Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 5] EPI 2

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

27 dec 2009 - 14:53

1386

0

185



Hoofdstuk 11 De puzzelstukjes vallen in elkaar [DEEL 5] EPI 2

Episode 2 van dit deel !

Deel 5 Episode 2
En nu? Vroeg Sandy wanhopig. Jos keek om de hoek van de rots.
Ik zie nog wel een kansje voor ons. Zei hij. Regigigas en Heatran vechten nu aan de andere kan van het dal, wij zitten helemaal links, en hun helemaal rechts. We moeten vechten, maar het dan tegen 2 pokémon in plaats van 4. En ze zijn allebei al verzwakt door meerdere gevechten. De andere keken bedenkelijk. Maar er zat niks anders op.
Het moet wel zo, die orbs moeten naar boven, en wij moeten langs ieder obstakel zien te komen. Zei Jos. Iedereen knikte, ze waren zenuwachtig net als de pokémon.
We doen het zo. Zei Jos. De sterkste pokémon gaan voorop en de zwakste achterop.
Goed idee, voor de veiligheid. Zei Jenita. Iedereen was het er mee eens.
Oké, we vallen Mewtwo als eerste aan. Zei Jos die als een generaal begon te klinken. Ik wil dat de sterkste allemaal een specifieke aanval doen, de rest doet gewoon zijn best om ze zo snel mogelijk uit te schakelen. Ik stuur alles, jullie trainers helpen de zwakste.
Oké Jos, we vertrouwen op je. Zei Kevin.
Ja, ik hoef niet te vechten, vertrouw maar op hun! lachte hij. Oké, Magmortar en Combusken ik wil een Vuurschot zien. Charizard jij vliegt boven Mewtwo en roostert hem met Vlammenwerper. Snorlax Hyper Beam. Ambipom doe Double Hit. Roserade houd hem in bedwang met roede. Ik wil een Donder aanval zien van Luxio, Electivire en Jolteon. Toxicroak doet Poison Jab. Golem Stone Edge. Kangashkan.. euh, beuk hem zo hard je kan.
De pokémon namen hun plaats in het leger in. De sterkste vooraan, de zwakste achteraan.
Oja nog 1 ding, ik wil geen één Wervelwind aanval zien! Die helpt alles om zeep! Zei Jos hard maar duidelijk. Drie, twee, een, aanval! Riep Jos. Het leger stormde brullend om de rots heen. Mewtwo en Rayquaza stopten met vechten. Er werden al een paar aanvallen afgevuurd van de voorste rijen. Charizard vloog omhoog boven Mewtwo, maar werd getackeld door Rayquaza. Charizard crashte tegen een rotswand, en Rayquaza volgde hem!
Ondertussen waren de andere pokémon druk in gevecht met Mewtwo. Mewtwo kon een enkele keer wat Schaduw Ballen afvuren die tot grote Chaos leidde in het leger. Iedereen begon door elkaar te lopen en het klopte niet allemaal meer.
Totodile, Cyndaquil, Mudkip, Chimchar, Treecko, Squirtle hierheen! Riep Jos gespannen. Iedereen kwam behalve Cyndaquil, hij ging Mewtwo te lijf met een Vlam Wiel!
Kom hier! Riep Jos boos. Cyndaquil raakte Mewtwo op een goede plek. Maar hij krabbelde weer op en sloeg Cyndaquil K.O. met een Schaduw Slag. Jos rende naar hem toe en pakte hem op. Mewtwo wilde Jos te lijf gaan, maar Jos sloeg Mewtwo tegen de vlakte met zijn vuisten.
Raah! Ik maak je kapot! Riep Jos die zich goddelijk voelde. K*t, ik moet hier weg! Hij rende met Cyndaquil terug naar zijn veilige plek. Mewtwo kwam omhoog en wilde hem achtervolgen, maar hij werd neer geslagen door Ambipom.
Ik hou van je, aap! Riep Jos naar hem. Ambipom begon te dansen.
Charizard zat nog steeds in de problemen, hij vloog nu over het eiland maar Rayquaza volgde hem en vuurde Hyper Stralen op hem af. Jos zag het nu pas gebeuren.
Yanmega! Riep hij. Vlieg omhoog en doe Supersonisch op Rayquaza! Yanmega verliet de worstelpartij die was ontstaan. Iedereen probeerde Mewtwo te slaan, net als Jos deed. Intussen lagen Kevin en Rendy op de grond van het lachen toen de zwakste pokémon zich voordeden als geweldige superpokémon en boven op Mewtwo sprongen.
Yanmega vloog omhoog en richtte zijn Supersonisch op Rayquaza. Rayquaza werd gek, en stortte naar beneden. Met een grote inslag knalde hij op de grond. Yanmega en Charizard vlogen er op af. Rayquaza probeerde omhoog te komen, toen ineens Charizard en Yanmega voor hem stonden. Ze keken elkaar aan, het was heel eng. Plotseling vuurde Rayquaza een Hyper Beam. Charizard ontweek net op tijd, maar Yanmega werd vol geraakt en lag nu bijna uitgeschakeld op de grond.
Charizard liet dit niet gebeuren en vuurde een Draken Fury af, een oranje met zwarte bal waar flitsen van af sprongen. Hij raakte Rayquaza op zijn kop, Draken aanvallen hebben 2 keer zoveel schade als normaal. Rayquaza gaf het op, hij had geen energie meer en brulde voor de laatste keer. Toen viel zijn kop uitgeschakeld tegen een rots. Charizard vloog terug naar Mewtwo. Yanmega krabbelde weer omhoog, en vloog woedend op Rayquaza af, niet wetende dat hij al uitgeschakeld is. Hij gebruikte Ancient Power, dit was net zoiets als natrappen bij voetbal, heel gemeen alleen hier is de dader zich er niet van bewust. Hierna vloog ook Yanmega terug naar Mewtwo.
Jos was blij om ze weer terug te zien, maar had nu andere plannen.
Iedereen nu van Mewtwo af! Riep hij, net alsof hij een hoop vervelende kinderen terug riep.
Alle pokémon stopte met Mewtwo te slaan en gingen in een cirkel om hem heen staan. Mewtwo probeerde omhoog te komen.
Snorlax, Body Slam! Riep Jos met een gemene Glimlach. Snorlax kwam aangerent en dook op Mewtwo. Mewtwo kon het ook niet langer meer aan, en was uitgeschakeld.
Yeah! Riep iedereen tegelijk. Alle pokémon vierden feest omdat ze gewonnen hadden.
Geweldig Jos! riep Sandy. Ze begon hem te zoenen, wat tot verbazing leiden bij de anderen.
Heuj Jos, waarom heb je dat niet verteld? vroeg Kevin.
O, ik dacht dat ik dat al had gedaan. Lachte Jos. Hand in hand liepen ze verder.
Oké mensen, we moeten uit het zicht van Regigigas en Heatran blijven. Zei Jos. Iedereen was doodstil, en ze bewogen zich langzaam voort langs de zijkant van het dal. Ze scholen af en toe met heel het leger en de groep achter een rots als ze te dicht bij het gevecht kwamen.
Het gevecht speelde zich op het laatste stukje van de tocht het meeste hier af (kijk plaatje, de mini berg is de plek naast het gevecht). http://img13.imageshack.us/i/regiisland.png/
Ze zaten nu veilig achter een kleine verhoging van het landschap, de voet van de mini berg.
Ze wilde net het padje omhoog op gaan, toen ze zich helemaal kapot schrokken.
Heatran kwam brullend om de hoek rennen, en hij was agressief. Iedereen was verstijfd van angst, maar de pokémon nam het heft in eigen handen. Ze viel tegelijk Heatran aan die uitgeschakeld neerviel. Ze voelde de grond schudde bij iedere stap die Regigigas zette. Hij was boos, en kwam nu op hun af.
Iedereen, haal je zwakste pokémon in je pokéball, we gaan sprinten! Riep Jos. Hij liet Snorlax ook terugkeren want hij was tenslotte één van de langzaamste.
Ze begonnen aan hun klimtocht. Ze renden eerst het pad op, nu waren ze aan de voet van de mini berg. De mini berg, zoals ze die noemden, had een pad dat rond de berg ging naar de top toe, een soort wenteltrap zonder treden waar een berg tussen zat (je kent het wel).
Ze renden naar het pad toe, toen werden ze aangevallen door Regigigas, hij stond nu vlak achter ze!
Toxicroak doe Rookgordijn! Riep Rendy. Toxicroak draaide zich om en schoot een bal uit zijn mond. De bal ontplofte en een zwarte waas hing voor Regigigas neus.
Rennen, rennen! Riep Rendy. Iedereen begon nu aan de klim.
Ik hoop de we op tijd boven zijn. Zei Jenita vermoeid. Ze waren al een eind op weg, maar nog niet op de helft! Grrah! klonk het van beneden, de grond trilde.
Wat is dit? Riep Sandy bang. Iedereen stopte nu met lopen.
Ik hoor hem niet meer, laten we doorgaan. Zei Rendy. Op dat moment kwam de kop van Regigigas boven de rand uit. Sandy en Jenita kregen zowat een hartaanval.
Rennen snel! Riep Jos. Iedereen inclusief de pokémon begonnen de berg nu op te rennen, wat erg vermoeiend was. Regigigas klom het pad op en sloeg recht voor hun neus 2 krachtige IJslagen, en ging er nu bij staan kijken wat de rest deed. De meeste konden zonder veel problemen het ijs passeren, maar Sandys Aipom had daar heel veel moeite mee. Het probleem was dat ze als laatste was en Sandy niet kon gaan helpen.
Kom op! Je bent er bijna! Moedigde ze aan. Maar helaas, Aipom gleed uit! Ze rolde naar beneden en ging gevaarlijk op de rand van de berg af.
Nee! Riep Sandy boos. Ze nam een aanloop en sprong het ijs op, ze maakte zon grote vaart dat ze Aipom kon vangen, maar ze rolden nu beiden op de rand af!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.