Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 4] EPI 2

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

26 dec 2009 - 21:17

823

0

197



Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 4] EPI 2

EPISODE 2 VAN DIT DEEL

Deel 4 EPISODE 2

Rayquaza kwam nu helemaal omhoog en brulde. Aipom zat nog steeds op zijn kop, en had moeite met vasthouden. Maar Rayquaza gooide Aipom er toch af, en schoot hem tegen de muur met Hyper Beam! Aipom was uitgeschakeld. Jos zag het allemaal vaag gebeuren, hij hoorde een schreeuw van Aipom en ineens had hij zijn verstand weer bij elkaar.
Aipom! Riep hij bezorgd. Hij rende naar Aipom toe die aan de andere kant van de ruimte lag, alleen Rayquaza sloeg Jos voor de 2e keer neer. Sandy wist dat ze iets moest doen, maar niet wat! Ze kon niet vechten want Rayquaza zou iedere pokémon van haar simpelweg afslachten.
Jos lag weer tegen de muur aan, en voelde tranen opkomen. Hij was machteloos, Rayquaza zou Aipom vermorzelen, en hij zou nooit met de orb naar buiten komen, hij wist niet eens of hij ooit nog naar buiten zou komen. Toen werd het zwart voor zijn ogen. Sandy begon te huilen. Rayquaza rees dreigend op en Aipom zag alles in een flits gebeuren, en toen een flits! Wit licht vulde de ruimte. Sandy stopte met huilen, Team Dimension werd zowat verblind. En Jos lag daar nog. Het ligt nam af, totdat de mysterieuze sfeer weer terug was. De stilte werd verbroken.
Ambi-pom! Riep Aipom, of wacht, hij is geëvolueerd! Aipom is Ambipom geworden! Ambipom http://img156.imageshack.us/i/ambipom.gif/
Ambipom rende op Jos af. Jos opende langzaam zijn ogen. Hij had hoofdpijn en wist niet helemaal meer wat er gebeurd was.
Wat, wie, hoe ben jij? Riep hij verbaasd. Ambi-Ambipom! Zei Ambipom enthousiast. Je gaat met niet vertellen dat je geëvolueerd bent Aipom. Zei Jos die dat wel vermoedde.
Ambipom knikte. Jos wilde hem omhelzen maar zag Rayquaza een slag uitdelen met zijn staart.
Snel Double Hit! Riep Jos. Ambipom viel de staart aan en weerde de aanval af. Jos keek naar de achterste muur van de ruimte.
De orb! Riep Jos. Sandy help! Sandy draaide zich om. Aipom Swift! Riep ze. Haar Aipom sprong van de twee mannen af en vuurde een kansloze aanval af op Rayquaza.
Rayquaza was nu afgeleid
Rennen Ambipom! Riep Jos. Ambipom rende naar de orb. Onderweg kwam hij nog een zwaaiende staart tegen die hij atletisch ontweek. Met zijn 2 staarten greep hij de orb. Op dat moment klonk er een ontploffing aan het begin van de tunnel. De mannen hebben om hulp gevraagd van hun teamleden toen Jos en Sandy niet oplette!
Verrassing. Riepen de leden van Team Dimension die aan kwamen rennen, ze waren nog niet om de hoek gekomen. Rayquaza werd helemaal gek van de explosie, de indringers, de gevechten en de orb. Hij vloog woedend de tunnel in. Ze hoorde Team Dimension schreeuwen en daarna een instorting en vaag gebrul.
Het werd stil in de ruimte. De twee overgebleven leden van Team Dimension braken door het ijs heen dat nu bijna helemaal gesmolten was. Ze renden richting de uitgang.
Blijf hier! Riep Sandy. Ze probeerde achter ze aan te rennen maar stopte in het midden van de tunnel.
Laat maar, we hebben de orb in ieder geval. Zei Jos. Hij probeerde op te staan, hij wankelde wat op zijn benen maar hij begon gewoon te lopen. Kom mee jongens, we moeten de orb afleveren. Ambipom was erg vrolijk, hij danste met de orb in zijn handen.
Voorzichtig, straks valt hij kapot waarschuwde Sandy. Ambipom stopte met dansen en zingen, maar zijn humeur was nog steeds goed.
De tempel was ingestort. Bovenaan de trap lag een gigantische hoop stenen en rotsen. De mannen zijn ontsnapt, maar hebben de enige opening blijkbaar dichtgegooid.
Fijn, en nu? vroeg Jos geïrriteerd.
We moeten een pokémon hebben die ons kan helpen. Zei Sandy. We moeten heel voorzichtig zijn anders valt alles op onze kop. Jos ging op een traptrede zitten en dacht na. Na een paar minuten stond hij op zonder iets te zeggen. Hij liep naar de zijkant van de hoop. Mooi, ik heb al. Zei Jos tevreden. Kom eruit Charizard en Glaceon! Zijn pokémon verschenen.
Wat ben je van plan? Vroeg Sandy. Kijk maar. Antwoordde Jos.
Oké, Glaceon bevries deze rots met ijsstraal. Zei Jos en hij wees naar een rots die groter was dan zichzelf. Ik wil dat jij hem dan ontdooid Charizard. En dat herhalen jullie totdat ik het aangeef. De pokémon snapte het en begonnen. Na 8 keer riep Jos stop. Er zaten scheuren in de rots, net als geplant.
Nu moeten we voorzichtig de rots kapot maken totdat er een opening is, en jullie bedankt en ga maar lekker terug in jullie pokéball zei Jos. Hij en Sandy en Aipom en Ambipom begonnen voorzichtig stukjes rots af te breken. Na eventjes werken kwam er een opening waar ze doorheen konden kruipen. In een mum van tijd waren ze buiten. Op de straten was er grote paniek. Omdat Rayquaza de tempel vernietigde en nog iets, maar dat was nog niet duidelijk. In ieder geval was iedereen in rep en roer omdat Rayquaza was verschenen, de mythe klop dus!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.