Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Hate Georg & zijn Tokio Hotel!! » Hoofdstuk drieëntwintig.

I Hate Georg & zijn Tokio Hotel!!

31 dec 2009 - 11:14

285

1

221



Hoofdstuk drieëntwintig.

31 december, deel drieëntwintig. Ps; Alvast een heel gelukkig nieuwjaar! (:

'
~Sterre en Georg..~

'Ashley'POV

Eindelijk weerklinkt de laatste bel door het schoolgebouw. Ik spring op en wil naar buiten lopen, als ik tegen gehouden wordt door de leerkracht. "Jufrouw Berger, Ik zou het erg appreciëren mocht je in het vervolg wat beter opletten en minder praten! Hier op school wordt dat niet toegestaan!" Ik draai lichtjes geïrriteerd met mijn ogen. "Mevrouw, ik moest belangrijke zaken regelen! En het was toch maar saai.." mompel ik verveeld. De leerkracht schrikt. Waarschijnlijk omdat er nog nooit iemand zoiets tegen haar heeft durven zeggen. En om mijn vermoeden te bevestigen antwoordt ze :"Sla zo geen toon tegen me aan hé, jufrouw! Ik ben je leerkracht en jí­j moet naar mí­j luisteren!" Ik zucht. "Klaar?" Ze kijkt me zwijgend aan en ik draai me om en loop de klas uit. In de gang zie ik Sterre op me wachten. ik loop snel naar haar toe. "Wat wilde ze van je?" vraagt ze nieuwsgierig. "Ze vond dat ik te veel praat en te weinig oplet." Ik draai nog een keer met mijn ogen. "Wat een kakmadam zeg!" Sterre grijnst.
"Ga je nog even mee naar mijn thuis?" vraag ik dan aan Sterre als we op straat staan. "Is Georg daar ook?" "Ja, waarschijnlijk wel.." antwoord ik aarzelend. Sterre bijt op haar lip. "Eigenlijk wil ik zijn gezicht wel eens zien als hij ziet dat we vriendinnen zijn!" Ik grijns. "Inderdaad!"
"Heb je ook een fiets?" vraag ik. "Nee, ik kom altijd met de bus naar school." Ik knik. " Kom dan maar bij mij achter op." Ik wijs naar mijn bagagedrager. Sterre zet zich achteraan op mijn fiets en ik rijd ons naar mijn huis.



'Oei, wat zal Georg zeggen als hij Sterre ziet?'


Reacties:


Cuppycake
Cuppycake zei op 27 jan 2010 - 14:50:
Oelalalaa nice,,, weetje ik ben al heel lang niet meer op fanfic geweest... Stoute ik,, maar ik was zo druk met verhalen op Quizlet en dan nog vriendinnen en school enzo heel erg irritant... maar het eerste wat ik heb gedaan nu ik weer bezig ben met Quizlet is dit verhaal verder lezen

Njaa ik klets weer te veel snel verder!