Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 5] EPI 1

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

27 dec 2009 - 14:21

1307

0

183



Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 5] EPI 1

Episode 1 van dit deel !

Deel 5 Strijd der Mythes EPISODE 1

Ze rende de stenentrappen op naar de wegen die belegd waren met keien. Er waren nog steeds niet veel mensen, maar de paniek was groot.
Het was veel donkerder dan normaal, het was nog middag maar het leek alsof het net avond was geworden.
Rennen, we weten niet of de andere de orb hebben, maar we hebben haast. Zei Jos hijgend. Ze rende de stad uit, de haven in. Ze keken niet naar zee, maar naar de boten. Ze zochten een speedboat die ze konden lenen.
Daar is een bootverhuur! Riep Sandy. Ze renden er heen, maar er was niemand om ze te verhuren.
Maakt niet uit, we brengen hem terug. Zei Jos. Ze sprongen in de boot samen met Sandys Aipom en Jos Ambipom. Jos startte de boot en ze voeren de zee op.
Toen snapten ze er helemaal niks meer van. Er lag een eiland heel dichtbij, waar af en toe ontploffingen waren. Zie map http://img109.imageshack.us/i/kaartislandsregimap.png/
We gaan er heen, ik denk dat het iets met de mythe te maken heeft. Zei Jos vastberaden.
Hij zette koers naar het nieuwe eiland. Hoe dichter ze naderden, hoe duidelijker de taferelen.
Het leek of er pokémon aan het vechten waren. Ze waren bijna bij de kust, maar ze zagen geen pokémon, wel het vechten.
Wat is dit toch? Vroeg Sandy zich af. Ik snap er niks meer van, jij?
Jos schudde zijn hoofd. Ze hoorde plotseling gebrul en Rayquaza vloog uit een dal op het eiland.
Aaah! Sandy schrok zich helemaal kapot. Ze sprongen van de boot af toen Rayquaza op hun af kwam. Hij vuurde een Hyper Beam, maar raakte de boot.
Shit, sorry bootverhuurder.! Riep Jos. Rayquaza draaide weer om en vloog het dal weer in.
Wat is dit toch? Vroeg Jos. Het lijkt alsof dit een nieuw eiland is. Ze keken om zich heen. Er was dor gras om hen heen. Een eindje verder was er een steile afdaling, en dan weer een vlak stuk. Daarna kwam er nog een afdaling, en nog een tot aan de bodem van het dal. Jos en Sandy konden het goed zien vanaf de rand. Ergens aan de rechterkant van het dal was een kleine verhoging die steeds hoger werd, bovenop glinsterde iets. Een mooie mini berg. De mini berg was even hoog als de grond waar ze nu opstonden, en er groeide gras boven op, in de rest van het dal was het kaal op de rotsen na.
Ik zie daar een pad dat minder steil is, we gaan daarlangs. Zei Jos. Het pad was inderdaad minder steil, ze kwam veilig een niveau lager aan, waar ze erg schrokken.
Legendarische pokémon! Riep Sandy. Beneden in het dal vochten Rayquaza en Mewtwo. En er was nog een gigantische vijand: Regigigas! http://img189.imageshack.us/i/mewtwoengas.png/
Regigigas is een van de grootste pokémon die er zijn.
Kom op, rennen! Zei Jos. We moeten naar de andere kant van het eiland. Ze wilde net gaan rennen, toen ze werden tegengehouden.
Heatran! Riep Sandy bang.
Wees maar niet bang, ik bescherm je! Riep Jos die naar voren sprong. Heatran kwam dreigend op hen af. Kom eruit Snorlax! Riep Jos. Doe Hyper Beam! Snorlax laadde een krachtige straal op en schoot Heatran bijna het dal in.
Goed gedaan, nu Mega Punch! Riep Jos zelfverzekerd. Maar Heatran viel eerst aan, Snorlax moest nog uitrusten na zijn Hyper Beam. Hij viel aan met een Lava Plume aanval, Snorlax leek erg verzwakt.
Pas op hij valt weer aan! Iron Head nu, kijk uit! Riep Jos. Heatran rende op hen af, ze waren machteloos want Snorlax is niet snel genoeg om iets terug te doen.
Stone Edge! Donder! Hoorde ze boven het kabaal uit. Heatran viel neer. En daar stonden Kevin, Rendy en Jenita. Electivire en Golem hadden Heatran gevloerd.
Goedemiddag Jos, lekker weertje toch? lachte Rendy.
Wat!! Bedankt bedankt bedankt bedankt! Riep Sandy.
Ja, we dachten, laten we ze maar eens gaan helpen. Glimlachte Kevin.
We hebben de orb! Riep Jenita Enthousiast.
Wij ook. Zei Jos. Laat eens zien Ambipom!
Hé, Aipom is geëvolueerd. Merkte Jenita op.
Klopt, maar geen tijd voor een theekransje, we moeten de orbs bij elkaar brengen! zei Jos.
Jos nam de orb van Ambipom over en liep naar Jenita. Iedereen zette zich schrap.
Een, twee, vier. Haha sorry. Lachte Jos. Nu! Ze duwden de orbs tegen elkaar. Er kwam een heel fel licht van de mini berg af, maar verder gebeurde er niks.
Uh, oké, ik snap het niet. Zei Jenita.
Nog eens dan. Zei Jos. Ze duwden de orbs weer tegen elkaar, en weer scheen het felle licht.
Ik denk dat we ze daarheen moeten brengen, we komen zo ook geen steek verder. Zei Kevin.
Bukken! Riep Jos. Er kwam een Schaduw Ball op hen af gevlogen, hij miste ze op een haar na en knalde kapot tegen de rotshelling.
Daar zul je Mewtwo weer hebben! Riep Rendy. We hebben net ook tegen hem gevochten, alleen hij ging er na een tijdje vandoor.
Ja fijn, we moeten nu haastten anders gaan we eraan! Riep Sandy. Mewtwo had het vuur op hun geopend. Het duurde niet lang, want Rayquaza had hem al gegrepen en tegen een rots gegooid. Heatran was nu ook in het dal, en vocht tegen iedereen die hij tegenkwam.
Nu is onze kans, we moeten snel naar beneden! Riep Rendy. Ze vonden snel het volgende pad dat naar beneden leidde. Ze rende heel erg hard naar het volgende pad. Ze zagen hem al, maar hij leek toch zo ver weg. BOEM! Ze werden tegen de grond geworpen door Mewtwo die tegen de rotswand knalde. Ze bleven stil op de grond liggen en hoopte dat hij ze niks zou doen. Mewtwo was zo woedend op Rayquaza dat hij meteen weer naar beneden sprong.
Jos keek rond. Kust is veilig! Fluisterde hij. Iedereen krabbelde omhoog en rende verder. Ze renden het volgende pad af en verstopte zich achter een reusachtige rots.
Heeft iemand een plan? vroeg Rendy. Het bleef stil, althans, op het vechten na dan.
Het enige wat ik kan bedenken is, alle pokémon inzetten, vechten en rennen. Zei Jos.
Dat kan, maar is er niet iets veiligers? vroeg Rendy. Het bleef weer stil, maar Jos kwam weer met een idee.
Al die legends daar willen ons vernietigen. Begon hij. Ze vechten nu tegen elkaar, maar dat verandert als wij ten tonele verschijnen. Als we ze allemaal de sterkste laten aanvallen, kunnen we een groot deel of zelfs bijna alles rennen zonder aangevallen te worden.
Dat kan, hoe wil je dat doen? vroeg Kevin.
Kijk. Begon Jos weer. We kunnen Regigigas proberen ongezien aan te vallen. Ik hoop dat het zo gaat, dat hij uiteindelijk Mewtwo en Rayquaza aanvalt, die dan tegen hem gaan vechten. De anderen knikten. We moeten iets proberen. Zeiden ze.
Iedereen liet zijn pokémon eruit, de rots bood genoeg bescherming tegen vijandige blikken. Ze konden dus niemand zien.
Ik neem de leiding oké? zei Jos. De anderen knikten en vertelden hun pokémon om Jos te gehoorzamen voor deze situatie.
Mooi zo. Zei hij tevreden, Regigigas bevond zich in hun buurt. Taillow en Vibrava, ik heb jullie hulp nodig. Vlieg onopgemerkt naar Regigigas, en val hem in de rug aan. Kom meteen terug en zorg dat je niet gezien wordt. De twee pokémon vlogen weg. Ze vlogen laag langs de grond en maakte amper geluid. Ze waren nu achter Regigigas, Taillow deed een Vleugel Aanval van Vibrava deed Supersonisch. Regigigas begon als een gek rond te draaien en sloeg alles wat hij tegen kwam. Vibrava en Taillow ontweken nog maar net een vuist, en vlogen daarna snel terug naar de basis. Regigigas sloeg Heatran tegen een rots, en schopte Mewtwo 50 meter verder. Rayquaza werd ook geraakt door een vuist en viel uit de lucht.
Yes, het gaat lukken jongens! Zei Jos blij. Regigigas begon weer normaal te doen, en stormde op Heatran af. Heatran kon het gevecht bijna niet meer volhouden. Het probleem was dat Rayquaza zich weer op Mewtwo stortte.
Nee! riep ze tegelijk. Ze waren weer terug bij af.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.