Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E06 Een wereld verkenner

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

13 dec 2013 - 1:02

471

0

215



S01 E06 Een wereld verkenner

Aflevering 6 Seizoen 1

Wanneer Ludwig thuis komt, heeft hij een bloemetje bij zich. Hij wil zich verontschuldigen bij Alexandra en loopt naar haar kamer. Wanneer hij haar niet ziet raakt hij lichtelijk in paniek. Hij ziet het kapot geslagen raam en hij krijgt een woede aanval. Hij slaat bijna een gat in de muur, en zijn handen zitten onder het bloed. Hij moet en zal Alexandra vinden.

Alexandra loopt inmiddels verwaand en in paniek door de straten van Beemsdorp. Na een tijdje rondgelopen te hebben, loopt ze Johnny tegen het lijf, Johnny kijkt haar aan en groet haar, Alexandra kijkt geschrokken en zegt zachtjes hallo tegen Johnny.

Tijdens de lunch vraagt Nikki Jimmy allerlei dingen over agent Geert, hoe oud is hij, waar woont hij, heeft hij een vriendin of misschien wel een vrouw...? Jimmy vertelt haar dat Geert nog vrijgezel is, en hij bijna elke zaterdag avond naar een pub gaat in Swaluwen. Nikki is meteen super enthousiast en besluit komende zaterdag maar eens een bezoekje te brengen aan die pub.

Björn heeft de zaak van de aangereden vrouw zelf tot een goed einde gebracht, maar zijn vertrouwen in Nikki is nog verder gedaald. Eenmaal thuis zit hij in de woonkamer wanneer opeens Nathalie in haar string en beha naar beneden komt om een tussendoortje te pakken. Björn wordt langzaam rood en probeert met veel moeite niet te kijken, hij zegt dat Nathalie zich langzaam kan gaan aankleden, hij gaat zo eten maken.

Maud heeft geweldig nieuws voor Jimmy en de rest van de partij, volgens de nieuwe peilingen is hun partij weer met 2 zetels gegroeid. Ze zouden momenteel liefst 11 van de 15 zetels bezitten, hun voorsprong op de partij van Juliën wordt elke keer groter.

Terwijl Johnny aan het werk is in het café komt Alexandra binnen gewandeld, ze gaat aan een tafeltje zitten en bestelt een glaasje water, Johnny komt bij haar zitten en probeert langzaam met haar in gesprek te komen. Hij vraagt haar met wie hij het genoegen heeft. Alexandra vertelt voorzichtig dat haar naam Sandrine Roex is, en ze is een wereld verkenner. Als toevallig Sara langsloopt komt de naam Roex haar wel heel bekend voor...

Karin probeert Gino te ontlopen op school, ze weet nu dat hij niks voor haar voelt, maar ze vind hem stiekem nog steeds super leuk, wat moet ze nou toch doen? Emile merkt dat Karin Gino wil ontlopen en dat ze nog steeds wat voor hem voelt. Hij besluit met Gino een plannetje te bedenken om haar nog eens goed te plagen.

Johnny vind het een geweldig verhaal en denkt meteen aan zijn reportage voor MD Magazine. Hij stelt het aan Alexandra voor, zij wil hier echter totaal niet aan meewerken en ze verlaat verstrooid het café. Johnny vertelt het hele verhaal aan Sara, die het allemaal moeilijk kan geloven, wat moet een wereld verkenner in Beemsdorp?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.