Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 2]

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

26 dec 2009 - 16:05

531

0

178



Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 2]

Deel 2 Hereniging

Jos? Er kwam een groepje mensen op hem af gelopen.
Wie is die lekkere meid naast je? Vroeg Rendy.
Dat is Sandy, die ken je toch nog wel... zei Jos zonder op te kijken. Wacht even, Rendy! Kevin! Hij sprong omhoog. Oja, en Jenita. Zei hij zacht, maar een blik in zijn ogen verraadde dat hij het niet meende.
Wat doen jullie hier? Vroeg Sandy die bloosde van Rendys opmerking.
Dat leggen we uit, bij een biertje. Zei Rendy blij, hij stond al aan de bar.
Heuj Jos! Hoe gaat het jonge? vroeg Kevin.
Goed man, met jullie ook zo te zien. Zei Jos vrolijk.
Ja, zullen we nu vertellen waarom we hier zijn? stelde Jenita voor.
Is goed. Zei Kevin. We wilde komen kijken bij je Torn League gevechten. Rendy en Ik hebben allebei nu 7 badges verzameld, Jenita heeft 4 lintjes. Dus we moeten er alledrie nog één. We vonden het tijd voor een pauze, en wilde dus naar jou gaan kijken. Toen we met de boot aankwamen in Atorn City-North, was er niks aan de hand. Maar even daarna begon de vulkaan raar te doen, en werden we verzocht naar de haven te gaan, en kijk, hier zijn we.
We hebben veel nieuwe vrienden gemaakt, en nieuwe pokémon gevangen. Zei Jenita.
We kunnen ze wel laten zien, anders hebben we toch niks te doen. Stelde Rendy voor. Ze vonden het allemaal prima, en gingen naar een hoger dek waar het wat rustiger was.
Doe het om de beurt graag, anders kan ik het niet bijhouden. Zei Jos.
Ik begin wel. Zei Kevin. Kom er maar uit! Zijn pokémon verschenen.
Magmar is geëvolueerd in een Mamortar, toen ik een Magmarizer kreeg van Prof. Leaf. Ik had zijn Vulpix gered van Team Dimension. Torchic is geëvolueerd in een gymgevecht tegen York. Roselia is Roserade geworden. Ik heb bij de Lava Caves een Chimchar gevangen, en in de Flodilla Fields een Nidoran♂ die laatst in Nidorino is geëvolueerd.
Zo, Kevin lijkt ineens sterker te zijn dan eerst. Grapte Jos.
Nu ben ik! Zei Jenita snel. Verschijn! Haar pokémon verschenen naast die van Kevin. Mag ik je voorstellen aan: Electivire. Ja, dit was eerst mijn Elekid. Zei ze trots.
Wow maatje, jij bent gegroeid zeg. Zei Jos bewonderend.
Dan is hier ook Mudkip, uit Middle Lake, en Luxio die ik als Shinx gevangen heb bij Flumen City. Zei Jenita.
En ik ben dan nu. Zei Rendy op zijn beurt. Hier is: Toxicroak. En dit was ooit een arme Geodude. Die ken je nog wel. Zei Rendy terwijl hij op Golems hoofd klopte. Ik heb een Trapinch gevangen, hij is nu een Vibrava, ik heb in de jungle op Icicle Island Kangashkan gevangen. Ik ving daar ook een Taillow, en ik heb pas geleden ook een Eevee van Professor Leaf gehad, ik heb hem meteen een Leafeon laten worden.
Rendy, je bent super goed bezig maat. Zei Jos met open mond.
Oja Jos, Casper (Kevins broer) zei dat Dragonair binnekort weer terug mag naar jou, hij is nog meer vooruit gegaan dan Rendy. Zei Kevin.
Oja, die had ik ook nog. Lachte Jos. De rest kon er ook mee lachen. De pokémon werden terug gestopt in hun ballen, want er kwam een eiland in zicht. Tijd voor serieuze zaken dus.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.