Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » History goes, but sometimes it comes back.. » 11. Sparkling complications

History goes, but sometimes it comes back..

2 jan 2010 - 14:43

1119

5

306



11. Sparkling complications

Mijn mond zakte open en ik ging op het bed zitten. Ik sloot mijn ogen, maar toen ik ze opende keek Shin me nog steeds met dezelfde blik aan en zongen de vogels nog hetzelfde lied. Het kippenvel verspreidde zich over mijn lichaam alsof mijn hart koud water rond sloeg. Nog een keer sloot en opende ik mijn ogen, met hetzelfde resultaat. Daarna klopte ik op het stukje deken naast me en Shin kwam naast me zitten. Ik rook zijn geur en ik kreeg moeite om tranen binnen te houden. "K-kun je dat uitleggen?" Fluisterde ik stotterend. Shin nam diep adem en zuchtte. "Ik wil niet dat je gaat. Ik houd van het moment waarop je elke morgen slaperig de badkamer uitkomt. Ik houd van het moment als we met zijn allen op de bank tv zitten te kijken. Ik houd van het moment dat je ogen gaan twinkelen als je naar onze bandrepetitie kijkt. Ik houd van elk moment dat je dichtbij bent, omdat.." Fluisterde Shin gehaast. "Omdat?" Vroeg ik en ik sloot langzaam mijn ogen, hopend op een goed antwoord. Een antwoord dat zou vertellen dat mijn gevoelens nog steeds wederzijds waren. "Omdat ik van je houd." Die woorden lieten mij opkijken naar Shin en mijn mond zakte een beetje open.

"I-ik weet niet wat te zeggen, Shin." Mompelde ik en ik keek weer naar mijn knieën. "Ik weet het. Ik ben een sukkel dat ik nooit over je heen ben gekomen. En om eerlijk te zijn heb ik het ook nooit geprobeerd. Maar ik.. Ik ben gewoon zo stom geweest.." Zei de blondine naast me en ik keek ongelovig naar hem op. De tranen stonden in zijn ogen en ik moest even slikken voor ik kon antwoorden. En zelfs toen lukte het me niet, alles wat ik kon doen was zwakjes met mijn hoofd schudden. Het enige wat me te binnenschoot om te doen was mijn lippen op de perfecte lippen tegenover me drukken. Dus dat was wat ik deed.

Ik schoot naar voren en drukte mijn lippen op die van Shin. Ik voelde Shin bevriezen, maar ik gaf de hoop nog niet op. Ik legde mijn hand in zijn nek en mijn vingers gleden zijn haarlijn in. Er kwam een geluidje uit mijn keel dat erg wanhopig klink, en dat was ik ook wel een beetje. Nouja, een beetje heel erg. Dat geluidje hielp mij wel, want Shin kreeg zijn gevoel weer terug en opende zijn mond een beetje om terug te kunnen zoenen. Zijn armen gleden om mijn middel en hij trok me dichter naar zich toe. Inmiddels waren mijn handen beiden naar zijn kaak gegleden en waren onze lippen zo hard tegen elkaar gedrukt dat onze tanden tegen elkaar klikten en het bijna pijn deed. Shin duwde me langzaam achterover en schoof de koffer naar de andere kant van het grote bed. Het moment dat ik met mijn hoofd het kussen raakte trok Shin weg en hapten we beiden naar adem. "We zijn allemaal idioten in de liefde." Fluisterde ik gehaast voor ik hem weer naar beneden trok voor een zoen.

Shin's handen gleden onder mijn shirt en elke millimeter die hij aanraakte met zijn vingers leek in brand te staan. Hij liet een spoor van kippenvel achter, een spoor van genot. Mijn handen hadden zich verstrengelt met de stof van zijn shirt en ik trok zijn shirt over zijn hoofd. Onze lippen moesten elkaar daarvoor loslaten en Shin drukte zijn lippen in mijn nek. Ik gooide mijn hoofd naar achter en hapte naar adem. Zijn lange benen lagen tussen de mijne, zijn vingers speelden met mijn shirt en zijn lippen kusten mijn huid. Ik kon me bijna niet voorstellen dat het beter zou worden, maar dat werd het wel. Ik drukte Shin harder tegen em aan, om meer van hem te voelen. Meer, ik wou meer. Het duurde maar een paar minuten voor we beiden naakt onder de dekens van het bed lagen en Shin me aankeek met lust in zijn ogen. Ik beet zacht op mijn lip en staarde in zijn ogen. Zijn vingers tekenden figuurtjes op mijn zij en een rilling ging door mijn ruggengraat heen.

"Weet jij of Strify.." Begon ik maar Shin kapte me af door zijn lippen even op de mijne te drukken. Zijn hand verliet mijn huid en ik voelde me gelijk kouder. Hij begon in een laatje naast het bed te graaien en haalde er toen uit wat we nodig hadden. Ik glimlachte naar Shin terwijl hij zichzelf voorbereidde. Mijn handen vouwde ik om zijn nek heen en ik wachtte geduldig. "Klaar?" Fluisterde Shin. Ik knikte en trok hem weer naar beneden voor een zoen. Vaag hoorde ik de deur open gaan en weer dichtslaan, maar het kwam niet echt binnen bij mij. Ook bij Shin kwam het niet echt binnen, want hij reageerde niet. Al zoenend ging Shin in de juiste positie liggen en niet veel later voelde ik hem in me komen. Het was maar goed dat onze lippen op elkaar zaten, anders had iedereen geweten dat we bezig waren. Langzaam begon Shin in en uit me te stoten, maar onze lippen bleven op elkaar geplakt. Ik wilde hem ook niet loslaten, zelfs al maakte het kwa geluid niks uit. Mijn armen waren strak om zijn schouders geslagen en mijn nagels drukte ik zacht in zijn rug. Zijn handen lagen op mijn heupen en het zweet stond op zijn voorhoofd.

Het leek alsof er geen tijd voorbij ging, alsof er niemand meer bestond en niks er toe deed. De wereld bestond voor ons niet meer en we deelden alles wat we fysiek konden delen. De chemie spatte er vanaf en liefde vulde de kamer. De lucht bestond uit vuurwerk en vlinders vlogen naar de hemel. Zo voelde het althans. Helemaal op ons hoogtepunt. Niets kon ons stoppen en Shin viel hijgend naast me neer. Het was de eerste keer sinds tijden dat onze lippen scheidden en het voelde dan ook raar. Shin sloeg zijn armen om me heen en drukte een kus op mijn haar. Best wel raar dat we zomaar seks kunnen hebben en hij dan nog iets weet te doen dat me laat smelten tot ik een plasje ben. Ook ontzettend fijn natuurlijk.

Net toen ik dacht dat hij zich moest aankleden en naar zijn eigen kamer moest gaan stond Shin op en kleedde zich aan. Hij haalde zijn vingers nog een keer door mijn haar en drukte een kus op mijn lippen voor hij de kamer uit liep. Ik ging rechtop in bed zitten en speelde wat met het dekbed. Dat was raar. En wat was het eigenlijk precies? Liefde, of de behoefte aan seks? Ik zuchtte diep en schudde zacht mijn hoofd.


Reacties:


Annetje566
Annetje566 zei op 4 feb 2010 - 20:02:
@Ondermij
Inderdaad!


Waardigheid
Waardigheid zei op 21 jan 2010 - 16:22:
JIJ + VERHAAL + HIER STOPPEN = ZOOOO GEMEEN


Annetje566
Annetje566 zei op 9 jan 2010 - 22:14:
Wauw leuk! Kan niet w8ten op volgende xxx


GabyGallatry
GabyGallatry zei op 7 jan 2010 - 19:40:
YAAAAAAAAAAAY : D
verder ;l


dms136
dms136 zei op 4 jan 2010 - 21:16:
OOOEEEH


VERDER LIEVERD
HOU ME MAAR OP DE HOOGTE

BEYEEEEE
XX