Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 25: Ontmoet, en groet Sora!

Pokémon: A new begin!

27 dec 2009 - 16:43

1204

4

196



Episode 25: Ontmoet, en groet Sora!

Ash, Dawn, Roxas en Sora zijn niet van mij, maar van Soragek.

Alex, Lisa en Tyler liepen door het bos. ''Het is prachtig vandaag! Ik heb geen zin om te lopen, laten we rennen!'' riep Alex, en hij holde vooruit. Alex had al een heel stuk gerend, maar Lisa en Tyler bleven op dezelfde afstand. Alex rende met z'n ogen dicht, en liep tegen een jongen aan. Beide jongens vielen op de grond, en begonnen elkaar uit te schelden: ''Kijk toch eens uit, Eikel!'' riep Alex kwaad.
''Moet je horen wie het zegt, stomme oen dat je bent!'' riep de jongen. Lisa en Tyler kwamen aanlopen. Ook kwamen er drie andere kinderen aanlopen. Één was een meisje, met blauw haar. Één van de jongens had zwart haar, en een pet op. Ook was er nog een andere jongen bij. ''Sora, gaat het?'' vroeg het meisje, met het blauwe haar.
''Ja. Bedankt, Dawn.'' antwoorde Sora.
''Ook alles goed met jouw, Alex?'' vroeg Lisa, en ze hielp hem omhoog.
''M'n exuces voor m'n vriend hier.'' zei Lisa, tegen het meisje.
''Maakt niet uit, Sora moest ook beter uit kijken. Ik ben Dawn!'' riep Dawn.
''Ik ben Lisa, dit is Tyler. En deze kleine jongen hier is Alex.'' zei Lisa.
''Hallo, Ik ben Ash. Dawn ken je al, en dit is Sora.'' vertelde Ash.
''Sora, je moet echt eens beter uitkijken!'' riep Alex kwaad.
''Moet je horen wie het zegt!'' riep Sora kwaad terug.
''Dit gaat nergens naar leiden, laten we gewoon allebei sorry zeggen.'' zei Alex.
''Wow, da's het verstandigste wat je ooit hebt gezegd!'' riep Lisa sarcastisch, Dawn moest erom lachen.
''Oké, sorry. Laten we opnieuw beginnen, Ik ben Sora! O, en dit is Roxas. Ik ben van plan de beste PokémonTrainer van de wereld te worden!'' riep Sora.
''Gaat niet lukken, die naam behoort mij toe!'' riep Alex, strijdvaardig.
''Dawn en Roxas, willen het GrandFestival winnen!'' riep Sora.
''Lisa ook!'' zei Alex.
''Ik ga alle Pokéringers winnen!'' riep Tyler, die zich in het gesprek mingde.
''Laten we een gevecht houden, om te zien wie beter is!'' stelde Sora voor.
''Echt wel, kom maar op!'' riep Alex, en het gevecht begon.


Sora en Alex stonden tegenover elkaar, op het gras. Lisa bood zich weer eens aan als scheidsrechter. ''Beide Pokémon mogen vier Pokémon gebruiken! Als er één Trainer waarvan alle Pokémon niet meer verder kunnen vechten, wint de andere. Trainers, laat ullie Pokémon zien!'' riep Lisa. Alex gooide als eerste een Pokéball in de lucht, en riep:
''Voltorb, Battledance!'' Voltorb kwam kwaad uit z'n Pokéball, en keek naar Sora.
''Hmm.. Voltorb dus. Nu, Blaze!'' Er kwam een soort aap uit de Pokéball, die veel groter was dan Voltorb zelf. De aap was oranje, en had een staart, met vuur erop. Alex richtte z'n Pokédex op Blaze, en de Pokédex begon te praten.

''Monferno, de Speelvolle Pokémon. Deze Pokémon evolueerd uit Chimchar. Om tegenstanders voor de gek te houden, staat Monferno vaak op z'n staart. Op die manier lijkt Monferno veel groter dan normaal.'' zei het apparaat.

''Monferno, Dig!'' riep Sora. Monferno sprong in de lucht, en begon te graven.
''Let goed op, Voltorb.'' zei Alex. Ineens begon te grond te schudden, Monferno kwam uit de grond, en knalde tegen Voltorb aan. Voltorb was erg beschadigd, maar kon nog verder vechten. ''Sonic Boom! op de grond!'' riep Alex. Voltorb sprong in de lucht, en maakte een paar golven. Monferno kwam neer, en werd geraakt door de golven. ''Monferno, Flamethrower!'' riep Sora. Monferno deed helemaal niet wat Sora hem vroeg, en deed nog een Dig. Voltorb werd weer tegen de grond geknald, en kon niet meer verder vechten. ''Voltorb kan niet meer verder vechten, Monferno wint.'' riep Lisa. Alex stond weer eens met een mond vol tanden, maar besloot zichzelf snel te herstellen. Alex gooide weer een Pokéball in de lucht, en riep: ''Shellos, Battledance!!'' Shellos kwam uit haar Pokéball, en keek kwaad naar Monferno. ''Shellos, laten we het kort houden. Probeer hem uit te schakelen met een combinatie! Doe eerst Water Gun, en dan Tackle!'' Shellos schoot een krachtige straal water naar Monferno, en dat was haast genoeg. Maar Shellos deed nog een Tackle, en dat werd Monferno teveel. ''Monferno is niet meer in staat verder te vechten, Shellos wint!'' riep Lisa. Sora keek kwaad, en gooide nog een Pokéball in de lucht: ''Nu, Riolu!'' Er verscheen een klein, blauw wezen op het gras. Voordat Alex z'n Pokédex greep, werd Shellos eerst opgezogen door een dunne, rode straal. ''Lickitung, Battledance!'' riep Alex. Lickitung kwam uit de bal, en keek weer eens kwaad. Nu richtte Alex z'n Pokédex op de Riolu:

''Riolu, de Aura Pokémon. Deze Pokémon kan de aura lezen van zowel Pokémon, als mensen. Op die manier kan elke Riolu lezen, doormiddel van je aura, of je blij, of verdrietig bent. Riolu is van nature erg zorgzaam.''

''Riolu, AuraSphere!'' riep Sora.
''Lickitung, Focus Punch!'' riep Alex, vlak daarna. Riolu schoot een bal, naar Lickitung, Lickitung weerde het af met een Focus Punch. ''Oké, Riolu. Doe Dig!'' riep Sora. Riolu sprong net als Monferno, in de lucht, en begon te graven. ''Zodra Riolu boven komt, doe dan een Focus Punch!'' riep Alex. Riolu kwam boven, maar werd meteen geraakt door Lickitung's krachtige Focus Punch. ''Goedzo, Lickitung! Doe nu Lick!'' riep Alex. Lickitung kwam op Riolu af, en was al erg dichtbij. ''Snel, Riolu. Doe Mega Punch!'' riep Sora. Riolu knalde met een vuist, tegen Lickitung aan. ''Lickitung, maak het af met een krachtige Focus Punch!'' riep Alex, en dat deed Lickitung. Riolu viel op de grond.
''Riolu kan niet meer verder vechten, Lickitung wint.'' zei Lisa. Sora gooide kwaad een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Celebi!'' Er verscheen een soort groene elf op het gras, Alex richtte z'n Pokédex erop:

''Celebi, de Tijd Reizer Pokémon. Celebi heeft de kracht om door de tijd te reizen, en verschijnt alleen bij gevoelige mensen. Celebi zit meer in het verleden, dan in de toekomst. Celebi reist door de tijd door een portaal.''

''Lickitung, kom terug!'' riep Alex, en Lickitung kwam terug. Alex gooide nog een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Nincada!'' Nincada kwam uit z'n bal, en keek net als alle andere Pokémon, kwaad. ''We maken er snel een einde aan, Celebi. Doe Leaf Storm!'' riep Sora. Er verscheen een enorme storm, rondom Nincada. Er vlogen veel dingen heen en weer, zoals bladeren, en gras. Op een gegeven moment ook Nincada. ''Oké, Celebi. Doe snel een Psychic!'' Nincada werd heftig aangevallen, en viel op de grond. ''Nincada kan alweer niet meer verder vechten, Celebi wint!'' riep Lisa. ''Kom terug, Celebi.'' zei Sora, en Celebi keerde terug. ''Zo, Alex. Nu gaat het erom spannen, Ik zal m'n sterkste Pokémon gebruiken. Ik neem aan dat je dat ook doet! Nu, Sparky!'' riep Sora. Er kwam een soort gele muis uit de bal, die kwaad keek. Alex richtte z'n Pokédex erop:

''Pikachu, de Muis Pokémon. Deze Pokémon evolueerd uit Pichu. Pikachu's wangen zorgen voor electrishe krachten, en Pikachu's leven in het bos. Alle kracht die Pikachu niet gebruikt, wordt bewaard in z'n wangen.''

''Laten we maar stoppen met het gevecht, het wordt al laat. Je bent goed, Sora. Ik stel voor dat het een draw wordt!'' riep Alex.
''Draw?'' vroeg Sora.
''Ik bedoel dus, gelijkspel.'' zei Alex.
''Oké, Draw dan.'' zei Sora, en ze gaven elkaar een hand.
''Vrienden?'' vroeg Sora.
''Vrienden! We moeten nu elk een andere kant op, maar we zien elkaar wel weer in de PokémonLeauqe!'' riep Alex. Alex en z'n groep ging weg.


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 29 mei 2010 - 13:18:
Cool!!! Sanne heeft echt goeie pkmn gekozen voor Sora!!!!!
Alex was echt goed met het vechten
ik moet nu gaan ik lees morgen wel verder


Rush
Rush zei op 11 jan 2010 - 20:27:
Sora is de karakter van Soragek, een goede vriendin van me.
Ze heeft de zelfde episode, maar dan omgekeerd :p
Ook met Alex dus, je moet haar fic ook eens bekijken! =D
Ik vindt het lief van je dat je steeds reacties schrijft, daar hou ik van! =D


Sunrise
Sunrise zei op 11 jan 2010 - 20:25:
WOW Die Sora heeft wel hele goede pokémon!


LadyLondon
LadyLondon zei op 27 dec 2009 - 17:13:
Leuk. Pokémon League... schrijf je het Sorry viel me oog op... want ik ben zo'n rare weirde Engelse nerd :'D Gut Gut, maar leuk dat jullie die personages in elkaars verhalen voor laten komen :'D
En leuke epi
:'D