Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Gazette » Dear Friends » Kai.

Dear Friends

25 dec 2009 - 16:30

217

1

273



Kai.

reactions = chapter (A)

part 12 .


2010-01-14

16:25

Nono pov.

als ik emrk dat iedereen lkkr bezig is loop ik naar de keuken waar kai aan het koken is en ruki hem helpt ik blijf glimlachend naar de jongens kijken tot ruki me ziet 'ik ga wel kijken wat de jongens in de woonkamer aan het doen zijn nono help jij kai maar efen veder.'zeg hij en hij loop weg 'kom.'zeg kai tegen mij en ik loop veder de keuken in ik ga tegen de goodsteen aan leunen en kai doet de keuken deur dicht .
ik kijk 'm raar aan 'ik wil je wat late proeven .'zeg kai ontschuldig 'oke kom maar op.'zeg ik dan terug 'mond open .'zeg kai en ik doe langzaam me mond open 'hmm lekker.'zeg ik blij terug hij kijk me aan en komt langzaam dichter bij en ik voel hoe zijn lippen de mijne raken en langzaam gaat hij met zijn tong over me lip 'hmmm inderdaad lekker.'zegt hij en zoen me weer inig terug .

als we reita oppeens kei hard horen gillen stoppen we meteen kai doet de keuken deur open en zie aoi en kana als 2 clowns naast elkaar staan 'wat... ' veder kom ik niet want ik kijk dan meteen recht in de ogen van kana die me met een enge grijns staat aan te staren.


Reacties:


Miruku
Miruku zei op 30 dec 2009 - 13:57:
Kana de clows XD
haha geweldig! ^^

Mooh zow lief en romantisch van kaaii