Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 12 Redders in nood

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

11 april 2010 - 20:10

942

0

177



Hoofdstuk 12 Redders in nood

Laatste hoofdstuk mensen!

Er doemde een hard suizend geluid op, het werd steeds harder, zo hard. Alles werd zwart en boem!

Jos, Sandy, Kevin, Rendy en Jenita lagen op hun rug in het gras. Kevin kwam als eerst overeind. Waar the fok zijn we? Vroeg hij zichzelf af. Jos kwam nu ook overeind en ging naast Kevin staan.
Hé, hier ben ik eerder geweest. Zei Jos. Dat gebouwtje daar is de ingang van de Torn League.
Zijn we op het Noordelijkste eiland? Vroeg Jenita die samen met Sandy omhoog kwam.
Jep, en zo te zien heeft het complex bijna geen schade opgelopen van de uitbarsting! zei Jos blij. Ze sleurde Rendy mee die vanzelf wakker werd, opstond en zelf liep.
We gaan naar Atorn City-North. Zei Jos. Ik heb een gevoel dat we daar heen moeten.
Ieders geheugen heeft even een deuk opgelopen door die merkwaardige ervaring van net. Maar het begon bij iedereen steeds sneller terug te komen.
We zijn redders! Zei Kevin. Ja, het is gelukt! Riep Rendy die waarschijnlijk de grootste hersenachterstand had. Maar gelukkig heeft hij dat altijd al gehad. Iedereen was vrolijk, en dat verbeterde toen ze in de verte Atorn City-North zagen liggen, ongeschonden!
We gaan naar de Daycare. Stelde Jos voor. In het complex zit ook het pokémon lab van professor Leaf. Iedereen stemde met dit plan in, en ze liepen langs de noodgrachten, die bedoeld waren om de lava stroom te keren, naar het lab toe dat in het noorden van de stad lag.
Terwijl ze door de straten liepen zagen ze dat de mensen feest aan het vieren waren. Er hingen overal slingers en ballonnen. Kinderen renden over de straten en er stonden overal groepen volwassenen die wat aan het drinken waren met elkaar. Niemand herkende ze als de redders, maar daar zou spoedig verandering in komen.
Ze kwamen om de hoek waar de Daycare was en dus ook het lab. Buiten hingen versieringen en de vrouw van de Daycare stond ze op te wachten.
Onze redders zijn er! Riep ze euforisch. Kom erin, Professor Leaf wil jullie dringend spreken. Ze gaf iedereen een hand en ze liepen het gebouw binnen. Aan de witte muren hingen enkele afbeeldingen van jonge pokémon, en er stonden ook een hoop planten in potten in de gang.
Het is aan het einde rechts, dat staat op dat bordje. Zei Kevin wijzend op het bordje dat aan de muur hing. Ze waren allemaal heel blij over hun daden van daarnet, en konden niet wachten het te vertellen aan de professor.
Jos maakte de grote laboratorium deuren open en professor Leaf zat ze al op te wachten achter een tafel.
Welkom vrienden, het is gelukt dankzij jullie. Zei hij blij. Kom allemaal erbij zitten ik zal het onderzoek bekend maken. Hij stond op en pakte een stel papieren van zijn bureau af. Hij ging voor een schoolbord staan waar hij op kon tekenen indien nodig.
Zo, ik zal het uitleggen voor zover wij denken dat het waar is. Begon hij. Iedereen luisterde aandachtig. Het is deels de schuld van Team Dimension. Er zijn bewijzen gevonden dat ze in de vulkaan zijn geweest. Wij denken dat zij Heatran hebben aangezet tot het uitbarsten van de vulkaan. Met het doel om de orb van Mewtwo op te halen zonder te hoeven vechten. Want Mewtwo zou dan op Heatran afgaan en dus de orb voor het grijpen laten liggen. Mewtwo ging echter niet op Heatran af, dus hun troepen zouden bedrogen uitkomen, als jullie ze niet hadden gestopt.
Oja, hebben jullie met ze gevochten? Vroeg Jos. Was ik vergeten te vragen.
Ja, we kwamen ze tegen in één van de grotten die op de route lagen. Ze waren met zijn vijven, en in een hard gevecht hebben we met een beetje mazzel gewonnen. Vertelde Kevin. Daarna zijn we door gegaan met onderzoeken en zijn we uitgekomen waar Mewtwo zich schuil hield. Het was een groot open grasveld, dat heel duister was door de omringende jungle en er lag een berg omheen. Het gras groeide heel wild en af en toe stond er een groep bomen. Niet zon hele fijne plek. Aan de overkant zagen we een soort plateau waar een grot achter zat. Mewtwo verscheen en tijdens het gevecht vluchtte hij. Waarom weten we eigenlijk niet, maar de orb lag zo voor het grijpen dus dat deden we natuurlijk.
Precies. Vervolgde de professor. Regigigas verscheen omdat er iets met de orbs aan de hand was. Hij heeft vroeger voor vrede gezorgd door de Torn Islands van het vaste land te scheiden. Die mythe klopte dus ook. De professor schetste de regio zoals hij vroeger had moeten zijn met de eilanden aan het land vast.
Hij wilde dus weer de vrede bewaren tussen Rayquaza, die inmiddels ontsnapt was, en Mewtwo. Hij maakte het tijdelijke eiland in de zee. Hij nam nog een slok koffie en vertelde verder. Vroeger had hij dat ook gedaan met succes, en wilde dat nu weer doen. Nu kwam alleen Heatran erbij, die ook ontwaakt was. En dus startte dit gigantische gevecht. De orbs veroorzaakte toen jullie ze bij elkaar hadden aardbevingen en een tsunami, die gelukkig het land niet bereikte. Dat kwam omdat ze nog niet op het altaar waren maar wel bij elkaar, maar dat had ik jullie van te voren al verteld (Zie hoofdstuk 11 deel 3 Plan van aanpak).
Toen ze bij elkaar kwamen is de rust wedergekeerd. De vulkaan stopte, het eiland verdween, de tsunami loste op en de aardbevingen stopten ook. We weten alleen niet waar de Legends nu naar toe zijn, maar dat is niet de grootste zorg. Er is immers wel schade van het hele gebeuren.
Iedereen was diep onder de indruk. Dat hadden ze dan toch maar even goed gedaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.