Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 9. Who's your daddy?

History goes, but sometimes it comes back..

28 dec 2009 - 15:01

551

0

190



9. Who's your daddy?

Strify en ik waren zo melig samen dat we het niet zagen zitten om JJ naar bed te brengen. Logische oplossing: JJ samen naar bed brengen. Je zou denken: 'Arme JJ'. Maar dat viel best mee hoor. Want tijdens het tanden poetsen schoten we nog telkens in de lach, maar toen we JJ aan het omkleden was al niet meer. Strify stopte JJ in en de zanger drukte een kus op JJ's voorhoofd terwijl ik er in de deuropening naar stond te kijken.

"Welterusten, JJ." Fluisterde Strify en hij aaide het kleine jongende even over zijn hoofd. "Slaap lekker, papa." Lachte JJ terug naar de half-brunette, zich niet bewust van het feit dat Strify en ik even bevroren. De zanger herstelde zich, zette een waterig glimlachje op en draaide zich om. Gelijk toen hij met zijn rug naar JJ stond sprongen de tranen in zijn ogen. Strify snelde langs me heen en rende richting zijn nieuwe kamer. Ik keek hem verbaasd na en zwaaide nog even naar JJ voor ik de deur dichtdeed en achter Strify aan liep.

Ik klopte op de deur. "Ga weg!" Riep Strify naar me. "Nee!" Riep ik terug en ik bonsde nog een keer op de deur. "Laat me met rust!" Gilde de zanger naar me en ik kon horen dat hij erg overstuur was. "Wat heeft hij?" Vroeg Kiro, die net naar zijn kamer wandelde. Ik zuchtte. "JJ zei 'papa' tegen hem." Kiro keek me met grote ogen aan en schudde vervolgens lachend zijn hoofd. "Dat is best logisch als je ziet hoeveel tijd ze samen doorbrengen." Zei de bassist. Ik rolde met mijn ogen. "Vertel mij wat. Maar je kan Strify gaan vertellen dat hij een betere vader voor JJ is dan zijn echte vader." Zei ik en achter me hoorde ik Shin's deur dichtslaan en op slot gaan. Houdt het hier dan nooit op?!

"Strify! Laat me mijn kamer in!" Riep Kiro en hij bonsde op de deur. "Ga maar bij Shin slapen ofzo!" Gilde Strify terug. Ik leunde met een vermoeide zucht met mijn voorhoofd tegen de deurpost. "Die heeft zich net opgesloten op zijn kamer." Vertel ik de zanger. "En Yu?" Vroeg Strify aarzelend. Met één oog keek ik Kiro aan. "Oke, ik zal Yu vragen." Zuchtte die. Daarna draaide hij zich om en liep hoofdschuddend naar de woonkamer. Ik draaide me ook om, maar ik staarde met pijn in mijn hart naar Shin's kamerdeur. Ineens ging de muziek in de kamer van de drummer heel hard aan en ik wist dat het hopeloos was om vanavond nog wat te ondernemen. Dus ik besloot maar eens vroeg naar bed te gaan.

In de keuken schreef ik een briefje aan Shin, met het vriendelijke verzoek zijn muziek zachter te zetten als hij zijn zoontje en mij onze nachtrust gunde; wat ik aannam, want hij was ook niet echt blij toen ik zei dat Strify een betere vader was. Dat briefje schoof ik onder Shin's deur door en ik ging mijn tanden poetsen. Toen ik weer terug liep om naar mijn slaapkamer te gaan stond de muziek een stuk zachter en ik glimlachte tevreden. Ik kroop bij JJ in bed en aaide zijn haar zachtjes. Voorzichtig drukte ik een kusje op zijn slaap en ging lekker op mijn zij liggen. Langzaam viel ik in een droomloze slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.