Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De fantasy van Dorien & Ellen » Dorien en Aaron.

De fantasy van Dorien & Ellen

4 jan 2010 - 22:21

1189

0

286



Dorien en Aaron.

Dorien:
Ellen haalde twee tickets boven van de 'Deathly Hollows; Part 1'. Ik grijnsde. 'Waar zijn die goed voor'. 'Aarie is er' antwoordde ze. Iets verder stonden we al in de rode loper. Ellen sprog snel op Tom en binnen een minuut stond zijn gezicht vol met rode kusafdrukken. Aww, schattig koppeltje.

Ellen:
Fans gilden voor hun leven en broken door de hekken toen ze zagen dat ik op Tom sprong en hem overlaadde met kussen. Ik sprong vlug weer op de grond en liep haastig met Tom naar binnen waar we samen naar Aaron zochten.
"Aha, daar is hij!" Zei ik en ze riep hem.
"Aaron!" Aaron keek op en liep naar ons toe.
"Wat is er?" Vroeg hij en Tom wees naar buiten.
"Er staat daar een meisje voor je te wachten." Antwoordde hij geheimzinnig en Aaron ging verward naar buiten.

Dorien:
Ik zag plots hoe Aaron naar buiten kwam, ik lachte bescheiden naar hem. Hij kwam dichterbij. Achter hem kwamen Tom en Ellen hand in hand. En een veertiger. Weird, wat deed die hier? Aaron kwam naar mij en ik begon mentaal te Kwijlen. 'Hha ha hallo' stamelde hij. 'Hoi' stotterde ik terug. 'Jje je je ziet er..' deed hij terug. Maar plots kwam de veertiger naast hem staan en sloeg haar verrimpelde arm rond hem. 'Aaron, wat moet dit?' vroeg ze pissed. 'Ga weg mam' zei hij en duwde de vrouw weg. De stoom kwam uit haar oren en ze werd zo rood dat het leek alsof haar hoofd net in een boel frambozen was geduwt. Tom en ELlen zaten haar uit te lachen, alhoewel ik nog steeds geen idee had wie ze was. 'MAM?' schreeuwde ze kwaad. 'Ga terug naar paps ofzo' ging Aarie verder. Ik snapte echter niet waarom ze zo kwaad werd. Het was zijn moeder toch? Of niet?

Ellen:
"Dorien." Zei Tom schaterend van het lachen. "Dat was zijn lief."
"Dat oud wijf?" Riep ze verwonderd en Aaron keek haar vernietigend aan.
"S-sorry!" Zei ze snel, maar Aaron pakte haar hand en vroeg: "Wil je straks naast mij zitten tijdens de film?"
Alle kleur uit Doriens gezicht trok weg en toen begon ze te hevig te smilen.
"Ja, natuurlijk!" Zei ze en ze liepen naar binnen.
"Gaan wij ook maar niet beter voor die fans terugkeren?" Vroeg ik aan Tom en hij knikte.
"Maar wacht!" Zei hij plots en vroeg toen met een ontzettend schattig pruillipje. "Mag ik ook naast jou zitten?"
"Zotje!" Riep ik lachend en ik gaf hem een kus. "Natuurlijk!"

Dorien:
Snel gingen we naar de VIPzaal, met extra comfortabele zetels. Wat de relatie van je beste vriendin met een van de hoofdrolspelers wel al niet oplevert...De film was echt geweldig en ik en Aaron konden niet wachten op het vervolg maar Tom wou niets maar dan ook niets lossen. Plots kwam de veertiger. 'Als je nog een keer die snotneus aanraakt, verbreek je onze verloving' zei ze en hield haar ring vast. 'Welke verloving?' vroeg Aarie terwijl hij zijn hand over mij heen sloeg. Kwaad smeet ze de ring op de grond. 'Ik zal er niet zijn als je smeekt om een tweede kans' zei ze kwaad en liep weg. 'Niet dat ik dat ga doen' fluisterde hij. 'C'mon we gaan naar de pizza hut' zei Ellen en wenkte naar de uitgang. 'Lekker' zeiden ik en Aaron in koor.

Ellen:
"Vergeten dat ik eerst nog naar een meet & greet moet?" Vroeg Tom lachend.
"O ja, sorry." Zei ik terwijl ik rood werd.
"Gaan jullie maar al vast." Zei hij." Ik ben er over tien minuten.
"Nee, ik blijf bij je." Zei ik grijnzend en ik kneep wat harder in zijn hand.
"Dan gaan wij al vast, tot straks." Zei Aaron en ze verdwenen uit het zicht.
"Wie papt er nu aan met iemand van veertig!" Zei ik terwijl we onderweg waren naar de meet & greet.
"Tja, ik hoop dat hij nu wat beter af is met Dorien dan met haar, want god, dat wijf is een kreng!"
Ik moest lachen en we gingen samen de meet & greet ruimte in waar zo'n vijf meisjes van mijn leeftijd stonden te wachten.
"En wie is dat nou weer?" Vroeg een onbeschoft nest toen ze mij zag.
"Dat is mijn vriendin!" Zei Tom boos tegen haar.
"Ga weg, slet, Tom is van mij!" Slingerde ze naar mij terwijl ze Tom negeerde.
"Was jij hier nu voor Tom of voor mij uit te maken?" Vroeg ik geïrriteerd en ze hield verder op.

Toen de meet & greet eindelijk gedaan was, gingen we naar de Pizza hut, waar we Dorien en Aaron kussend aantroffen

Dorien:
Ik zag Ellen en Tom aan onze tafel staan met hun wenkbrouwen omhoog. 'Aaron, kappen' zei ik terwijl hij me terug losliet, maar iets daarna m'n hand terug nam. 'Héhé' zei Aaron schaapachtig. 'Reality TV zonder TV' zei Tom waarop Ellen begon te lachen. 'En, wat is er nog gebeurd in Ellen - en Tomland?' vroeg ik. 'Ellen kreeg een paar beledigingen naar haar hoofd door een paar jaloerse fans' zei Tom lachend. 'Wat een kutkinderen' mompelde Ellen. 'Daar hoef je je niets van aan te trekken' zei Tom terwijl hij een ksu drukte op Ellens mond. En toen fronsten ik en Aaron met onze wenkbrouwen. We zuchtten gespeeld. 'Wat?' vroeg Ellen. 'Niets' zei Aaron wegkijkend. Plots kwam er een groepje strekewijven binnen, met allemaal een roze T-shirt waarop stond 'I love Tom Felton'. 'Daar is die slet weer!' gilde hun leider. Snel nam ze een glas cola van iemand af en rende ze naar Ellen, waarop ze schaamteloos de inhoud van het glas kieperde over Ellens hoofd.

Ellen:
Ik gilde het uit! Ijskoud was het! Ik gromde als een wild dier en sloeg haar recht in het gezicht. Een tand viel uit haar mond terwijl ze zelf ook viel en ik stampte nog eens extra op haar. Deze keer gilde zij het uit.
"Ellen!" Zei Tom en hij sleurde me van haar weg.
"WAT!" Gilde ik woedend. "DAT KUTWIJF MOET HIER WEG!"
Ze stond kreunend en bebloed op en was klaar om weer in de aanval te gaan.
"Laat haar, ze verdient het niet." Zei hij lief tegen mij en het meisje haar gezicht vertrok. Ze begon te huilen en schreeuwde: "Jij idioot!' Je bent ons kwijt als fan!"
"Wie zegt dat ik wijven als jullie als fan wil hebben?" antwoordde hij grijnzend en ik zei met veel moeite sorry tegen hem.

Dorien:
'Denk wat jij wat ik den?' zei Aarie grijnzend. 'Oeh yeah' antwoordde ik. 'FOODFIGHT!' gilde ik en snel begonnen we onze pizza's en Italiaanse gerechten te gooien. Ik nam een vettige pizza en gooide recht op...Aarons ex die binnenkwam. Oepsie. Eellen en Tom hadden de benen genomen naar het hotel. En de oma schraapte de vuiligheid van haar af. 'AARRRRRRON' gilde ze kwaad
Oehh, ze dacht dat Aaron het gedaan was. Ze wou daarom mijn Aarie nog eens aanvallen maar ondertussen schuifde ze uit want op de achtergrond was het gevecht ook al begonnen. Aaron en ik zochten dekking in de keuken. Daar zaggen we Daniel en Emma en Rupert, helemaal beplekt. 'Bedankt' lachten ze. 'Sorry, maar dat wou ik altijd eens doen' zei Aaron. 'Dat was een grap' zeiden ze. 'Kom' zei Rupert en ging naar de koeler. Hij haalde er een grote pot romige kaas op. 'En dit is het moment waarop ik zeg AAANVALLEEEEEEEEEEEEEEN!'

Ellen:


Dorien:

Ellen:

Dorien:

Ellen:

Dorien:

Ellen:

Dorien:

Ellen:
Dorien:

Ellen:


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.