Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 7. New friends, new fun, new rejection

History goes, but sometimes it comes back..

28 dec 2009 - 15:01

1049

0

269



7. New friends, new fun, new rejection

We kwamen thuis en ik en JJ ploften uitgeput op de bank. "Dat was leuk!" Lachte Strify. Ik zuchtte overdreven en daarna schoten Strify en ik in de lach. "Ja, oke.. Het was wel leuk.." Mompelde ik toen we waren uitgelachen. "Wel leuk? Wel leuk? Het was super leuk!" Zei Strify nep-verontwaardigt. Toen schoten we weer in de lach. Kiro kwam de kamer binnengelopen. "Wat gebeurd hier?" Vroeg hij aan JJ en hij ging naast hem zitten. JJ haalde zijn schoudertjes op en Strify en ik lachten nog harder.

Het duurde lang voor Strify en ik uitgelachen zijn. Wij zijn er dan ook achtergekomen dat het niet helpt als je de slappe lach hebt en vraagt wat we 's avonds gaan eten dat Kiro dan zegt: "Schnitzel." Dus toen lachen we weer in de lach. Maar na een tijdje was dat gelukkig over, en toen gingen we eten. Wat ook niet zonder gelach ging, maar de andere jongens lachten gelukkig mee. Al kwam Shin een beetje geforceerd op me over. Volgens mij vond hij het nog steeds niet leuk dat ik er weer was, en helemaal niet dat ik bij hun verbleef. En alles maakte het nog erger toen ook bleek dat ik het goed met de jongens kon vinden. JJ vond het ook allemaal wel gezellig, hij lachte af en toe ook mee en keek met pretoogjes de kamer rond. Ik had hem in tijden niet zo gelukkig gezien. En nu ik erover nadenk.. ik was ook in tijden niet zo gelukkig. Ik was even al mijn zorgen vergeten en had gewoon lol zonder dat iemand me ervoor afstrafte. Dat voelde goed.

Na het eten had JJ nog een uurtje over voor hij naar bed moest. Strify liep op me af met een, sinds tijden, serieus gezicht. "Ga jij maar lekker douchen en even jezelf verwennen door te relaxen. Dan kijk ik wel wat cartoons met JJ." Zei hij. Ik keek hem even verbaasd aan. "Zou je dat echt willen doen?" Vroeg ik hem. De half-brunette knikte. "Tuurlijk, cartoons zijn best leuk. En je verdient het." Er verscheen weer een grijns op Strify's gezicht. "Ga nou maar een warme douche nemen. De handdoeken zie je vanzelf liggen en de douche is makkelijk aan en uit te doen." Ik knikte en omhelsde hem kort. Daarna liep Strify naar JJ en begon hem wat te vertellen. Ik glimlachte en draaide me om.

Ik liep naar de badkamer en sloot de deur achter me. Mijn ogen gleden door de ruimte en ik was aangenaam verrast. Het was een ontzettend ruime badkamer met 2 wastafels een hele ruime douche en een groot bad. De muren waren betegelt met witte stenen en af en toe een licht groene en de vloer was bezet met blauwe tegels. Het was er licht en in een inkeping in de muur waren plankjes gemaakt waar de handdoeken op lagen. Hier kon ik me zeker weten wel relaxen.

Met een glimlach op mijn gezicht begon ik me uit te kleden en ik legde een handdoek voor mezelf klaar. Daarna draaide ik de kraan van de douche open en voelde of het water warm was. Het was nog niet warm, maar dat duurde gelukkig niet lang. Ik ging onder de warme stralen staan en een zucht van verlichting ontsnapte mijn mond. Ik sloot mijn ogen en liet de stralen over mijn oogleden stromen. Alles was beter, en toch was alles nog steeds zo fout. Met Shin had ik een groot probleem, en ik had het idee dat de bom nog moest barsten.

Ik leende wat zeep van één van de jongens, het rook vrij vrouwelijk, dus het maakte niet veel uit. Hetzelfde ging op voor de shampoo. Na een tijdje stapte ik onder de aangename warmte van de stralen vandaan en sloeg de zachte handdoek om mijn lijf. Zacht begon ik me af te drogen, langzaam zodat ik van het rustige moment kon genieten. JJ is het beste wat em ooit is overkomen, maar soms is een kleine kind erg vermoeiend. Hij is nog maar jong, maar ik heb het idee dat hij alles begrijpt. Soms beangstigt dat me. Ik wil niet dat hij zich later nog iets herinnert van de pijn waar we doorheen zijn gegaan. En met Strify leek het een beetje alsof ik met twee kinderen zat opgescheept. Maar het was wel gezellig, en ik vond het ontzettend lief van Strify.

Toen ik afgedroogd en aangekleed was liep ik de badkamer uit en ik botste tegen Shin op. "Sorry.." Mompelde ik. Shin gaf geen kik en liep weer weg. Dat deed me pijn. Na al die tijd, al die tijd dat ik van hem hield en hem gemist heb, vond hij me geen blik meer waardig. Een beetje verdrietig liep ik naar de woonkamer, daar was het filmpje net afgelopen. Ik knielde naast JJ neer. "Kom, manneke. Jij gaat naar bed." Zei ik en ik tikte met mijn wijsvinger tegen zijn neusje. Hij keek me een beetje verdrietig aan. "Als je snel gaat slapen, is het sneller weer morgen." Zei ik. Hij knikte en stond op. Ik nam hem in mijn armen en tilde hem op. Daarna droeg ik hem naar Strify's kamer en kleedde hem uit. Samen trokken we JJ's pyjama aan en ik gaf hem een lief complimentje toen het lukte. Ik heb zijn tanden gepoetst, zijn gezicht gewassen, hem geholpen met naar de wc gaan en hem in bed gelegd.

"Slaap lekker." Fluisterde ik en ik drukte een kusje op zijn voorhoofd. Ik wilde weglopen, maar JJ pakte mijn hand beet. "Waarom ben je niet blij? We zijn bij papa." Zei hij. Ik beet zacht op mijn lip en knikte. "Dat weet ik." Zei ik met een gemaakte glimlach. "Maak je niet druk, alles is goed." Voegde ik eraan toe. JJ knikte en gaapte. "Ga maar fijn slapen." Fluisterde ik en ik liep naar de deur. In de deuropening bleef ik even naar hem kijken. Daarna zuchtte ik en ging terug naar de woonkamer. Ik ging naast Strify op de bank zitten en we keken wat tv. "Hij is lief." Zei Strify na een tijdje. Ik keek hem verward aan. "JJ. Het is een leuk kind. Ik zou trots zijn als ik Shin was." Legde de zanger uit. Ik knikte. "Ja, ik ook."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.