Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 2. The search ended

History goes, but sometimes it comes back..

28 dec 2009 - 14:58

636

0

221



2. The search ended

Ik keek op het briefje in mijn hand. Het zou hier ergens moeten zijn. Ik keek nog eens om me heen en mijn oog viel op een appartementencomplex. Ik kneep in het handje dat in de mijne lag en begon te lopen. Niet te snel, anders kon hij me niet bijhouden. We liepen naar het grote gebouw en stapten de kille, grijze hal in. Snel keek ik om me heen, op zoek naar een lift. Gelukkig was er een aan het eind van de hal. Samen liepen we erheen en ik drukte op het knopje. Ik was ontzettend zenuwachtig. Een pling vertelde me dat de lift er was. Snel stapte ik in en drukte op het knopje met de glimmende 5 erop. De deuren sloten met nog een pling en de lift kwam in beweging. De zenuwen kwamen samen in mijn maag, en de tranen sprongen in mijn ogen. "Mama, ben je verdrietig?" Ik keek omlaag, in de twee blauwe ogen van het jongetje aan mijn hand. Snel veegde ik mijn tranen weg. "Het gaat goed hoor, lieffie." Fluisterde ik en ik glimlachte. Het jongetje leek me alleen niet te geloven.

Gelukkig kwamen we niet veel later op de vijfde verdieping aan en we liepen de lift uit. Snel liep ik de gang door, mijn ogen flitsten over elk huisnummer. Bij de laatste deur bleef ik stilstaan. Ik las de gouden cijfers op de witte deur nog eens goed en nam diep adem. Langzaam tilde ik mijn hand op en drukte met mijn trillende vinger op de bel. "Ik kom!" Hoorde ik iemand aan de andere kant zeggen. "Ik ben moe.." Zeurde het kind aan mijn hand. Ik keek naar hem, boog door mijn knieën en sloeg mijn armen om zijn middel. "Ik til je wel, JJ." Fluisterde ik in zijn oor. Hij sloeg zijn kleine armen om mijn nek en ik tilde hem op. De deur ging open en ik keek in de ogen van een zwart harige jongen. Hij had een lip piercing en helblauwe ogen. "Ehm.. Kan ik je helpen?" Vroeg hij aan me en hij glimlachte naar JJ. "Ik zoek naar.." begon ik en ik nam diep adem. "Shin." Eindigde ik mijn zin. De jongen keek me vragend aan. "Waarom dat? Nee, wacht, dat zijn mijn zaken niet. Shin is even weg, maar hij is terug in 5 í¡ 10 minuten. Wil je binnen wachten?" Zei hij. Ik knikte dankbaar en liep langs hem naar binnen. Hij sloot de deur en liep voor me uit naar de woonkamer.

Daar zaten 2 jongens op de bank. Één van hen had zwart haar met blonde plukken aan de voorkant, hij was vrij klein maar zag er daardoor wel schattig uit. De andere jongen had ook zwart haar, maar met verspreidde rode plukjes, het stond alle kanten op en hij had een aantal piercings in zijn gezicht. Hij was best wel sexy eigenlijk. "Ehm.. Ga zitten.." Zei de jongen die me binnen liet en hij wees op de bank. Ik knikte dankbaar en ging zitten. JJ was inmiddels half in slaap gevallen in mijn armen. "Ik ben Romeo." Zei de jongen met het volledig zwarte haar. "En dit zijn Yu.." Hij wees op de jongen met het zwart-rode haar. "..en Kiro." En hij wees op de kleine jongen. Ze zwaaiden beiden beleefd naar me. Ik glimlachte naar ze. "Ik ben Elizabeth. Maar noem me maar Liz, ik haat Elizabeth." Mompelde ik. "En wie is dat?" Vroeg Kiro en hij wees op JJ. "Dit is JJ." Zei ik terwijl ik de voordeur open hoorde gaan. "Leuk broertje heb je." Glimlachte Romeo naar me. "Hij is niet echt mijn.." Begon ik maar ik stopte toen ik de jongen in de deuropening zag. Hij zag mij ook en liet zijn tassen vallen. Ik keek hem aan. "Hoi, Shin."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.