Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 26: De wereld op een ei zetten!

Pokémon: A new begin!

27 dec 2009 - 18:42

1207

2

198



Episode 26: De wereld op een ei zetten!

Vul deze Quiz even in, plawx: -Wie is je lievelings karakter? -Welke Pokémon wil je dat hij/zij vangt? -Welke Pokémon zal er in het ei zitten? -Wie zal het ei in handen krijgen?

_
''Het was een lange reis, maar het was het allemaal waard. Eindelijk in Lunai City!'' riep Lisa, ze rekte zich uit. Ze stonden op een soort dam, zonder water om tegen te houden. De stad leek enorm, vanaf daar. ''Ik heb echt honger, laten we wat gaan eten!'' riep Tyler, en hij rende weg.
''Ik ga met je mee, maat!'' riep Alex, en hij holde Tyler achterna.
''Jongens..'' zei Lisa, met gesloten ogen. De drie kinderen liepen naar het Pokémoncenter, de zon scheen heftig. Ze liepen het gebouw binnen, en gingen zitten op een grote bank. ''Ik ben echt zó moe, niet te geloven..'' zuchtte Lisa.
''Pardon, zijn jullie Alex, Lisa en Tyler?'' vroeg een stem, achter Lisa. Lisa draaide zich om, en de jongens keken naar de vrouw. Het was een lange vrouw, met groen haar. ''Ja, hoezo?'' vroeg Lisa.
''Ik wist het wel! Iemand wil jullie spreken, aan de telefoon.'' zei de vrouw.
''O, bedankt.'' zei Lisa, ze stond op. Alex en Tyler stonden ook op, en liepen naar de telefoon. Het leek op een soort computer, met een groot beeld. Er stond ook een nep Bellsprout, met knoppen op de bladeren. Er verscheen een man in het scherm, alleen Alex wist wie het was. ''Hallo, Alex. Leuk je weer eens te zien! Hoeveel Pokémon heb je nu al gevangen?'' vroeg de man.
''Hallo, meneer Griew. Ik heb er al vijf, vijf sterke nog wel!'' riep Alex, opschepperig.
''Dat meen je niet! Bent u de beroemde professor Griew?!'' riep Lisa.
''Jep, that's me!'' riep Griew, in het engels. ''Je bent vast Lisa, Alex heeft me veel over je verteld.''
''Alex, waarom heb je nooit gezegd dat je hem kende?! Die man is geniaal!'' riep Lisa. Griew moest lachen, en zei:
''Dat valt best mee, hoor. Terug naar Alex! Je hebt er dus al vijf, welke?''
''Wormadam, Lickitung, Voltorb, Shellos en Nincada.'' vertelde Alex.
''Ik hoorde dat je Peter hebt ontmoet, is dat waar?'' vroeg Griew.
''Die sukkel? Inderdaad..'' zei Griew.
''Sukkel of niet, Peter heeft al negen Pokémon!'' riep Griew.
''Hé, negen?!'' riep Alex.
''Maar goed, nu de reden waarom ik je kwam spreken. Ik heb een ei ontvangen, waar een heel speciale Pokémon in zit. Ik wou je vragen het ei mee te nemen, naar de volgende stad. Daar moet je hem geven aan de gymleader!'' riep Griew. ''Lisa moet hem verzorgen, Alex. Ik vertrouw je niet meer me eieren. Ik weet nog heel goed toen je bijna een Aipom had geroosterd..'' Alex moest lachen, en riep:
''Stuur dat ei maar!'' Professor Griew verdween op het scherm, en iemand tikte Alex op z'n rug. Alex draaide zich om, het was Zuster Joy. Ze gaf het ei aan Alex, die het vervolgens aan Lisa gaf. Het ei was blauw, met oranje. ''Het moet wel erg zeldzaam zijn!'' riep Lisa.
''Genoeg geleuterd, laten we op pad gaan.'' zei Alex, de kinderen liepen het center uit.


''Ik vindt dit erg leuk, voor het ei zorgen. Hierdoor wakkert m'n moederinstinct aan!'' riep Lisa. Alex moest lachen, alsof Lisa binnenkort moeder zal worden. Ineens begon de wind te waaien, en werd de lucht oranje. ''Bedek je ogen, het is een Sandstorm!'' riep Lisa. Lisa deed het ei onder haar trui, zodat het niet beschadigd zou worden. Langzaam trok de storm weg, en ze zagen de oorzaak van de aanval. Daar stonden Mai, Luce, en Gible. Gible had waarschijnlijk een Sandstorm gedaan. ''Nee, niet jullie!'' riep Alex.
''Ja, rot op! We hebben even geen tijd!'' riep Tyler.
''Kop dicht, en luister naar ons nieuwe motto!'' riep Gible.
''Het is onze toekomst, ons ultieme lot.'' zei Luce.
''Zet je Pokerface op, en zet alles in de pot.'' zei Mai.
''Je moet talent hebben, en het karakter van een piraat.'' zei Luce.
''Om ons doel te bevestigen, in de naam van liefde en haat!'' riep Mai.
''Ik ben Luce!'' riep Luce.
Mai vulde hem aan: ''Ik ben Mai!''
''Ik ben Gible, knoop dat maar in je oren! Anders doe ik het voor je!'' riep Gible.
''Zo, dat was hem. Nu het volgende, geef ons dat ei!'' riep Luce.
''Had je gedacht!'' riep Lisa, en ze rende weg. Alex en Tyler gingen haar achterna, Mai en Luce bleven gewoon staan waar ze stonden. Ze hadden een heel stuk gerend, en de kinderen waren buiten adem. ''Ik denk.. dat we.. veilig zijn..'' hijgde Alex. ''Dacht het niet, geef me dat ei!'' riep een stem. Alex herkende de stem, het was erg duister. Alex hoefde zich niet eens om te draaien, of wist dat Toros daar stond. ''Geef.. me.. dat ei!'' riep Toros.
''Had.. je.. gedacht!'' riep Tyler kwaad.
''Dan niet, het wordt ook altijd een feest met jullie.'' Toros gooide een Pokéball in de lucht: ''Froslass, pak dat ei!'' Er kwam een witte schim uit de bal, met allerlei kleuren. Alex greep naar z'n Pokédex, en richtte die op het wezen:

''Froslass, de Sneeuw Land Pokémon. Deze Pokémon evolueerd uit Snorunt. Froslass bevriest haar tegenstanders, door een koude adem naar ze te spuwen, van wel ongeveer -60 graden. Froslass leven in koude gebieden.''

Alex gooide twee Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Shellos en Nincada!'' Shellos en Nincada kwamen uit hun Pokéball. Dit was de eerste keer dat Alex Nincada gebruikte voor een gevecht. ''Nincada, graaf in de grond, zodat je achter Froslass komt. We gaan haar insluiten!'' Lisa was van plan Alex te helpen, en gooide ook een Pokéball in de lucht:
''Nu, Roselia!'' Daarna gooide ze nog een Pokéball in de lucht: ''Jij ook, Buneary! Ik zorg ervoor dat ze haar handen niet kan gebruiken, Alex.''
''Nu, Murkrow!'' riep Tyler, en Murkrow kwam uit z'n bal. ''Ik maak haar weerloos vanuit de lucht, Alex!''
Froslass was helemaal omsingeld door alle Pokémon. ''Haha, Leuk geprobeerd. Zelfs met al die Pokémon, ga ik jullie verslaan. Froslass, Ominous Wind!'' riep Toros. Er begon een grote wind te waaien, en overal werdt het paars. Alle Pokémon werden door elkaar geschud, behalve Froslass. De wind veranderde in rook, de kinderen konden geen hand voor ogen zien. Langzaam trok de rook weg, en alle Pokémon lagen op de grond. Behalve Froslass, die had nog altijd haar 'pokerface' op. ''Nu, Froslass. Doe Haze en pak dat ei!'' riep Toros. Froslass ademde een grote miswolk uit, die het hele veld bedekte. Froslass kwam op Lisa af, en greep het ei uit haar handen. ''Goed gedaan, Froslass. Kom terug!'' riep Toros, Froslass werd opgezogen door een dunne, straal. Nu gooide Toros een andere Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Staraptor! Vlieg me hier vandaan!'' riep Toros. Ze konden de Pokémon niet zien, maar snel werd duidelijk dat Toros ervan door was, met het ei.

Hoog in de lucht...
''Ik weet zeker dat ze hier veel voor gaan bieden, op de zwarte Pokémonmarkt. Ik wordt gewoon rijk, man!'' riep Toros. Ineens schreeuwde Staraptor het uit, ze werd aangevallen door een andere Pokémon. Toros keek achter zich, er vloog een Pidgeot achter ze. Op de Pidgeot zat Mai, met een kwaad gezicht. ''Geef me dat ei!'' riep Mai kwaad.
''Echt niet!'' riep Toros terug.
''Dan maar op een andere manier! Nu, Gible! Doe Sandstorm!'' riep Mai. Gible sprong voor Mai, en riep: ''Komt voor de bakker!''
''Hé, wat! Een pratende Gible!'' riep Toros verbaasd, maar voor hij het wist, werd Staraptor gezogen in een grote Sandstorm, het leek haast een Tornado. Staraptor zakte naar de grond, en storte neer. Pidgeot lande soepel en wel, en Mai en Luce stonden naast elkaar.

Wordt vervolgt..


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 11 jan 2010 - 20:31:
Ik weet niet of het nog zin heeft maar ik ga het toch invullen ^^
Wie is je lievelings karakter? Tyler
Welke Pokémon wil je dat hij/zij vangt? Vulpix!
Welke Pokémon zal er in het ei zitten? Geen flauw idee
Wie zal het ei in handen krijgen? Ik hoop natuurlijk Alex, Lisa en Tyler!


Soragek
Soragek zei op 27 dec 2009 - 19:15:
was een leuke epi^^