Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond » 17

Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond

7 jan 2016 - 11:57

606

1

403



17

Milou:
Mijn wekker ging om negen uur af en ik hield mijn ogen nog even dicht terwijl mijn wekker deuntje bleef door gonzen.
'Zet het uit.' Kreunde Bill naast me terwijl hij met zijn arm aan maaien was naar het geluid. Ik drukte mijn wekker uit en ging overeind zitten. Na een nacht goed rusten voelde ik me weer energiek en vrolijk. Mijn arm, waar nu een nette pleister over heen zat, voelde stijf aan en ik draaide er wat mee om het stijve gevoel kwijt te raken. Ochtendgymnastiek. Dat had ik nodig. Naast me was Tom ook met een geeuw ontwaakt. Hij wreef over zijn nek en opende slaperig een oog.
'Verkeerd gelegen.' mompelde hij terwijl ik zijn dekens van hem af sloeg.
'Tijd voor wat beweging dan!' Riep ik terwijl Tom zijn dekens weer naar zich toe trok.
'Maar koud.' Jammerde hij terwijl hij zich weer neer liet ploffen. Ik prikte hem in zijn zij en begon te kietelen.
'Slecht excuus Kaulitz. Uit je luie nest jij!' Tom wriemelde moeilijk heen en weer om weg te komen van mijn handen. Aan mijn andere kant was Bill al stilletjes uit het bed gekropen.
'Ik ga ontbijt klaar zetten.' Geeuwde hij waarna ik nog een aai over mijn hoofd kreeg en hij de slaapkamer verliet. Tom gaf zich pas na een paar minuten over en ik duwde hem zijn bed uit.
'Activiteit in de tent!' brulde ik waarna ik lachend de kamer uit rende.

Tien minuten later stond ik in mijn joggingsbroek en een lang shirt in de tuin. Met mijn adem kon ik wolkjes blazen in de lucht zo koud als het was. Tom stond met zijn armen over elkaar heen zichzelf warm te houden.
'Het is veel te koud. Kan dit niet binnen?' Jammerde hij, maar dat negeerde ik.
'Goed voor je. Straks krijg je het wel warm en dan is het binnen nog veel warmer. ' Ik begon met wat rek oefeningen en Tom volgde mijn voorbeeld. Ik stompte wat in de lucht en trapte wat voor me uit. Na enige tijd wendde ik me tot Tom.
'Sparren?' Vroeg ik grijnzend. Tom liet zich dat geen tweede keer zeggen en al gauw waren we bezig. We raakte elkaar niet met alle kracht en we hielden ons ook niet aan de regels van karate. Tom deed maar wat en ik probeerde zijn klappen zo goed mogelijk op te vangen. Na een kwartiertje stonden we hijgend en grijnzend tegenover elkaar.
'Mafketels! Kom naar binnen. Ontbijt.' Riep Bill vanuit de deuropening. Ik rende naar de deuropening met Tom op mijn hielen.

De rest van de dag hadden we gevuld met onzinnige activiteiten en klusjes. Rond half drie had Bill de badkamer gekaapt om zich klaar te maken en daarna hadden we samen nog wat op de bank gehangen terwijl Tom zich klaar maakte en zijn gitaren in ging pakken.

om vier uur precies ging de deurbel en ik liep naar de voordeur.
‘hey Georg. Hey Gustav.’zei ik en liet de twee binnen.
‘zijn ze al eens klaar?’ vroeg Georg aan mij terwijl ik naar de keuken liep om wat te drinken in te schenken. Op dat moment kwamen Tom en Bill de trap af. ‘als je over de duivels spreekt.’ zei Gustav.
‘pakken jullie je spullen? M'n zus staat al te wachten bij de auto zo te zien.’ Zei Gustav. Tom stoof naar boven en kwam terug met zijn gitaartas. Bill had zijn rugtas gepakt met daarin zijn benodigdheden en ik pakte mijn jas. Tom sloot het huis netjes af en gaf de sleutel aan mij. We stapte in bij de zus van Gustav die ons afzette bij het huis van de kennis van Georg.


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 27 dec 2009 - 17:46:
ahahaahaaha ik zie het voor me XD
*gaat verder*