Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Meredith Josephine McFletcher » 2.

Meredith Josephine McFletcher

7 jan 2010 - 15:10

659

1

145



2.

Klein stukje =)

‘Jack, Thomas, Joshua, Oliver, Harry, Jessica, Emily, Sophie en Chloe, kom eens hier! Ik wil jullie voorstellen aan iemand!’roept Colin als we bij hem in de gang staan. 9 andere vampiers staan na een halve seconde in de gang. ‘Jongens, dit is Meredith Josephine McFletcher, maar je mag haar Mer noemen!’ begint hij en lacht. ‘Mer, dit zijn mijn ouders Jack en Jessica!’ gaat hij verder. Jack en Jessica stellen zich aan mij voor. ‘Mijn oudere broers van jong naar oud: Thomas, Joshua, Oliver en Harry!’ stelt hij zijn broers voor. Ook zij stellen zich aan mij voor. ‘En Emily, Sophie en Chloe, mijn zussen van jong naar oud!’ zegt hij dan glimlachend. Ook zijn zussen stellen zich aan mij voor. ‘Hoe oud ben je?’ vraagt het meisje dat Emily heet. ’16. Ik zou nu eigenlijk 28 moeten zijn!’ zeg ik met een glimlach. ‘Oké, dan ben je iets jonger als mij!’ zegt Emily glimlachend; ‘Ik ben 17 en zou nu eigenlijk 30 moeten zijn!’ Ik glimlach terug. ‘Jack is 25 en zou nu eigenlijk 230 moeten zijn, Jessica is 24 en zou eigenlijk 190 moeten zijn, Harry, Oliver en Chloe zijn 18 en zouden nu 47 moeten zijn, Joshua, Thomas en Sophie zijn 19 en zouden nu 59 moeten zijn. Colin is 17 en zou nu eigenlijk 38 moeten zijn!’ zegt Emily lachend. Ik glimlach weer. ‘Dus ik ben het jongst in deze ruimte!’ zeg ik. Iedereen begint te lachen, behalve ik. Als ik zou kunnen blozen had ik dat nu gedaan. Opeens ruik ik een mensengeur. Ik snuif deze diep in. Ik vind het nog steeds moeilijk om me aan mijn eigen dieet te houden. ‘Holly..’ zegt Colin. ‘Holly? Wie is Holly?’ vraag ik. ‘Holly is zijn vriendin!’ zegt Sophie, ze is het er duidelijk niet mee eens. ‘Een méns?’ zeg ik verbaasd, iets te hard. ‘Ja een mens!’ hoor ik een meisjesstem, waarschijnlijk Holly. Ik draai me in een ruk om. Ze ruikt te lekker, ik probeer mezelf tegen te houden maar het gaat niet. Ik kan me niet meer concentreren en verlies mezelf. Ik spring op Holly af en probeer haar te bijten. Ik word net op tijd tegengehouden door Chloe, Colin en Harry.

Als ik mezelf eindelijk weer in de hand heb is Colin vertrokken met Holly. Ik zit op een stoel en zet mijn ellebogen op mijn benen neer en leg mijn hoofd in mijn handen. Ik zucht. ‘Het maakt niet uit! Je bent nog jong Mer!’ zegt Emily. Ik zucht weer. Dan waait de deur los, waarschijnlijk hebben Colin en Holly deze niet goed dichtgedaan. Joshua loopt naar de deur toe, ondertussen denk ik tegen mezelf: ‘Deur dicht, deur dicht!’ omdat ik last heb van de wind die naar binnen waait. Plots slaat de deur dicht, Joshua staat nog op zo’n 5 meter afstand. Joshua kijkt om en kijkt ons een voor een aan. De lange jongen ziet er een beetje verschrikt uit. Ik kijk naar zijn gelaatstrekken, ze zijn mooi, recht. Zijn ogen zijn oceaanblauw en zijn zwarte haar hangt net iets over zijn schouders. Ik glimlach naar hem. Zou dit door mij komen? Om het uit te proberen denk ik tegen mezelf: ‘Deur open, deur open!’ De deur slaat weer los. Mijn mond valt open. Chloe, Harry, Emily en Joshua kijken mij nu aan. Jack komt geïnteresseerd op mij aflopen. Sophie gaat tegenover mij op een stoel zitten. ‘Wat? Wat is er?’ vraag ik, duidelijk in de war.
‘Deed jij die deur dicht?’ vraagt Jack. Ik haal mijn schouders op, ik weet het niet. Jessica gaat glimlachend naast hem zitten. Ze kijken me nu beide vragend aan. ‘Ik weet het niet!’ fluister ik, onzeker van mezelf. ‘Weet je het echt niet?’ vraagt Jack door. ‘Nee, ik weet het niet!’ zeg ik, wat harder deze keer. Ik sta op en loop naar buiten en ren het bos in. Ik hoor Emily nog tegen Jack zeggen: ‘Doe eens rustig met dat meisje!’


Reacties:


Raven
Raven zei op 8 jan 2010 - 18:13:
Aawhs suuz, hier moet je mee verder gaan! Alleen pas wel op dat het niet te Twilight-like word ;o