Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen) » Nummer veertien: Het trouwfeest

Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen)

31 dec 2009 - 16:58

984

3

374



Nummer veertien: Het trouwfeest

Hilary-
Ik ben zo nerveus. Stel dat Tom opeens niet meer wil trouwen. Maar ik denk van niet. Josh is onze ringendrager. Zo schattig. Hij draagt een witte smoking. Zo lang hij het nu niet vuil maakt is het goed. Katy heeft met me mijn jurk uit gekozen. Een witte met een lange sluier. Zo mooi. Katy en Bill zijn onze getuigen. Bill zelf is volgens mij nog nerveuzer dan ons allemaal samen. “Ik had nooit gedacht dat Tom eerder zou trouwen dan ik” zei hij. “onze tijd komt nog wel hè Bill” zei Katy. Met een grote hint. Hij grijnsde. “Tuurlijk.” zei hij. Ik lachte. “Katy help je even?” vroeg ik. Katy maakte mijn jurk toe. “Je ziet er goed uit” zei Bill goedkeurend. “Dankje” zei ik. “Maar nu moet ik gaan” zei Bill. Hij sprong snel in zijn nike’s en ging de deur uit. Josh zat te spelen. “Hij is een schatje” zei Katy. Ze nam Josh op. Katy droeg een zwarte jurk tot haar knieën met een witte legging onder. En dan nog zwarte all stars. Echt cool. Alle bruidsmeisjes droegen die outfit.

Mijn moeder zelfs was zo nerveus. Ze droeg Josh heen en weer. Toen 10 minuten later ging de bel. Tom stond er voor. Hij glimlachte. “Komt u?” vroeg hij. Hij nam mijn hand en liet me instappen. Ik zag Bill voor het stuur zitten. Hij toeterde. Katy kwam met Josh op haar arm naar buiten en ging van voor langs Bill zitten. Met Josh op haar schoot. Ik en Tom gingen vanachter zitten. Hij bekeek me. “Je bent echt beeldig” zei hij. Ik gniffelde en bloosde. “Dankje” zei ik. Nu bekeek ik Tom. Hij droeg een strak maatpak en sneakers er onder. Ik lachte. “Jij bent zo schattig” zei ik en gaf hem een kusje. “Dat mag toch niet” zei hij met een knipoog. “Boeien” zei ik en gaf hem nog een zoen.

Bill opende onze deur van de auto. Hij grijnsde breed en gaf Tom een stootje. Tom lachte breed. We gingen naar binnen. Het typische muziekje speelde. Iedereen stond recht een keek naar ons. Ik lachte breed. Iedereen was er. Mijn familie en die van Tom. Ik lachte breed. Toen we er waren van voor in de kerk gebeurde alle huwelijks rituelen. Josh kwam er aan met onze ringen. Hij lachte breed. Hij is zo lief. Tom kneep in mijn hand. Er stonden tranen in zijn ooghoeken. Bij mij ook trouwens. Josh gaf de ringen aan Bill. Hij glimlachte. Tom nam de ring voor mij en zei de pastoor na. Hij schoof de ring om mijn ringvinger. Hij veegde wat tranen weg. Ik huilde al. Ik kon ze niet meer wegvegen. Ik zei de priester na en schoof de ring om de vinger van Tom. Hij glimlachte en gaf me een zakdoekje. Ik veegde mijn tranen af. “Dankje” fluisterde ik. “Graag gedaan liefje” zei Tom. En toen was er nog veel gepraat. En dan uiteindelijk zei de priester “En nu mag u de bruid kussen”. Tom zei hier geen nee tegen. Hij legde zijn handen op mijn kaaklijn en drukte zijn lippen tegen die van mij. Even vergat ik alles en iedereen om me heen. Enkel ik en Tom waren er nog. Ik hoorde enkel nog onze hartslag. Maar alles kwam weer terug toen hij mijn lippen los liet.

Ik en Tom danste onze opening dans. Alle ogen waren op ons gericht. “Ik hou van je” zei ik. “Ik ook van jou” zei Tom. “Dit is zo speciaal” zei ik. “Inderdaad, onze dag” zei Tom. Ik gaf hem een kusje op zijn wang. Hij zoende me op mijn mond. Onze zoen duurde zo lang. Volgens mij het hele liedje want het liedje was gedaan toen hij mijn lippen los liet. Josh kwam naar ons toe lopen. “Mee dansen” zei hij. Tom lachte en nam hem op. De dansvloer was al snel gevuld met mensen. Echt iedereen was aan het dansen. Mijn moeder zat te dansen met een oom van Tom. Ik lachte en deed gezellig mee. Dit was echt de mooiste dag van mijn leven na de geboorte van Josh. Dit was iets wat ik niet zo snel zou vergeten. Tom en ik zijn officieel man en vrouw. Dat is zo leuk. “Je bent nu een echte vader Tom” zei ik. Hij lachte omdat Josh aan zijn vlechtjes trok. Josh en Tom danste samen. Ik ging even zitten. Katy kwam bij me zitten. “Hij is schattig” zei ze. “wie?” vroeg ik. “Tom natuurlijk” zei Katy. Ik keek hoe Tom met Josh zat te dansen. “Je hebt gelijk” zei ik. “Waar zit die van jou?” “Daar” zei Katy. Ze wees hoe Bill een taart haalde. “Hij is sterk” zei ik. “De mijne” lachte ze. “Natuurlijk” lachte ik. Katy ging naar Bill om hem te helpen. “Wil iedereen even gaan zitten?” vroeg Katy door een micro. Iedereen ging zitten. “De huwelijkstaart moet aangesneden worden” ging Katy verder. Ik gaf Josh even aan mijn moeder. Ik en Tom gingen naar Katy en Bill bij de taart. We namen een groot mes en hielden het beide vast. We sneden een stuk taart uit en gingen het samen op eten. Nu ging iedereen taart eten. Na zeker zo een 10 tot 15 minuten ging Katy weer naar de micro. “Tijd voor de cadeautjes” zei ze. “Kom maar Bill” zei Katy. Bill kwam door de grote klapdeuren met een grote kar achter zich. Die stond helemaal vol met pakjes. Ik en Tom waren ondertussen al weer naar voor gegaan. Bill deed een wenkbrauwwiebel toen hij voor ons stond. Ik en Tom pakte alles uit. “Dankje wel” zei Tom door de micro. “Ja, heel hard bedankt” zei ik. Toen ging iedereen weer dik feesten. Ik danste nu even met Bill. “Je broer is goed” zei ik. “Zit in de familie” zei Bill trots. Ik lachte.

Ik wist het zeker. Tom is de man van mijn leven.


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 3 jan 2010 - 16:02:
Wooosh nu moet Bill met Mak uhm ik bedoel Katy trouwen (=

Muahahaha


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 31 dec 2009 - 18:32:
Ik weet niets te zeggen o_o

Verder? :3


VampireFangs zei op 31 dec 2009 - 17:04:
Ja, zit in de familie.
Hhehehehe, nu moeten Billy en Katy trouwen.
Of nee, ik en Bill n_n
Nee kidding :3
Meer?