Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Unfold » Nog meer

Unfold

3 jan 2010 - 2:08

1135

1

261



Nog meer

Tom liep naar het zwembad. Hij had zin om het te betreden, te zwemmen, wakker te worden. Het was zijn eerste nacht geweest in de basis van Cancun en hij had beter dan goed geslapen. Alleen was hij nooit een held geweest in wakker worden, dus leek een duik in het zwembad op dat moment een perfecte aangelegenheid. Bovendien wilde hij van het zwembad gebruik maken zonder dat zijn trainingsschema het hem beval. Tom kwam bij het zwembad aan. Hij kon er nog altijd niet over uit dat er een waterval was. Zelfs hij, als mannen man, vond het een geweldige decoratie. Tom gooide de handdoek die hij om zijn nek had gedragen op een ligstoel neer en liep naar de rand van het zwembad. Zonder te voelen aan het water dook hij erin. Hij zwom een paar meter onder water. Dit was vooral om het verfrissende water diep tot hem door te laten dringen. Direct was hij klaarwakker. Eigenlijk kon hij nu uit het zwembad klimmen, want dat was zijn voornaamste doel geweest, maar hij vond het zo heerlijk in het water, dat hij baantjes begon te trekken. Ook kon hij het niet laten om even onder de waterval te gaan staan.

Tom had het tot dan toe niet gemerkt, maar er was iemand genaderd, en die sprong in het zwembad. Verbaasd kwam Tom onder de waterval vandaan. Eerst kon Tom het gezicht maar moeilijk thuisbrengen. Toen herkende hij het. Het was Will, de lab jongen die gisteren ook in de parkeergarage zijn auto had geparkeerd.
‘Hee,’ zei Tom amicaal toen Will boven water kwam. Hij begon naast hem de schoolslag te zwemmen.
‘Hee,’ beantwoorde Will zijn groet. ‘Heb je die chick nu kunnen checken?’ vroeg hij.
Tom begon te lachen. ‘Ja, Noa Montgomery. Ze zit in mijn team, helaas.’
‘Dus ze is nog vrij?’ vroeg Will met een wenkbrauwwiebel.
‘Ik heb geen idee, dat moet je haar zelf maar vragen,’ antwoordde Tom. ‘Ken je haar trouwens?’
‘En of ik haar ken. Ze is vaak te vinden in het wapenlab,’ zei Will.
‘Zo, dus je hebt goed beet?’ vroeg Tom.
‘Nou, volgens mij is ze meer geïnteresseerd in wapentechniek dan in mij,’ zei Wil lachend.
‘Pech gehad. Man, ze is wel heet,’ zei Tom.
‘Zeker wel,’ beantwoordde Will zijn stelling. ‘Weet je wie ook heet is? Die ene zuster, Grace.’
‘Dat is mijn zuster. En ik mag haar niet, ze is veel te streng voor haar,’ zei Tom. ‘Maar ze is wel heet.’
‘Oh, en het toppunt van heet loopt rond. Heet met een hoofdletter H.’
‘Nog heter dan Noa en Grace?’
‘Nog heter dan Noa en Grace,’ bevestigde Will. ‘Ze heet Sienna. Bloedmooi, geweldige benen, boezem en billen.’
‘Eindelijk iemand die wel op de B’s let,’ zei Tom. ‘Eindelijk nog een mannen man. Ik was al bang dat ik er na Gillian niet meer een kon vinden, maar gelukkig is dat wel zo.’
Will begon te lachen. ‘Wat is een mannen man?’
En vol trots begon Tom zijn theorie uit te leggen.

Matt jogde naast Noa. Geen van beiden zeiden ze iets. Ze waren te druk met hun ademhaling. Ze renden daar maar naast elkaar. Telkens als een van beide het tempo opvoerde, voelde de ander dat aan en ging deze mee met dat tempo. Zo bleven ze keurig naast elkaar. Op een gegeven moment merkte Matt dat Noa vaart minderde en zodoende deed hij dat ook. Matt keek op zijn horloge.
‘Hoe laat is het?’ vroeg Noa terloops.
‘Half 9,’ zei Matt.
Noa knikte. ‘Goed. Nog anderhalf uur voor het trainingsprogramma begint.’
‘Dus je maakte geen grapje? Ik moet ook mee doen aan dat trainingsprogramma?’
‘Natuurlijk,’ lachte Noa. ‘Wat dacht jij dan? Dat je onder teambuilding uit kwam?’
Matt zuchtte. ‘Nee,’ zei hij toen.
‘Mooi. Wat dat kun je ook niet. Onder mijn teambuilding uit komen, bedoel ik.’ Wauwel niet zo. Kom to the point. ‘Dat wordt dus om 10 uur op de stormbaan komen. En laad je krachten flink op. We gaan goed in het werk.’ En met die woorden ging Noa een andere kant op dan Matt. Matt keek haar even na en schudde toen haar hoofd. Wat bezielt Tom om zo met die meid om te gaan? Hij zuchtte even en ging toen de tegenovergestelde richting op.

Tom liep met zijn handdoek om zijn nek door de ontvangsthal van Cancun. Zijn haar drupte en water liep in kleine druppeltjes zijn nek in. Hij liet een klein spoortje water achter over de vloer van die bewuste ontvangstvloer.
‘Hey, jij!’ riep er ineens iemand door de zaal. ‘Als je uit het zwembad komt, hoor je jezelf af te drogen.’
Tom draaide zich verbaasd om. Aan het andere uiteinde van de zaal stond iemand met rood haar, lange benen en een iets te laag decolleté. En dat kon hij zien vanaf 15 meter afstand. De rooie kwam dichterbij. ‘Hey, ben jij niet die ene die gisteren is aangekomen?’
‘Ja,’ antwoordde Tom. En geen dag te laat
‘Tom Geers?’ vroeg Sienna.
‘Ja. Wie ben jij? Of ben ik gewoon slecht in dit spel?’ vroeg Tom.
‘Het is geen spel. Ik weet wie je bent omdat ik je nog niet heb gezien omdat je nog papieren moest invullen die je niet hebt ingevuld en waarvoor je bij mij moest langskomen,’ zei Sienna geïrriteerd.
‘Ai,’ zei Tom. ‘Moest dat per se gisteren?’ vroeg hij.
‘Dat moest eigenlijk zodra je hier aan kwam,’ zei Sienna.
‘Ai,’ zei Tom nogmaals. Hij dacht even na. Toen naderde hij Sienna en keek haar rechtstreeks aan. ‘Kan ik niet een deal met je maken of zo?’ vroeg hij, en hij probeerde zijn meest sexy stem op te zetten.
‘Nee,’ zei Sienna kordaat. ‘Je bent over een half uur bij het kantoor van de baas om die papieren in te vullen en als je er dan niet bent, dan heb ik zo een retour ticket voor je geboekt voor vanavond naar waar je dan ook vandaan komt en dan hoef je niet meer terug te komen,’ zei ze.
‘Oké,’ zei Tom gedwee. ‘Ik ben er over een half uur.’
En inderdaad, nog geen half uur later was Tom fris en fruitig onderweg naar het kantoor van Sienna. Voor geen goud ging hij terug naar Nederland. Hij had het helemaal gehad daar. De herinneringen die hij daar had opgelopen wilde hij maar al te goed wegstoppen. Zijn gevoelens negeren. Diep vanbinnen deed het pijn als hij aan Nederland dacht.
Maar dat was niet de enige reden. Tom kon er niet echt een vinger op leggen, maar toen Sienna tegen hem had gesproken, had hij iets gevoeld. Het waren niet de normale gevoelens die hij voelde bij een vrouw. Het waren hele andere gevoelens. Hij voelde zich nogal overrompeld. Sienna kwam nogal dominant op hem over. Niet dat hij het niet sexy vond. Maar toch gaf Sienna hem het gevoel dat hij het maar niet moest proberen, hoe heet hij haar ook vond. En stiekem vond hij dat best jammer.


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 30 okt 2010 - 19:40:
Leuk! =D.
Laat je het me weten als je verder bent?