Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E05 Sharon's payback

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

13 dec 2013 - 0:35

919

0

223



S01 E05 Sharon's payback

Aflevering 5 Seizoen 1

Eric, Johan en Nelly zitten samen in café Van de Berg, ze praten met Max & Johnny over Sharon. Het word tijd dat ze die eens goed terugpakken. Ze bedenken samen een plannetje om haar zwaar voor schut te zetten in het café.

De volgende dag is Nikki op het politiebureau, ze ontmoet politieagent Geert. Ze ziet de straling in zijn ogen en ze voelt gelijk vlinders in haar buik. Geert vraagt wat hij voor haar kan doen, ze zegt dat ze een aanklacht wil neerleggen tegen iemand die haar zomaar op straat hard in haar billen kneep. Ze weet precies hoe hij uitzag zegt ze, maar wanneer ze weer eens in de ogen van Geert kijkt kan ze zich niet meer herinneren. “Het was een man, rond de 20 of 30 of mischien wel 40 maar niet ouder, half lang haar en een beetje zwart, bruin, blond achtig maar volgens mij geen rood al zou dat wel kunnen. Geert kan hier niks mee en besluit om klacht tegen onbekende neer te leggen. Hij vraagt of dit goed is voor Nikki, zij staat te dromen en knikt alleen maar.

Marja belt ondertussen met Johnny, hij heeft tijd genoeg, is jong en kan goed met mensen opschieten. Hij zou de perfecte journalist zijn. Johnny is meteen enthousiast maar hij wil zijn job in het café niet verliezen, hij doet dat graag. Marja begrijpt dat en vraagt of hij beide jobs kan combineren, uiteindelijk gaat Johnny akkoord.

Eenmaal thuis gekomen moet Nikki beginnen aan haar zaak tegen de dokter. Nikki is er helemaal niet met haar hoofd bij, en als Björn een kijkje komt nemen word hij boos. Hij vind dat Nikki zijn vertrouwen beschaamt en dat het maar blijkt dat ze geen grote zaken aan kan. Hij besluit de zaak zelf maar te nemen, het kan Nikki allemaal niets schelen zij wil Geert weer zien.

Ludwig wil een zo normaal mogelijk leven proberen te leiden in Beemsdorp, maar dan moet hij af van Alexandra. Hij haalt haar uit haar kamer en dwingt haar om zelfmoord te plegen. Alexandra is echter niet in staat antwoord te geven, en valt met haar hoofd op de tafel. Ludwig wordt opnieuw woest. Hij waarschuwt haar dat zijn geduld begint op te raken. Niemand zal haar zoeken als ze dood is, hij gooit haar met wat eten en drinken terug in haar kamer.

Op school heeft Emile een affiche laten maken met: KNAPPE JONGEN GEZOCHT U KUNT ZICH MELDEN BIJ KARIN DERKSEN. IK STINK WEL NOGAL OP SOMMIGE PLAATSEN. Als Karin de affiche ziet word ze razend! Ze zoekt haar broer op en vraagt wat dit te betekenen heeft, hij zegt dat hij er niks mee te maken heef,t en dat ze bij Gino moet zijn. Wanneer Karin bij Gino verhaal gaat halen, zegt hij dat ze bij Emile moet zijn. Thuis wacht een woedende Karin haar broer op en slaat hem een blauw oog. Tijdens het avondeten wordt er geen woord gezegd, tot John het zwijgen doorbreekt, zowel Emile als Karin hebben 3 weken huisarrest, ze zuchten allebei zeer diep.

In het café hebben ze besloten met z'n alle Sharon te negeren als ze binnen komt. Max belt haar op, hij wil zogezegd alles uitpraten en binnen 15 minuten staat Sharon voor de deur. Eenmaal binnen zegt niemand haar iets, ze vraagt aan Max wat er gaande is, hij zegt niks maar blijft haar aankijken. Ze vraagt aan Johnny wat er aan de hand is, maar ook hij houdt z'n mond. Sharon bestelt dan maar iets bij Max maar ze krijgt niks, ze is het zat en ze vertrekt. Eenmaal buiten hoort ze hoe iedereen keihard begint te lachen, er loopt een traan over haar wang. Dit waren vroeger haar vrienden en kijk nu.

Truus en Els gaan boodschappen doen. Hier komen ze Mike tegen, Els kan het goed vinden met de jongen en ze maken een praatje. Ondertussen is Els Truus kwijt geraakt. Truus loopt Ludwig tegen het lijf, letterlijk. Hij zegt “hey ouwe kun je niet uitkijken?!”¯ Truus is niet op haar mondje gevallen en zegt, “wie geeft jou het recht zo tegen mij te spreken, heb je geen manieren ofzo?”¯ Ludwig fluistert haar in het oor “ik zal je niet vergeten oudje” en hij loopt verder¯. Els is in paniek waar is Truus? Ze laat Truus omroepen in het winkelcentrum en uiteindelijk vinden de 2 elkaar terug.

Eric gaat nog een kijkje nemen op de werf waar de uitbreiding word gebouwd. Het ziet er allemaal goed uit en er wordt in een flink tempo doorgebouwd. De aannemer komt naar hem toe en zegt dat alles op rolletjes loopt, het gaat zelfs nog sneller dan verwacht. Eric is meer dan tevreden.

Ondertussen is Alexandra weer wat op krachten gekomen en ze besluit te vluchten voor Ludwig. Ze kan echter nergens naar buiten, het raam is afgesloten evenals als de deur. Ze heeft iets hards nodig om het raam mee in te slaan, er zijn echter nog niet veel meubels in hun appartement, laat staan haar kamer. Ze zoekt in een aantal dozen die Ludwig in de slaapkamer heeft laten staan, en nog moet uitpakken. Ze vind een beeldje en gooit deze met volle kracht tegen het raam, er gebeurt niks. Alexandra geeft niet op en ze blijft gooien, opeens komt er een kleine barst in het raam. Na een tijdje knalt het raam uit elkaar en kan Alexandra vluchten, net op dat moment hoort ze de deur opengaan Ludwig is thuis, ze springt uit het raam en maakt dat ze weg komt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.