Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » My Crazy Life.. » 8

My Crazy Life..

2 jan 2010 - 13:40

305

7

279



8

s'avonds bel ik aan bij het huis van de jongens. Yu doet open en pakt meteen mijn overvolle rugzak aan. 'Heey Kimm, Hoe is het? Kom binnen.' Kiro komt nieuwschierig naar beneden om te kijken wie er is. Als hij ziet dan ik het ben verschijnt er een grote smile op zijn gezicht. 'Andreas, your babe is here.' Strify komt aangelopen en geeft Kiro een duw. Hij geeft Yu het bevel mijn tas op zijn kamer te zetten en trekt me dan mee naar de woonkamer. 'Wil je iets drinken?' vraagt hij verlegen. 'Is goed, andreas.' antwoord ik grijnzend. Ik loop de glazen deur door naar het balkon en ga op de half met planten begroeide schommelbank zitten. Andreas komt aangelopen met 2 volle glazen cola en zakt naast me neer. 'Ik vind het nog steeds heel knap dat je moeder je gewoon bij een jongen laat slapen van 4 jaar ouder, met nog 4 jongens erbij die allemaal beroemd zijn.' Terwijl hij dat zegt bedenk ik me dat het inderdaad a bit bizarre is.
Zo zitten we te kletsen tot we erachter komen dat het alweer 1 uur is. 'Andreas, laten we gaan slapen.' zeg ik terwijl ik een gaap onderdruk. Andreas staat op en gaat me voor naar de slaapkamer. Die niet zo ruim is maar juist heel knus met een 2 persoonsbed centraal in het midden. Ik loop naar de badkamer en kleed me uit, hijs me in mijn nachtjapon en poets mijn tanden. Als ik terugkom in de slaapkamer ligt Andreas in een boxer met smileys op het bed. 'Waar moet ik slapen?' vraag ik verlegen. 'Hallo, ik heb toch niet voor niets een Kingzise bed?' antwoord Andreas lachend. Ik ga liggen en hij trekt me tegen zich aan. Al snel ligt hij te snurken en val ik ook in slaap.


Reacties:

1 2

xLisaax
xLisaax zei op 12 jan 2010 - 7:55:
@yarsea
In dit deel gaat zij hem andreas noemen,
Zegmaar omdat Kiro dat ook deed.
Duh?!


Annetje566
Annetje566 zei op 11 jan 2010 - 22:01:
Ik wil er ook wel naast hihi xxx


xjeszell
xjeszell zei op 8 jan 2010 - 10:35:
Oke. ik zeg vanavond dat ze 't wel meot veranderen
Lalalalalalala.
Lisa?
Ik verveel me..


AI LOVE HIM TOE!


xjeszell
xjeszell zei op 4 jan 2010 - 20:07:
@
Als het morgen nog niet verandert is, geef ik 't wel door. Ik ga dinsdag namelijk altijd naar haar school / zie haar elke dag 8D


Yarsea
Yarsea zei op 4 jan 2010 - 12:39:
Lisa - tip: als je die naam ook aanpas in eerdere delen