Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen) » Nummer dertien

Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen)

29 dec 2009 - 22:11

643

3

269



Nummer dertien

Bill-
Ik en Katy zaten tegenover elkaar in een restaurant. Het was even stil. Ik nam haar hand vast. “Laat me nooit meer alleen” zei ik. Ze glimlachte even. “Het spijt me, het was fout je te verlaten” zei Katy. Een zoen volgde. “eheum” kuchte een ober. “U eten is er” zei hij. Hij gaf ons het eten. Ik lachte naar Katy. Zij grijnsde.
Hilary-
Josh had braaf zijn bordje leeg gegeten. “Mammie, mag ik Spongebob dvd kijken?” vroeg hij. “Natuurlijk liefje” zei ik. Ik droeg hem naar de zetel en zette hem er in. Hij is morgen jarig. Ik zie er wel naar uit. Naar een feestje. Heel Tom zijn familie komt, en heel mijn familie. En Katy zal er ook zijn. “Hoe gaat het met je?” vroeg ik aan Tom. “Goed” zei hij. Ik gaf hem een zoen. “Is de pijn niet te fel?” vroeg ik. “Nee hoor” zei hij en gaf me een knipoog. Ik lachte even en hielp hem naar de zitkamer. Hij ging bij Josh zitten. Hij zat al gefascineerd naar spongbob te kijken. “Pappie, knuffel” zei Josh en knuffelde Tom. Tom vond het nog steeds raar dat Josh hem pappie noemde. Hij moet er aan wennen dat hij vader is denk ik. Ik ging de keuken opruimen. Ik hoorde Tom en Josh luidruchtig lachen. Ja die 2 zijn een goed team. “Hil wil je wat drinken meebrengen asjeblieft?” vroeg Tom. “Natuurlijk, schat” zei ik terug. Maar toen ik terug kwam waren ze alle 2 in dromenland. Ik moest lachen en nam Josh op en ging hem boven in zijn bedje leggen. Hij had nu zijn eigen kamer. Ik ging bij Tom zitten. Hij zuchtte even. Ik streelde zijn voorhoofd. Katy en Bill verwacht ik zo snel niet. Ik denk dat die ergens in de bosjes liggen. Zou een grappig zicht zijn.

5 maanden later

Tom-
Vandaag ga ik het doen. Vandaag ga ik Hilary ten huwelijk vragen. Ik hoop dat ze ja zegt. Ik wel dat Hilary echt mijn vrouw word. En Josh mijn zoon. Ik vind het zo schattig dat hij me ‘pappie’ noemt. Hij is zo lief. Hij gaat nu al naar school. Hij is 3. Ik ga hem vaak afhalen samen met Hilary. Ik vind het zo leuk. Ik vind het wel jammer dat ik binnenkort op tour vertrek. Ik ga proberen te regelen dat Hilary in ons voorprogramma komt. Ze is al zeer beroemd geworden. Haar album kwam paar weken geleden uit. Ik luister graag naar haar liedjes. Ik hou echt van haar stem. “Hil, kom je even?” vroeg ik. “Wat is er Tom?” vroeg ze. “Kom je even mee?” vroeg ik. “Ja, is goed” zei ze. “Bill, let je even op Josh?” vroeg ik. Hij knikte. Ik nam Hilary haar hand. “Volg me” zei ik. We stapte in de auto. “Tom, waar gaan we heen?” vroeg Hilary. “Hil, ik ontvoer je” lachte ik. “Tom, durf je niet” grijnsde Hilary. “Ooh, tuurlijk wel” grijnsde ik. We reden een tijdje. “En nu je ogen sluiten” zei ik. Ze hield haar handen voor haar ogen. Ik stopte de auto. En liet haar uitstappen. Ik hielp haar uitstappen. “Open je ogen maar” zei ik. “Whoow Tom, hoe schattig” zei Hilary. Ik lachte en nam haar hand. “wilt u me volgen?” vroeg ik beleefd. “Natuurlijk” lachte Hilary. Ik had het open plekje in het bos versierd. Voor Hilary. Ik had er een groot kleed gelegd. We gingen er op zitten. “Iets drinken?” vroeg ik. “Ja hoor” zei Hilary. Ik maakte de fles champagne open en vulde 2 glazen. Ik gaf er 1 aan Hilary. Ze nam een slokje. “Liefste, wil je met me trouwen?” vroeg ik. Hilary keek me aan. “Ja” glimlachte ze. Ik kwam wat dichter en zoende haar. “Geweldig” zei ik en glimlachte. “Ik hou van je” zei Hilary. “Ik meer van jou” zei ik. Een lange zoen volgde.


Reacties:


VampireFangs zei op 31 dec 2009 - 14:18:
Meer
-Niet in een nuttige reactie bui- XD
<3


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 30 dec 2009 - 19:45:
Ik denk dat die ergens in de bosjes liggen. Zou een grappig zicht zijn.

AHHAHAHAHAHAHHAHAHAAH!
Geniaal XD

Ahw zo lief <3
Snel verder C=


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 29 dec 2009 - 23:23:
Awh dat is nog is romantiek Kaulitz!

*geeft hem dreun tegen zijn schouder*

Ik wil meer <3