Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 4. Moving. Not forward, not backwards, but in.

History goes, but sometimes it comes back..

28 dec 2009 - 14:59

641

0

211



4. Moving. Not forward, not backwards, but in.

"W-wat?" Hoorde ik Shin stamelen. "Stop." herhaalde Strify. Ik nam aan dat hij het tegen mij had en ik draaide me om. "Waarom?" Vroeg ik. "Omdat het al half 6 is. Je zou eerst wat moeten eten, wat in deze buurt vrij lastig is. Dan zou je een slaapplek moeten vinden, maar tegen de tijd dat je dat gaat doen is het al donker en niet meer veilig. Je blijft vannacht hier, want ik laat je niet gaan. En het kan me niet schelen wat jij ervan vind, Shin." Zei Strify. Mijn gezicht lichtte op. "Echt?" Strify knikte. "Echt. Nou, wat wil je eten?" Zei de half-brunette opgewekt. Ik lachte. "Maakt mij niet uit, zolang er maar geen paprika in zit. Daar is JJ allergisch voor." Strify dacht diep na, waardoor ik in de lach schoot. "Pizza dan maar?" Vroeg hij met een brede grijns. Ik knikte en liep terug naar de bank. De jongens stemde ook in, behalve Shin. Hij was ineens verdwenen. Naar zijn kamer ofso, denk ik.

Strify bestelde pizza's en we kletsten wat terwijl we wachtten. Ik mocht Strify wel. Hij was opgewekt en grappig. En ik vond het ontzettend aardig dat hij me bij hun liet slapen. Kiro was ook ontzettend grappig, Romeo was gewoon ontzettend lief en zorgzaam en Yu.. Yu was.. Hoe zeg je dat? Anders, maar op een goede manier. Maar ook hij leek me ontzettend aardig. Na een tijdje werd er aangebeld. Kiro stond op om de pizza's te halen. Ik maakte JJ voorzichtig wakker. "Wat is er?" Vroeg hij slaperig en hij wreef in zijn ogen. "We gaan eten." Zei ik. JJ keek me even aan. Ik glimlachte en zette hem op mijn schoot. JJ zag de dozen met pizza en was gelijk een stuk wakkerder.

We aten en ik kwam erachter dat Kiro het vermogen had om nog minder net te eten dan mijn 3-jarige zoon. Dat was vrij hilarisch. Strify had het ook door en we lagen samen helemaal in een deuk. Shin zat in het hoekje van de kamer en hij keek er een beetje naar. Zijn ogen waren de hele tijd op mij en JJ gevestigd. Wat ik eerlijk gezegd niet heel raar vond. Ik bedoel.. Hij is mijn ex en JJ is zijn zoontje. Als die ineens hier verschijnen en ook nog blijven slapen is dat raar.
Na het eten besproken we waar JJ en ik zouden gaan slapen. JJ ging sowieso in het bed van iemand. Strify offerde zich al op. Het was logisch dat ik bij hem zou slapen. Het is toch spannend om ergens anders te slapen waar je nooit bent geweest, zeker als je 3 jaar oud bent. Dus JJ en ik werden naar Strify's kamer begeleid. Het was een mooie kamer. Ruim, met een groot 2-persoonsbed in het midden. Het was wit met zwart geverfd en gemeubileerd. Het was stijlvol, en ik kon me goed voorstellen dat dit Strify's kamer was. "Nou ehm.. Welterusten dan maar." Mompelde Strify. Ik glimlachte. "Jij ook. En sorry.." Begon ik, maar Strify kapte me af. "Geen sorry. Het maakt niet uit." Ik sloeg snel mijn armen om hem heen en knuffelde hem. Eerst was hij even verbaasd, maar daarna knuffelde hij mij ook. Toen ik hem losliet zwaaide hij even naar JJ en liep de kamer uit. JJ grijnsde naar me. "En jij gaat slapen, jongeman." Zei ik gelijk. Ik trok JJ's broek uit en legde hem in bed. Ik had geen pyjama voor hem, dus ik liet hem maar in zijn truitje slapen. Zelf trok ik ook alleen mijn broek uit en kroop naast JJ in bed. Hij kwam tegen me aanliggen en gaapte. "Slaap lekker, mama." Fluisterde hij. Ik drukte een kus op zijn hoofd. "Slaap lekker." Het duurde niet lang voor ik ook in slaap viel. Het was een drukke en intensieve dag..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.