Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 5. Cherry morning

History goes, but sometimes it comes back..

28 dec 2009 - 14:59

661

0

198



5. Cherry morning

De volgende morgen werd ik wakker met JJ dicht tegen me aan gedrukt. Hij zag er zo vredig uit. Ik wilde hem eigenlijk niet wakker maken. Maar ik wist dat het wel moest. Ik drukte een kusje op zijn haar en schudde zachtjes aan zijn schoudertje. Gapend opende hij zijn ogen en keek me slaperig aan. "Als je wakker word, gaan we wat eten." Fluisterde ik. JJ knikte en wreef met zijn kleine handjes in zijn ogen. Op dit soort momenten is alles het weer waard. Op dit soort momenten besef ik altijd hoeveel JJ voor me betekend. Meer dan de wereld, meer dan ikzelf. Hij gaapte nog een keer en ik grinnikte. "Ben je moe?" Vroeg ik. JJ knikte. "Maar ik heb ook honger." Zei hij. Ik knikte. "Ik ook." En ik drukte nog een kusje op zijn haar. Daarna ging JJ rechtop in bed zitten. Ik keek hem raar aan, maar ik liet het maar en stapte uit het bed. Snel trok ik mijn broek aan en viste JJ's broek van de grond. "Kom op, jongeman." Zei ik iets strenger. JJ keek me even aan en kroop toen naar de rand van het grote bed. Ik deed zijn beentjes in de broekspijpen en trok het broekjes over zijn billen. Daarna maakte ik het broekjes dicht en keek JJ aan. "Honger?" JJ knikte hevig en lachte. Ik lachte ook en pakte JJ op van het bed. Met het kleine jongetje in mijn armen liep ik de kamer uit, naar de keuken.

Daar zaten Kiro, Yu en Strify aan tafel. "Goedemorgen." Zei ik toen ik binnenkwam. Ze mompelden allemaal een goedemorgen, maar Strify stond op. "Ik neem aan dat jullie honger hebben." Zei hij. "JJ wel ja." Zei ik grijnzend. JJ keek me aan. "Dat je honger hebt." Zei ik tegen hem. JJ begon weer hevig te knikken en Strify grinnikte. "Nou.. Ehm.. Wat wil je eten?" Vroeg Strify aan JJ. JJ haalde alleen zijn schouders op en keek Strify aan. Ik zette JJ op de grond en boog naar zijn oor. "Ga maar met Strify kijken wat ze allemaal hebben." Zei ik. JJ knikte en strompelde naar Strify toe. Strify pakte JJ's handje en ze liepen naar de koelkast. Ik besloot dat JJ zich wel kon vermaken met Strify dus ik plofte op een stoel neer. "Beetje geslapen?" Vroeg Kiro me. Ik knikte. "Jawel.. Jij?" Kiro knikte ook. "Koffie?" Kreeg ik van mijn andere kant te horen. Ik knikte en ik kreeg een kopje koffie van Yu in mijn handen geduwd. "Bedankt.." Mompelde ik en ik gaapte. "Niet zo'n ochtendmens?" Vroeg Kiro lachend. "Mhmm.. een beetje. Ik moet wel, met JJ.." Antwoordde ik. Kiro knikte. "logisch.. Maarja, niemand hier is echt een ochtendmens. Ik denk dat Strify 's morgens nog het best is." Grinnikte Yu. Ik grijnsde.

Niet veel later kwamen JJ en Strify ook weer aan de tafel zitten. Ze hadden blijkbaar lol samen en Strify hielp JJ met eten. Het duurde niet lang voor ze beiden klaar waren. Breed grijnzend keken ze me aan. "Dus wat gaan we doen vandaag?" Zei Strify. Ik deed mijn mond open om hem te vertellen dat ik op zoek ging naar een hotel, toen hij zelf weer begon te praten. "Shoppen! Goed idee! Jullie hebben nieuwe kleding nodig als jullie hier komen logeren.. En wat kan je dan beter doen dan met mij shoppen!" Lachte Strify. Ik keek hem ongelovig aan en schudde mijn hoofd. "Wij gaan hier echt niet blijven hoor." Zei ik. Strify's gezicht viel. "Waarom niet?" Vreog hij teleurgesteld. "Omdat we jullie dan lastig vallen en.." Begon ik. Kiro begon door me heen te lachen. Ik keek hem verontwaardigt aan. "Sorry.." Begon hij. "..maar het is gewoon grappig dat je dat denkt, terwijl wij je het aanbieden. We zouden het echt niet aanbieden als we het zelf niet wilden." Ik keek hem aan en glimlachte dankbaar. "Shoppen dan maar.." Zuchtte ik. Strify grijnsde breed naar me. "Shoppen dan maar."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.