Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen) » Nummer twaalf: -geen titel-

Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen)

24 dec 2009 - 17:21

978

3

355



Nummer twaalf: -geen titel-

Hilary-
Bill droeg Josh mee naar onder. Hij was een uur later weer wakker geworden. Tom sliep nog altijd.
Zelfs in zijn slaap leek hij erg vermoeid. Josh was nog steeds zo stil. En Bill zag er nog steeds zo
ongezond uit. Bill zette Josh in de zetel en ging weer naar boven. Het was echt doodstil. Ik besloot wat te gaan drinken. Josh kwam me achterna. Hij kroop op een stoel en greep naar zijn lege beker. Ik vulde ze weer met melk. Ik zelf nam cola. Met kleine slokjes dronk Josh. Nu had hij een melksnor. Hij likte die af met zijn tong. Ik gaf hem een kusje op zijn voorhoofd. Josh kroop van de stoel af en ging de zitkamer in. Ik bleef even staan en staarde voor me uit. Ik was aan het dagdromen. Ik schrok toen Tom in de keuken kwam strompelen. Ik ging hem meteen helpen want hij trok een pijnlijk gezicht. Ik maakt een gebaar dat hij weer moest gaan liggen. Hij werkte wat tegen maar gaf uiteindelijk toe. Ik begrijp dat hij wil rondlopen maar het is niet zo goed voor zijn lichaam.

Bill-
Ik schrok van het msn geluidje. Ik ging even recht zitten en schudde mijn haren goed. Ik had ze moeten kammen vanmorgen. Er stond op mijn scherm dat ik een mail had. Ik ging achter mijn bureau zitten en keek naar het scherm. Ik opende de mail. Die was van Katy.

Je kan me niet eeuwig negeren

Kort en krachtig. Maar niet sterk genoeg. Ze moest me maar niet dumpen voor een ander. En wedden dat ze nu zeer gelukkig met hem is! Ik ben gewoon niet goed voor der ofzo. Ik weet het niet. Ze zei het niet met die woorden. Maar het komt zo over. Ik hield van haar. Ze leek zo perfect. Maar zo naïef als ik ben is niemand. Tom zei dat ik wel iemand vind die meer van me zal houden. Maar wie is dat? Waar vind ik zo iemand? Ik weet het niet hoor. Geweldig kan ik weer 5 jaar single zijn. Weer 5 jaar geen zoen geven. Weer 5 jaar zonder enige liefde. Ik wil zo graag een kind. En iemand die echt van me houd. Ik ben erg jaloers op Tom. Hij heeft een droomvriendin en een zoon. Ookal is het niet echt zijn zoon maar toch. Daarom hou ik er van om in dit huis te wonen. Ik kan ‘mee genieten’. Klinkt best wel raar. Maar toch vind ik het wel leuk dat ze hier wonen. Ik ben eigenlijk amper alleen. Waarom zou ik me dan eenzaam moeten voelen? Ik kan perfect niet eenzaam zijn. Maar ik ben het wel. En toch zit ik samen met 3 mensen. Maar dat is anders. Ik mis Katy haar lieve woordjes. Haar kusjes in mijn nek. Haar adem in mijn oor. Haar lach. Haar vingertoppen over mijn arm. Ik mis haar helemaal. Ik denk dat ik maar moet antwoorden. Maar wat moet ik haar zeggen? Dat ik haar mis? Dat klinkt zo dramatisch. Misschien ben ik wel een drama Queen. Ik bedoel King. Ik ben nog altijd een man. Hoop ik. Ik weet niet wat ik haar kan antwoorden.

Ik mis je.

Dat lijkt het beste. Hopelijk stuurt ze wat terug ofzo. Dat zou wel leuk zijn. Misschien kan ik zo terug wat contact met haar leggen ofzo. Ik verwacht niet zo snel een bericht terug. Ik denk dat ik maar even naar onder ga. Kijken hoe het daar loopt. Ik liep de trap af en ging de zitkamer binnen. Josh zat te spelen en Tom keek tv en Hilary lag te slapen. Tom glimlachte toen hij me zag. Hij wilde wat rechter gaan zitten maar ik deed teken dat hij gewoon moest blijven liggen. Ik ging langs Josh op de grond zitten. Hij speelde met zijn badeenden. Ik snap niet hoe hij zich zo kan hechten aan een rubber ding. Maar hij is nog een kind dus. Ik merkte even niet dat hij al weg was. Ik kroop recht en ging in de zetel zitten. Ik dacht na over wat ik zou doen. Ik denk dat ik mijn haar ga kammen en een douche ga nemen en andere kleren ga aandoen. Toen ik weer onder kwam voelde ik me een stuk beter. En het rook heerlijk hier. Josh zat natuurlijk met zijn badeend te spelen. Hij zat tegen Tom aan. Hij keek tv. Hilary was in de keuken. Ze was aan het koken.

Hilary-
Bill kwam de keuken in. Hij zag er wat beter uit. Hij had een douche genomen geloof ik. Dat zag ik ook aan zijn haren. Hij vond het vanzelfsprekend om de tafel te dekken. Hij had zelfs Josh al aan tafel gezet. Hij speelde nog steeds met zijn badeend. Hij deed het in stilte. Ik vind dat we met hem naar een psychiater moeten gaan maar Tom wil het niet. Je ziet zo dat er wat is met Josh. Ik merk het gewoon te hard. Ik zette alles op tafel. Ik maakte een bord voor Tom en bracht het naar hem. Maar hij wilde aan tafel komen. Ik kon hem niet langer tegenhouden. Hij kwam vanzelf al. Hij hield zich overal aan vast zodat hij niet kon vallen. Met een zucht ging hij zitten. Dat moment ging de bel.

Bill-
De bel ging. Ik ging maar open doen. Katy stond er voor. Ze keek naar de grond. Toen keek ze me aan. Ze had tranen in haar ogen. “Ik mis jou ook” zei ze in tranen. Ik nam haar in mijn armen en liet haar uithuilen. Ik nam de autosleutel uit de kom langs de deur en trok die achter me toe. “Kom, we gaan ergens eten” zei ik. “Maar heeft Hil dan niet gekookt?” vroeg Katy. “Kate, kom, ik wil het uitpraten, dat gaat hier niet” zei ik. Ze nam mijn hand vast.


Reacties:


DODOTosca
DODOTosca zei op 27 dec 2009 - 20:54:
verder <3


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 25 dec 2009 - 13:24:
YEAAAAAAAAAH
Go Bill en Katy 8D
Owyeah
*doet dansje*
Woosshaa
Jij snel verder moeten ^^


VampireFangs zei op 24 dec 2009 - 20:40:
Hehhhee, Bill en Katy zijn damn kjoeeet X3