Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Voor eeuwig . [Twilight] [done] » Telling that you love me

Voor eeuwig . [Twilight] [done]

2 jan 2010 - 17:19

513

2

281



Telling that you love me

Baby, here I go again. Talking about the rain, but no one knows

Met moeite probeerde ik mijn ogen te openen. ''Volgens mij wordt ze wakker'' hoorde ik Carlisles stem. Ik opende mijn ogen met veel moeite en meteen vielen ze weer dicht. Ik probeerde het opnieuw, dit keer kon ik ze langer open houden. Ik herkende de silhouetten van Alice, Rosalie, Esme en Carlisle. In een hoekje zat Edward op een stoel, ineengedoken. ''Hee meid'' zei Esme nu. ''Hoe voel je je?'' ''Beroerd'' kwam er met veel moeite over mijn lippen. Ze glimlachte. ''Rust maar wat, je hebt veel energie gebruikt'' zei Carlisle nu. Ik deed mijn ogen dicht en verdween in een zwart gat.

Toen ik me weer bewust werd van mijn omgeving, merkte ik dat Edward naast me zat. Hij had mijn hand vast en praatte tegen iemand. Ik kon vaag de geur van Jasper ruiken. ''Ik weet het niet Jas. Bella betekend veel voor me, maar Haiden des te meer'' zei Edward nu, zacht, hopend dat hij me niet wakker maakte. ''Maak een keuze, Edward, dit houdt ze niet lang vol'' zei Jasper. ''Zie je dat niet wat je haar aandoet? Ze gaat hier kapot aan. Als je bij Bella bent is ze een hoopje kleren bijeengeveegd. Ze voelt zich zo leeg dan. Niemand trekt dit, zij niet en ik niet'' ging Jasper verder. Hij stond op, waarna hij mijn kamer verliet. ''Waarom is alles toch zo moeilijk?'' hoorde ik Edward zeggen, hij liet zijn hoofd hangen. Het valt reuze mee, dacht ik naar Edward. ''Ben je wakker?'' vroeg Edward, toen hij zijn hoofd ophefte naar me. Ik opende mijn ogen. ''Nu wel'' antwoordde ik. ''Toen ik je brief las, Ik wist niet wat ik moest zeggen. Het was toen zo helder voor me. Bella was de ware voor me, en jij.. Ik zag je als mijn zus. En toen, toen rende je weg voor me. Ik voelde me zo klote. Ik wist niet wat te doen. Alice en Rosalie hebben me naar huis gebracht en je daarna opgezocht. Alice had het al gezien in een visioen'' legde Edward uit. ''En nu?'' vroeg ik hem. ''Ik heb met Jasper gepraat, hij heeft me het gesprek tussen jullie verteld. Hij hoopt dat je het niet erg vindt, maar je moet ook niet kwaad op hem worden. Ik zei dat hij dat moest doen'' biechtte Edward op. Ik glimlachte. ''Je bent echt het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien'' zei Edward. ''Zeg je dat nou gewoon, omdat je denkt dat dit alles goed maakt, of omdat je het meent?'' zei ik zacht, aarzelend. ''Omdat ik dat meen.'' Edward fluisterde dit laatste in mijn oor, om vervolgens zijn lippen op de mijne te drukken. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en hij tilde me op. Waarna hij me op zijn rug gooide en hij naar buiten vloog. Hij klom naar het hoogste puntje van een boom met mij op zijn rug. ''Is dit genoeg bewijs voor je?'' Edwards stem was dicht bij mijn oor. ''Ja'' zei ik en ik drukte mijn lippen op die van hem. Mijn liefde was beantwoord, voor eeuwig.

The end


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 1 sep 2010 - 20:12:
OMG Wat een mooi verhgaal en zooooooooooooooooocuuuuuuuuuuuuutteeee!
xxxx


Earlinde
Earlinde zei op 14 jan 2010 - 19:18:
Ziejewel, ik ben niet de enige die een bloedhekel heeft aan Bella.
Egt, ik mag naar niet. En Jasper is wel Sweet. Je kunt hem gwoon niet bad maken, denk ik. Vind ik. Whatever, leuk verhaal!

(Maar je schrijft ergens dat Haiden water drinkt, en ze is een vampier. Die drinken tog niet?)

xx