Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 6. My way, your way, our way

History goes, but sometimes it comes back..

28 dec 2009 - 15:00

416

0

214



6. My way, your way, our way

Zo gezegd, zo gedaan, ik stond 4 uur later met JJ aan de hand, en Strify naast me, in de drukke winkelstraat. "Waarom deed ik dit ook alweer?" Kreunde ik terwijl Strify een derde tasje in mijn andere hand duwde. "Omdat je het mij had beloofd en je kleding nodig had." Zei Strify en hij keek me wijs aan. "Maar nu heb ik wel genoeg kleding, toch?" Vroeg ik angstig, bang voor het antwoord. Strify grijnsde. "We moeten nog schoenen kopen." Zei hij en hij begon me richting de schoenenwinkel te duwen. Mijn ogen sperden open. Dit werd mijn ondergang..

Ik dacht dat kleding kopen met Strify al erg was, maar schoenen kopen was echt het hoogtepunt. Het duurde 50 minuten voor we 1 paar schoenen hadden, voor Strify.. En toen moesten we nog de zoektocht naar mijn schoenen beginnen. Ik was er op dat moment even echt van overtuigd dat ik de winkel niet levend zou verlaten. Het was dat ik na 20 minuten heel hard gilde, Strify stil werd en ik zelf een leuk paar schoenen afrekende, dat ik het overleefde. Daarna liepen JJ en ik de winkel uit en ik kocht bij een kraampje een waterijsje voor JJ. Het duurde niet lang voor Strify zich weer bij ons voegde. "Dank je." Mompelde hij met een rood hoofd en hij glimlachte. Ik glimlachte terug en hielp JJ met zijn ijsje.

Nadat JJ klaar was pakte ik zijn handje weer en gaf één van de vier tasjes in mijn andere hand aan Strify. Samen liepen we, volop in gesprek, naar huis. Ik vond de interesse die Strify in ons, maar vooral JJ, toonde wel fijn. Ik was het niet gewend dat iemand interesse toonde. Zo leerden JJ en ik aan Strify hoeveel JJ van ijs hield, van piraten en spelletjes spelen. We leerden hem dat JJ van cartoons, maar vooral van voorgelezen worden hield. Strify vond (of hij deed op zijn minst alsof) het heel interessant. Hij sloeg alles op om het later te kunnen gebruiken. Eigenlijk spraken we vooral over JJ en niet echt over mijn interesses. Alleen wat algemene dingen zoals dat zwart mijn lievelings kleur was en ik dus niet van shoppen hield. Dat soort dingetjes.

Ik mocht Strify wel. Hij zorgde goed voor ons , betaalde onze kleding en kocht wat eten en drinken voor ons. Maar het fijnste was nog wel dat hij dat deed omdat hij overduidelijk echt om ons gaf. En dat had ik niet meer gevoeld sinds.. sinds Shin.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.