Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One day I will be there. » Hoofdstuk 4 - ScarlettĆ¢ā‚¬ā„¢s talent 1

One day I will be there.

8 jan 2010 - 17:54

748

3

301



Hoofdstuk 4 - ScarlettĆ¢ā‚¬ā„¢s talent 1

"Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk." - Beethoven

Scarlett zat beneden en was zachtjes aan het mee zingen via haar iPod. The little things, you do to me are taking me over, I wanna show ya. Everything inside of me like a nervous heart that, is crazy beating. Klonk er uit haar keel. “Scarlett?!”¯ zei Casper, maar Scarlett hoorde niets. Hij tikte op haar schouders. Geschrokken keek ze om. “Ik was dat niet hoor die zong.”¯ Antwoordde ze vlug. Hij drukte een kusje op haar wang en ging naast haar zitten. “Over dat zingen gesproken, het was prachtig, echt waar. Ik heb nog nooit iemand zo goed horen zingen.”¯ Zei hij bewonderend tegen haar. “Was het echt mooi?”¯ Vroeg ze voorzichtig terwijl ze voelde dat haar gezicht heel erg rood was. Hij pakte haar hand. “Schatje, dat was prachtig, je weet dat ik zo iets niet zomaar zo iets zou zeggen.”¯ “Cas, ik weet het, maar ik vind het echt eng om zo iets te horen.”¯ Hij keek haar met grote ogen aan. “Zo ken ik jou helemaal niet! Ik dacht dat jij een zelfvertrouwen had waar niet op te boxen was. Dat je bijna ongevoelig was en altijd wel een woordje klaar had.”¯ Zei hij verbaast over zijn nieuwste ontdekking. “Ja, lief, het is dus wel zo, wat betreft zingen, 1 van de liefste dingen die ik doe, vind ik het vreselijk als iemand het hoort, want zo mooi is het echt niet.”¯ Zei ze terwijl ze haar gezicht probeerde te verbergen. “Scarlett, liefje. Het is zo vreselijk dat het geweldig is.”¯ Zei hij vol overtuiging in de hoop dat ze hem gelijk gaf, maar hij had een vermoede dat dat wel eens heel lang kan duren. “was het echt zo mooi.”¯ Vroeg ze nog een keer. “Ja, schat.”¯ Zei hij nog steeds met bewondering in zijn stem. “Het was net zo mooi als jou.”¯ Er verscheen een klein glimlachje rond haar mond en een twinkeling in haar ogen. Hij wist genoeg om te weten dat hij haar had.

Het zelfvertrouwenproces wat betreft zingen was begonnen. “Lief, wil je een stukje voor me zingen.”¯ Vroeg hij terwijl hij grote puppy ogen opzette. “Ik zal het proberen.”¯ Antwoordde ze. Take time to realize, That your warmth is. Crashing down on in. Take time to realize,That I am on your side. Didn't I, didn't I tell you. Begon ze. But I can't spell it out for you, No it's never gonna be that simple. No I can't spell it out for you. If you just realize what I just realized, Then we'd be perfect for each other. And we'll never find another. Just realize what I just realized we'd never have to wonder if we missed out on each other now. “Chloë?”¯ Zei ze opeens. “Ik wist niet dat je mee stond te luisteren!”¯. “Vind je het gek, als je iemand zo goed hoort zingen beneden. Dus jij was het laatst wel toen ik op je kamer was.”¯ Zei Chloë. “Ja.”¯ Antwoordde Scarlett, terwijl ze met haar ogen naar haar schoenen keek van schaamte. “Scar, het was zooo goed, echt…, ik wist niet dat jij het kon zo goed.”¯ Zei Chloë vol bewondering. “Jij moet echt mee doen aan popstars, geheid dat jij zult winnen.”¯ Scarlett keek op. “Echt?”¯ “Ja, echt Scarlett, anders zou ik het toch nooit zeggen, daar zijn we vriendinnen voor.”¯ En ze gaf haar een knuffel. “Wanneer beginnen de inschrijfrondes der van? Want dan ga ik mee doen.”¯ Zei ze vol overtuiging, maar toen ze wist dat ze het had gezegd had ze snel haar hand voor haar mond gedaan. “Je hebt het gezegd!”¯ zei Chloë vrolijk terwijl ze door de kamer danste, wij kunnen iemand die aan popstars mee gaat doen.

Heel Nederland wil weten wie de nieuwe popstar 2010 word en jij kan je nu inschrijven in! klonk er over de televisie. Scarlett zag Chloë de kamer uit glippen. “Die is een inschrijvingsformulier aan het uitprinten”¯ zei ze. “Dat denk ik ook ja!”¯ zei Casper tegen haar. “Je kunt het zeker.”¯ “Hoop het.”¯ Antwoordde ze zachtjes.

“Scar,”¯ Begon Chloë toen ze beneden was en zwaaiend met hem aanmelding formulier de kamer in liep. “Vul eens in.”¯Scarlett liep naar haar toe en pakte een pen en vulde het formulier zwijgend in. Ze deed het formulier in een envelop en liep naar buiten om de brief op de post te doen en te wachten op de dag wanneer ze een brief terug kreeg.
 


Reacties:


EmMiura
EmMiura zei op 29 dec 2009 - 11:31:
I like it <3


missxangel
missxangel zei op 28 dec 2009 - 21:29:
Leuk, je hebt het al gepost
Snel verder, ben benieuwd :p
<3


LadyLondon
LadyLondon zei op 28 dec 2009 - 20:57:
:]
Awesome... ze gaat meedoen :]
<3