Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stranger en Aliën (afgelopen) » 12

Stranger en Aliën (afgelopen)

6 jan 2010 - 20:50

866

5

337



12

Stranger-
Shena en ik wandelde door Antwerpen. Ik vind haar best leuk. Ze is zo grappig. En ik voel me totaal op mijn gemak bij haar. “Shena, mijn broer wil je graag zien, ik heb hem verteld over je”¯ zei ik. Shena glimlachte. “Maar hij kwam niet mee dan?”¯ vroeg ze. “Ik heb het hem verboden”¯ grijnsde ik. Shena gniffelde. “Kom je vanavond mee naar Duitsland?”¯ vroeg ik. “Als ik mag van jou”¯ zei ze. “Natuurlijk mag jij van mij”¯ zei ik. “Jippie”¯ zei ze vrolijk. Ze glimlachte vrolijk. “Kom, we gaan die winkel in”¯ zei Shena. Ze trok me mee. Ik zette mijn zonnebril op. “Waarom doe je dat nou? ‘t is winter.”¯ vroeg Shena. “Fans”¯ zei ik. “Ooh jaah”¯ zei ze. We gingen een kleding winkel in. “Hier hebben ze leuke dingen”¯ zei ze. Ik keek rond. Dames kleding. Niets voor mij dus. Maakt niet uit. Shena liep vrolijk op een rek af. Ze is zo mooi, waarom accepteert niemand haar dan. Zij is echt het droommeisje van iedere jongen. Ik ging langs haar staan en sloeg een arm om haar middel. Ze glimlachte. “Welk shirt vind jij het leukst?”¯ vroeg ze. Ze hield 2 shirts vast. 1 rode en een zwarte. Ze keek me aan. “Hmm, alle 2”¯ zei ik. “Ik heb niet zo veel geld hoor”¯ zei ze. “Ik betaal wel”¯ zei ik. “Moet je niet doen”¯ zei ze. “Ik doe het graag voor je”¯ zei ik. Ze keek even weg omdat ze moest blozen. Ze grijnsde even.

Het was al donker toen we op het plein op een bank zaten met ons afhaal frieten. We wilde niet op een stijf restaurant gaan. Ik stopte frietjes met mayonaise in Shena haar mond. Zij kwam maar niet bij van het lachen. Ik had pas over een uur mijn trein terug. Over een kwartier gingen we naar haar huis om wat spullen te gaan halen. Ik gooide de lege pakjes weg. We hadden nog 10 minuten. Ik keek Shena aan. Ik legde voorzichtig mijn vingers onder haar kin. Ik liet haar dichter komen. Ik liet mijn vingers verplaatsen naar haar kaaklijn. Met mijn andere hand hield ik haar hand vast. Ik liet onze lippen raken. Zij zoende terug. Onze zoen was echt romantisch. Kriebels vermenigvuldigde zich. Zo voelt dus verliefd zijn aan.

“Tomi, we moeten nu mijn spullen gaan halen, anders missen we onze trein”¯ zei Shena lachend. Ik gaf haar nog een klein kusje. “Oké schoonheid”¯ zei ik. “Hoe lang vind je me echt leuk?”¯ vroeg Shena. Ze hield mijn vinger vast. “Toen ik je zag, had je mijn hart gestolen”¯ zei ik. “En daarvoor?”¯ vroeg ze. “Was ik het ook al, maar kon niet goed een beeld krijgen van mijn liefde. En dit is best nieuw voor me, zo verliefd zijn”¯ zei ik. Gelukkig was het donker. Dan kon ze de blos op mijn wangen niet zien. “Je bloost”¯ zei ze grijnzend. Ik gniffelde en drukte nog een klein kusje op haar neus. Shena nam nu mijn hele hand en trok me mee naar haar appartement. Het was net de straat langs de winkelstraat. Haar appartement was mooi en verzorgd. Iets heel tegenovergesteld dan dat van mij. “Vind je het mooi?”¯ vroeg Shena. “Ja, echt mooi gedaan”¯ zei ik. Ze gniffelde en stopte een tas in mijn handen. “Wil je die dragen voor me?”¯ vroeg ze. “Mens wat zit hier in?”¯ vroeg ik. Omdat de tas best zwaar was. “Mijn make-up enzo”¯ zei Shena. Ze had een koffer bij zich. “Neem jij zo veel mee?”¯ vroeg ik. “Ik neem aan dat ik een paar daagjes blijf, als jij dat niet erg vind”¯ zei Shena. “Helemaal niet”¯ grijnsde ik. Shena sloot af en we wandelde terug naar het station. We hadden nog een kwartier. Shena kocht een ticket. Ik had vanmorgen een heen en terug ticket gekocht dus kon ik die nu weer gebruiken. We zaten op een bank op het perron. Shena zat op mijn schoot. Ze speelde met mijn vlechtjes. De trein kwam aanrijden. “Kom”¯ zei ik en nam Shena haar make-up tas die bijna even groot was als haar tas met kleren. Shena nam die andere tas. We kozen een leuk plekje uit. We zaten als enigste in deze wagon. Dat vond ik zeker niet erg. Shena en ik hadden nog wat te drinken gekocht. We zaten er nu samen van te drinken uit 2 rietjes.

Na een super lange rit kwamen we eindelijk aan in Berlijn. Ik droeg Shena haar beide koffers nu. Ik ben een echte man hoor. “Volg me maar”¯ glimlachte ik. We liepen door de donkere straten van Berlijn. We gingen een appartement in. Mijn appartement dus. Ik zette Shena haar koffers in mijn slaapkamer. “Heel wat Anders dan jou appartement maar tja, zo ben ik nou eenmaal”¯ lachte ik. Shena ging op de bank zitten. “Ik vind het leuk”¯ glimlachte ze. Ik ging langs haar zitten. Ze ging liggen met haar hoofd op mijn schoot. Ik hield haar hand vast. “Jij bent echt een wondermooi meisje”¯ zei ik zachtjes en drukte een zoen op haar voorhoofd. “Jij bent nog mooier hoor”¯ zei Shena. Ik ging met mijn andere hand door haar mooie haren. Een zoen volgde.


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 15 jan 2010 - 22:23:
Zo damn cute <3

Omg, vet lief X3

Hehehe ik wist wel dat ze meteen verliefd zouden worden, maar ik verwachtte het niet van Tom eerlijk gezegd. Hij is nogal een Matcho. hehehe

Verder


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 8 jan 2010 - 16:55:
WHAAAA moooooi (:
Je moet verder =)

Ze zijn zo schattig XDD


Xpam05
Xpam05 zei op 7 jan 2010 - 22:17:
Wiii leeeuukk!!
Snel verdeer?
xxxx


VampireFangs zei op 7 jan 2010 - 14:19:
Crush, Crush, Crus, I've got a lot to say to you, yeah, I've got a lot to say..
HAHAHAH, ja, dat spookt er nu in mijn hoofd, nu ik
dit zo lees
Gaat het niet iets te snel tussen die twee, I mean, 1 middagje o.O
Hehhehe, boeit het?
Ze zijn kjoeeet samen, en me still likes <3

Jij moet trouwens gauw verder <3


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 6 jan 2010 - 21:12:
JEEEJ MOOOOI ILOVE IT!!!

its cuwte ilove
cuwtlish ! !

^_^ IK KAN ALLEEN DA ZEGGEN
IKVIND HET ECHT ECHT LEUK