Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love Nick {gestopt} » Hoofdstuk 12

Love Nick {gestopt}

7 jan 2010 - 16:40

579

3

172



Hoofdstuk 12

Ik heb echt zooo geen inspi. daarom duurde het zo focking lang xd reactiee? x Sanne POV

Sanne POV

"Wat nou weer!" ik draai me om en vlak voor me staat Nick op ongeveer 5 cm afstand.
"Sanne! Wat doe jij nou weer hier?" Fluistert hij en hij brengt zijn hoofd nog dichter bij.
Omg. wil hij me nu gaan zoenen. Even laat ik me meeslepen met het moment tot ik bedenk hoe lang het hem wel niet heeft gekost om te herinneren wat mijn naam was. Klootzak. Hij verwacht zeker dat ik blij ben om hem te zien! Mocht hij hopen. Ik hef mijn hand op om hem nog een klap in zijn gezicht te verkopen als het belletje van de deur afgaat.


Nick POV

Bitch. Wat denkt ze wel niet, zomaar me een klap verkopen. Onze ogen kruisen elkaar nog een keer en plotseling besef ik waar ik dit mooie meisje eerder heb gezien.
"WACHT" Het is Sanne! Wat heb ik haar gemist zeg. Ik kende haar maar heel kort maar in die dagen ben ik erg close met haar geworden.
Ik ren naar haar toe en blijf vlak voor haar stilstaan. Ik weet niet wat me bezielt maar opeens heb ik onweerdringbare (wat een woord c drang om haar te zoenen. Mijn ogen bekijken haar volmaakte lippen en ik beweeg mijn hoofd naar haar toe.
"Sanne wat doe jij nou weerhier?" Dan gaat de deurbel.


Dave POV (the boyfriend c: )

Ik lig thuis op de bank tv te kijken. Er is niks op en ik loop maar wat te zappen. Dan komt er een leuk plannetje in mijn hoofd op, ik ga Sanne verassen op haar werk, dat vindt ze altijd leuk. Vorige keer dat ik dat deed lag ze te slapen en heb ik haar heel erg laten schrikken. Ze vloog bijna een meter de lucht in. Ik grinnik bij de herinnering en fiets naar Sanne toe.
Ik pleur mijn fiets tegen een lantaarnpaal aan en kijk door de etalageruit naar binnen. Wat is daar aan de hand? Er staan 3 jongens van ongeveer mijn leeftijd binnen en Sanne kijkt naar ze met een gezicht als onweer. Ik sta stil en bekijk het schouwspel dat zich voor mijn ogen afspeelt. Sanne rent naar de deur toe als de jongste jongens (jongste jongen. Moet je eens 1ox achter elkaar zeggen xd) iets zegt en achter haar aan rent. Hij staat heel dichtbij haar, iets te dichtbij naar mijn smaak. Ik frons mijn wenkbrauwen en zie hoe zijn ogen dicht doet en zijn hoofd naar haar toe buigt en hun lippen elkaar bijna raken.. Oké dit gaat me iets té ver. Ik ren naar binnen en kijk de jongen woedend aan. Ik ren naar hem toe en pak hem bij zijn schouder.
"En wí¡t denk je dat je aan het doen bent met mijn vriendin?!" Roep ik uit en geef hem een vuistslag in zijn gezicht. De jongen kijkt me verbaasd aan.
Hij draait zijn vieze vuile hoofd naar Sanne toe en zegt:
"Je vriendin? Je hebt niet gezegd dat je een vriendje had!"
"Nee dat komt omdat ik helemaal niet met je gepraat hebt klootzak!" Zegt zij dan en ze heft haar hand op om hem ook een klap te verkopen.
Ik grinnik en hou haar tegen. "Schat, aan zijn rode wang te zien heb je hem al een klap verkocht. ééntje is wel genoeg toch, we willen van je geen klein schattig boksertje maken hé?" Ik laat de jongen los en sla mijn arm om haar schouder heen.



Okeee.
Dit was wel een lang deeltje hea xd.

hope you will leave me a reaction c;

x


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 3 april 2010 - 16:15:
Ieehw leuk


sadxangel
sadxangel zei op 12 jan 2010 - 13:06:
ahhh leuk
kan dat volgede deeltje iets sneller komen *puppyeyes*
JA HOOR MET MIJ GOED ik heb maar 3 uur les deze week ben zo blij

dank u dat je er een deeltje bij hebt gemaakt
xXx


xColour
xColour zei op 11 jan 2010 - 14:15:
aaaaaaaaaaaaaaaah perfect!!



snel verder