Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 10 Episode 2

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

25 dec 2009 - 23:24

1141

0

193



Hoofdstuk 10 Episode 2

Het stadion was uitverkocht. De sfeer zat er zo vroeg in de morgen al goed in. Iedereen had er zin in, de trainers zijn er klaar voor.
Dames en heren, jongens en meisjes! riep de omroeper. Het publiek begon te juichen.
We hebben hier twee trainers die alles geven om door te gaan! riep hij. In de rode hoek, Jos! En in de blauwe, Ryan! Nee mensen niet Ryan Selmek, de beroemde pokémon trainer uit Nesvorkes City in de Nata regio, maar wel een geweldige trainer hoor! Het publiek was benieuwd wat voor speelveld het zou worden. Net als Jos trouwens.
We gaan het speelveld bepalen! riep de omroeper. Het veld werd omgevormd tot een woestijn. Er lagen een aantal grote langwerpige rotsen in het zand.
Maar dit is niet alles! riep de omroeper. Er liggen mijnen onder het zand. Ze zijn nier dodelijk gelukkig. Er kunnen 3 dingen gebeuren: Er kan een net uitkomen die de pokémon vangt die er op staat, er kan een korte wervelstorm komen die de pokémon wegblaast of de pokémon bevriest! Er liggen 3 mijnen, elk van die mijn heeft 1 van deze uitwerkingen!
Het publiek was laaiend enthousiast. De scheidsrechter kwam naar voren en maakte de regels bekend.
Ieder gebruikt 3 pokémon. Je mag wisselen wanneer je wilt, de rest is bekend. Zei hij.
Ryan liep naar voren en schreeuwde: Succes Jos! Moge de beste winnen!
Dankje, van hetzelfde dan maar. Antwoordde Jos.
Als we klaar zijn kan het gevecht beginnen. Zei de scheidsrechter. De twee jongens knikte, en het gevecht kan beginnen!
Rode hoek begint! riep de scheidsrechter.
Oké, Snorlax kom er uit! Riep Jos. Hij gooide de pokéball hoog de lucht in. Hij klapte open en Snorlax verscheen. Hij brulde wat om te laten zien dat hij er klaar voor was.
Nu ben ik. Zei Ryan zelfverzekerd. Hitmontop ik kies jou! Hitmontop verscheen op een rots en deed wat vechtbewegingen.
Iedereen is klaar, dus laat het gevecht beginnen! Rode hoek eerst. Riep de scheidsrechter.
Snorlax doe Mega Slag! begon Jos. Snorlax rende nog verbazingwekkend snel met zijn dikke lichaam.
Ontwijk en val een met Hi Jump Kick! Riep Ryan. Snorlax sloeg naar Hitmontop, maar hij sprong omhoog en schopte Snorlax toen hij naar beneden kwam vallen. Snorlax had heel veel schade, hij was na zijn mislukte aanval ook nog tegen een rots geknald.
Goed gedaan Hitmontop, doe Triple Kick! riep Ryan. Snorlax was veel te langzaam voor Hitmontop, hij was zelfs in het nadeel met een normal type tegen een vecht type.
Gaat het nog? Riep Jos bezorgd. Sandy zat zenuwachtig op de tribune, ze had er wel vertrouwen in maar het zag er nu niet goed uit.
Snorlax reageerde en klom via een rots weer op uit het zand.
Goed zo, doe Body Slam! Riep Jos. Hitmontop probeerde te ontwijken, maar Snorlax lichaam was zo groot dat het niet eens werkte. Hitmontop had nu ook eindelijk schade.
Goed zo Jos! riep Sandy. Het publiek was helemaal tevreden met de kanteling in het gevecht, tenminste als je het een kanteling kon noemen.
Snorlax doe Mega Slag snel! Riep Jos. Snorlax haalde uit, zijn hand gloeide.
Snelle draai in het zand en val dan aan! Riep Ryan. Hitmontop begon als een dolle te draaien. Het zand stoof alle kanten op, en verblinde Snorlax. Daarna richtte hij zijn draai op Snorlax en die was uitgeschakeld.
Het publiek juichte, niet iedereen natuurlijk.
Goed gevochten Snorlax, rust maar eens even uit. Zei Jos aardig. Pff, wat een tegenstander. Dacht Jos. Ik moet nu een sterke pokémon inzetten. En dan maar hopen dat hij niks sterkers over heeft. Jos pakte een pokéball uit zijn tas, het publiek werd stil en keek aandachtig naar hem.
Kom eruit Charizard! Riep Jos. Het publiek klapte en juichte harder dan eerst. Ze vonden het geweldig om een Charizard te zien, die waren vrij zeldzaam op de eilanden.
Zo zo, nu wordt het pas leuk. Zei Ryan op een sportieve manier. Ik spaar jou nog even Hitmontop. Ik zet Quilava in! Riep Ryan terwijl hij zijn pokémon wisselde. Begin jij maar weer Jos!
Als jij dat wil. Zei Jos schouderophalend. Vlieg omhoog, duik dan en doe Vleugel Aanval!
Quilava doe Vlam Wiel! Riep Ryan. Charizard dook op Quilava af, en Quilava rolde in een vuurring op Charizard af. Een grote knal volgde, maar Charizard kwam er als overwinnaar uit.
Hij brulde en spoot vuur in het rond. Het publiek vond het helemaal geweldig.
Quilava sta op alsjeblieft! smeekte Ryan. Quilava had het nu al moeilijk, maar hij gaf niet op!
Mooi zo! Doe Fire Spin! Riep Ryan. Er kwam een orkaan van vuur. De orkaan nam ook zand en stenen mee waardoor Charizard werd geraakt, keer op keer. Hij viel uit eindelijk uit de lucht.
Ja! Geweldig! Riep Ryan blij, hij had een zwakke plek gevonden in een sterkere tegenstander. Maak het af me Snelle Aanval!
Laat hem komen! Riep Jos. Quilava kwam snel op Charizard af, hij was er bijna, en nu was het voorbij!
Seismic Toss! Riep Jos. Charizard pakte Quilava en vloog het stadion uit.
Het publiek was sprakeloos. Charizard verdween in de wolken, maar kwam ook weer terug.
Hij gooide Quilava naar beneden, dit gaat zeker fout. Quilava viel en viel en viel, er leek geen einde aan te komen. Plotseling was er een gigantische inslag en was Quilava uitgeschakeld!
Oh! Riep Ryan. Hij was gewoon te sterk Quilava, keer terug. Charizard kwam nu ook het stadion in gevlogen en kreeg een geweldig applaus. Charizard brulde en spoot nog wat vuur.
Oké, kom meer weer terug Hitmontop! Riep Ryan.
Wij blijven staan! Riep Jos naar Charizard die daar blij op reageerde.
Wij beginnen nu dan. Zei Ryan. Doe Rollout!
Rollout? zei Jos verbaasd.
Ja inderdaad, ik heb hem een aantal aanvallen geleerd die hij niet uit zichzelf leert. Zei Ryan opgetogen. Hitmontop deed een steen aanval, en die hebben het meeste effect op Charizard, meer dan water.
Charizard wist even niks te bedenken, maar het was zo simpel. Hij verzon het op tijd, hij vloog omhoog.
Ga door! riep Ryan. Hitmontop rolde rechtdoor en knalde op een rots. Hij schoot de lucht in en met een gelukje tegen Charizard. Hij viel uitgeput op de grond.
Charizard, kom op jongen, je moet hier tegen kunnen! Riep Jos radeloos. Charizard probeerde het, en hij stond weer op!
Oké, doe Vlammenwerper! Riep Jos. Er kwam een geweldige vuurzee op Hitmontop af, maar Ryan bleef koel.
Snelle Draai! Riep hij. Hitmontop had een geweldig afweerschild met die snelle draai, hij kan er zelfs mee aanvallen.
Charizard was nog naar adem aan het zoeken, het kostte hem veel te veel energie.
Doe Stone Edge! Riep Ryan. Weer een TM aanval van Hitmontop, en weer een steen aanval.
Charizard!! Riep Jos bezorgd. Probeer het, het kan niet anders! Charizard was aan het einde van zijn krachten. Hij probeerde omhoog te krabbelen. Hij pakte de rand van een rots om zich zelf omhoog te helpen. Hij was bijna omhoog toen hij weer neerviel, snel probeerde hij het weer, anders zou hij als uitgeschakeld worden bestempeld. Het lukte bijna, bijna!!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.