Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E03 Kinderliefde

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

13 dec 2013 - 0:09

1051

0

394



S01 E03 Kinderliefde

Aflevering 3 Seizoen 1

Emile weet waarom zijn zus zich ziek meld en hij gaat naar haar kamer toe. Hij vraagt wie het is, zijn zus zegt “waar heb je het over”¯, Emile weet het echter zeker en hij wil weten wie de grote liefde van Karin is. Karin is echter niet van plan dit te vertellen en ze zet Emile haar kamer uit. Dan komt hun moeder Marja boven die zegt dat Emile zijn zus met rust moet laten, ze is ziek en ze moet rusten. Emile verteld aan zijn moeder hoe hij erover denkt en Marja gelooft hem. Ze wil dat Karin morgen weer naar school gaat.

Ondertussen is Ludwig bij Peter om het namaak geld op te halen. Peter garandeert Ludwig dat het topkwaliteit is, net echt en niemand zal hel verschil merken. Aangezien het allemaal briefjes van 10 en 20 zijn zullen ze niet onder de loep genomen worden in winkels. Ludwig gaat naar Alexandra en zegt dat ze haar spullen kan inpakken, ze gaan naar hun nieuwe appartement. Ze geven Jan de sleutel terug, betalen hem en ze gaan naar hun nieuwe appartement. Ludwig wil dat het huis mooi word ingericht en hij stuurt Alexandra naar de winkel. Ze durft echter niet te gaan met al dat namaak geld. Er ontstaat een ruzie tussen de twee en Ludwig wordt boos, hij slaat Alexandra en vertrekt vervolgens met beide sleutels.

Het is een grote dag voor Eric, vandaag starten de bouwwerkzaamheden voor de grote uitbreiding van zijn bedrijf. Hij zal samen met zijn zoon de eerste steen leggen. De lokale pers is ook aanwezig net als burgemeester Jimmy en zijn partijgenoot Maud Kleinman. Na de eerste steen zijn er hapjes en champagne voor de aanwezigen, Eric heeft er alle vertrouwen in dat dit project zeer snel zijn vruchten zal afwerpen.

Op school houdt Emile Karin al de hele dag in de gaten, hij wil weten op wie zijn zus verliefd is. Opeens komt zijn beste vriend Gino bij hem staan, hij is ook wel benieuwd op wie Karin verliefd is. Gino is 2 jaar ouder dan Emile maar zit maar 1 klas hoger omdat hij eens is blijven zitten. Wanneer Gino langs Karin loopt begint ze opeens te blozen en ze word zo rood als een tomaat, nu weet Emile het, zijn zus is verliefd op zijn beste vriend Gino, hij krijgt spontaan de slappe lach.

Johan en Nelly komen thuis maar Els is nergens te bekennen. Ze kijken in haar kamer waar al haar kleren weg zijn. Ze hebben wel zo’n vermoeden waar ze zou kunnen zijn. Ze bellen aan bij de buurvrouw, Truus doet open en Johan vraagt haar of Els daar is. Hij hoort van uit de keuken geroepen “Truus het eten is klaar”¯ het is Els die roept. Truus zegt dat Els even tot rust moet komen en een weekje bij haar zal logeren. Johan en Nelly zijn allang blij eindelijk een week rust in huis. Ze openen meteen een goede fles wijn.

Ludwig komt thuis met wat eten en een kastje. Hij treft Alexandra huilend op bed aan, hij zegt dat ze zich niet moet aanstellen want hij begint zich langzaam aan haar te irriteren. Ludwig maakt het eten klaar en roept dat Alexandra moet komen eten, ze heeft echter geen honger en blijft op bed liggen. Voor Ludwig is de maat vol, hij loopt naar haar toe en trekt haar aan haar haren mee de keuken in, waar hij zowat haar hoofd in een bord spaghetti drukt. Alexandra rent weg, de badkamer in en sluit de deur af. Ludwig gaat geïrriteerd alleen aan tafel zitten, en eet zijn bord leeg.

Tijdens het avondeten bij de familie Derksen gaat het er heel anders aan toe. Emile heeft Gino uitgenodigd om bij hen te komen eten, daar vertelt Gino hoe goed het gaat met zijn vriendin. Hij verteld ook over een meisje dat hem leuk vind en iedere keer als ze hem ziet begint te blozen. Karin weet dat het over haar gaat en ze wordt langzaam rood. Ze krijgt geen hap door haar keel en wanneer Gino zegt dat dat andere meisje ook nog eens lelijk is, staat Karin op en loopt ze boos en verdrietig naar boven. John en Marja vragen zich af wat er allemaal gaande is wanneer Gino en Emile stiekem in lachen uitbarsten.

In het café is het ook weer prijs. Sharon is weer eens op pad om flink herrie te komen maken. Ze bestelt bij Johnny een pilsje, maar zegt als het net getapt is wil ze toch liever een glaasje porto. Johnny schenkt haar maar een porto in, hij zet het op de bar en Sharon zegt “oh is dit een porto, ik dacht dat het wat anders was. Doe me dan maar een rode wijn, de beste die je hebt graag.”¯ Johnny pakt de duurste rode wijn die er is en schenkt deze in, dan zegt Sharon weer dat ze iets anders wil. Johnny is het zat en hij roept Max die in de keuken staat. Hij vertelt hem in de keuken wat er gaande is, en wanneer Max in het café komt ziet hij Sharon achter de bar staan terwijl ze pilsje tapt. Hij gelooft zijn ogen niet en trekt Sharon achter de bar vandaan. Hij zegt dat ze beter nu meteen de rekening kan betalen, en maken dat ze wegkomt. Ze zegt echter ”¯ik ben mede-eigenaar van dit café, ik mag toch zelf wel bepalen wat ik hier drink”¯ en verdwijnt. Max kan er niet meer tegen.

Ludwig klopt op de deur van de badkamer, hij biedt Alexandra zijn excuses aan. Ze komt naar buiten en Ludwig wil haar een knuffel geven, ze pakt echter haar spullen en verlaat het appartement. Ludwig wil haar tegenhouden maar Alexandra is vastbesloten. Ze maakt de deur open en wil vertrekken. Dan ziet hij geen andere keuze, hij trekt Alexandra terug naar binnen en slaat haar bewusteloos. Hij maakt haar vast aan de radiator en stopt een prop in haar mond. Even later komt Alexandra weer bij en opent ze haar ogen, wat ze ziet is de loop van een revolver. Ze wil schreeuwen maar dat gaat niet door de prop in haar mond. Ludwig zegt “je vrijheid is voorbij je gaat vanaf nu doen wat ik je beveel!”¯ Alexandra kijkt angstig, wat staat haar allemaal te wachten?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.