Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 3]

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

26 dec 2009 - 17:21

1241

0

187



Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 3]

Deel 3 Plan van aanpak

Dat is Barror Town-west, het zuidelijkste eiland. Zei Sandy toen naast Jos bij de railing ging staan. Best wel klein niet?
We gaan, naar beneden, we moeten er zo uit. Zei Kevin.
Ja ga maar, vast. Zei Jos die een beetje in het rond zat te kijken. Mag ik even wat geld lenen. Vroeg Jos aan Sandy. Sandy gooide 2 muntjes naar hem. Jos bedankte en liep naar het achterdek, daar stonden een paar verrekijkers waar je geld in moest doen. Hij gooide zijn geld in een van de kijkers en keek er doorheen.
Hij zag de vulkaan. Er kwam lava uit de top, de zuidkant van de vulkaan lag een gedeelte onder de lava. Jos was bang dat de pokémon in de jungle gevaar liepen. Aan de andere kant zag hij heel veel witte rook, misschien is dat van het blussen. Tot zover hij kon zien was Atorn City-North niet in gevaar. Hij hoopte dat ze in Lungle Village ook beschermers hadden, anders was het gedaan met de stad en de jungle.
Er klonk een luide toeter en een roep: Iedereen van het schip! We zijn aangekomen! Riep de kapitein. Jos keek voor de laatste keer naar de vulkaan en rende toen naar beneden. Zijn vrienden stonden hem op te wachten en ze gingen samen van boord.
Er is een informatie bijeenkomst in het stadhuis. Riep een matroos aan een stuk door.
Kom, we gaan rechtsaf. Zei Jos. Hij pakte Sandys arm want ze liep de verkeerde kant op.
Oké, wat doen we nu? vroeg Rendy.
Ik heb geen idee, laten we eerst een stuk wandelen. Stelde Kevin voor. Ze liepen langs over de boulevard, en sloegen in een brede straat rechtsaf. En daar zagen ze tot hun verbazing Professor Leaf.
Hallo kinders! Riep hij. Kom hier naar binnen, ik heb iets heel belangrijks te vertellen. Ze liepen achter hem aan een vrij groot gebouw in. De kamer waar ze als eerst in liepen leek op een pokémonlab.
Zeg Professor, wat is dit? voeg Jos.
Een pokémonlab.Antwoordde hij. Komen jullie mee naar boven, daar is een vergaderruimte. Ze volgde hem een wenteltrap op. Ze wisten meteen dat het niet zijn lab kon zij, omdat zijn lab in Junom Town een stuk rommeliger was.
Neem hier maar plaats. Zei hij. Hij wees naar een paar comfortabele stoelen die om een ronde tafel stonden. Er hing ook een groot vel papier tegen de muur waar aantekeningen op konden gemaakt konden worden. Iedereen ging zitten, en Leaf sloot de deur.
Ik denk dat jullie wel weten waarom ik haast heb, dat heeft te maken met de vulkaan onder andere. Zei Professor Leaf. Oké, luister aandachtig, ik herhaal niks. Er is een ramp gebeurd, maar er staan er meer te wachten als we niet opschieten. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Jullie moeten 2 orbs vinden. Deze orbs zorgen dat er rampen gebeuren, of ze voorkomen rampen en helpen rampen te verdwijnen. De orbs hebben mysterieuze krachten, en zouden iets met Deoxys te maken kunnen hebben, dat is niet bewezen, maar ze zijn iets van plan. Er wordt zelf beweerd dat de orbs bij elkaar pokémon zouden controleren, maar goed even over op waar ik gebleven was. Deze orbs zouden volgens de mythe moeten zijn waar Mewtwo en Rayquaza zich schuilhouden. Als deze in gevaar zijn kunnen er rare dingen gebeuren. Ik denk dat Team Dimension de orbs wilt stelen, en dat ze nu bezig zijn de eerste te vinden. Toch denk ik niet dat dit de oorzaak is van de uitbarsting. Volgens een anonieme melder, die de uitbarsting heeft voorspeld (de vriend van de 2 mannen in de bar, lees H9 epi 2), heeft sporen van Team Dimension gevonden in de grotten van de vulkaan. Wij denken dat ze Heatran hebben aangezet tot een uitbarsting, waardoor Mewtwo of Rayquaza het gevecht aangaat met Heatran die dan zou verschijnen. En daardoor zouden ze de orbs kunnen stelen zonder vechten. Professor Leaf begon wat te tekenen op het papier, hij schreef er ook wat aantekeningen op.
Heel vervelend voor hun, maar niemand heeft Heatran nog gezien, dus mochten ze een orb stelen, dan zijn ze in groot gevaar omdat de legendarische pokémon niet verdwenen zijn, als die er zijn tenminste! Jullie moeten de orbs bemachtigen voor dat Team Dimension dat doet! Het zou moeten lukken aangezien jullie goede bedoelingen hebben met de orbs. Dan zouden ze jullie niet moeten tegenwerken.
Waar zijn de vindplaatsen Professor? vroeg Jenita.
Nogmaals meisje, we weten het niet precies, volgens het verhaal zouden ze ergens moeten zijn waar Mewtwo en Rayquaza zich schuilhouden. Zei de Professor. Shit nu heb ik toch iets herhaald, verdom Goed waar was ik. Oja, volgens de oude verhalen zou Mewtwo op een zuidelijk gedeelte van het afgebroken land zitten, en Rayquaza zou onder of in de buurt van Norgon Town zitten in een krater. Dit is de enige informatie, en geloof me, Team Dimension heeft echt geen betere info dan wij hebben.
Oké, wie gaat waarheen? Vroeg Jos verlangend naar een hete strijd.
Dat maken jullie zelf maar uit, het doel is om de 2 orbs bij elkaar te krijgen, de rest doen de orbs. Zei de professor.
Sandy en ik gaan naar Norgon Town. Zei Jos. We zijn er al geweest en we hebben daar de verhalen gehoord, wij onderzoeken het daarzo.
Oké, wij blijven met zijn drieën op dit eiland, ik heb een voorgevoel dat we in de buurt zitten, mocht dit niet zo zijn dan gaan we naar Barror Town-East, dat is ook een zuidelijk eiland. Stelde Rendy voor.
Prima, Prima! Zei de Professor tevreden. Jos, Sandy, ik heb hier een eigen boot liggen en hij gaat veel harder dan de reisboten. Ik zal meegaan tot Atorn City-North, ik vervolg het onderzoek in het lab daar.
Rendy, Kevin en Jenita stonden op. Wij gaan alvast, pas op Jos! zei Jenita.
Komt goed, jullie hebben het zwaarder denk ik Antwoordde Jos. Ze liepen de kamer uit. Professor Leaf scheurde het papier af en stak het in zijn zak, handig voor het onderzoek misschien.
Kom op, er is haast. Zei hij. Ze renden de trap af, en op de boulevard zagen ze de boot meteen liggen.
Spring erop, we vertrekken meteen! Riep de professor tegen onze vrienden en de kapitein. De kapitein zette er een goede vaart in. Ze passeerde in 5 minuten al Lungle Village. Een deel van de jungle was verschroeid, de lava bleef komen. Gelukkig was er een reddingsbrigade en waren er mensen en pokémon die probeerde de rest te redden. De brandweer was ook van de partij in grote aantallen, net als Freyas gymtrainers die ook een handje meehielpen de stroom tegen te gaan. Voorlopig was er niet heel veel progressie, maar de stroom richting Lungle Village is al goed afgeremd. Ze voeren langs de kust van Atorn City-North en south. Op het noordelijke eiland waren er enkele grote lava stromen. Gelukkig werden ze onder controle gehouden door de blussers en bevriezers. Twee stromen bereikte de voet van de vulkaan, maar de manschappen daar plus het nieuwe kanaal beschermde het noordelijke Atorn City.
Ze voeren voorbij de haven, tussen de grote reddingsschepen door.
Ik spring eraf bij de pier! Riep de professor. Lapras helpt me! Hij liet zijn Lapras uit zijn pokéball komen en sprong op zijn rug. Succes! Het moet lukken! Riep hij ze nog na.
Sandy en Jos waren gespannen, maar hadden het gevoel dat dit absoluut moest gebeuren, dat is ook zo! Norgon Town komt in zicht, ze je schrap!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.