Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » momenteel naamloos » 2 dream

momenteel naamloos

9 jan 2010 - 19:46

735

2

205



2 dream

Ik had een droom dat ik in een bos was . Ik was alleen , of dat dacht ik toch . Ik voelde dat er een paar ogen op mijn rug brandde maar ik durfde mij niet om te draaien . Na een tijd piekeren besloot ik het dan toch te doen maar ik was te laat .
Ik zag nog juist iets tussen de bomen verdwijnen . Ik wist niet wat het was maar op één of andere manier wist ik dat het geen slechte bedoelingen had . Daarna werd het donker .
Er schoot iets anders tussen de bomen door .
Dit was dan meer angstaanjagend . Ik werd bang en probeerde weg te lopen maar ik kon mij niet bewegen . Het ding kwam naar mij toe . Het was zo donker dat ik niet kon zien wie of wat het was . Juist toen het naar me toe sprong , werd ik wakker .
Het was ondertussen half negen . Ik had geen idee wat ik vandaag zou doen .
Ik had niets om te doen of niemand om mee af te spreken . Ik besloot dan maar mijn mailbox te controleren . Ik dacht dat ik geen post zou hebben maar tot mijn verbazing had ik een mail van mijn ouders . Eigenlijk zou ik mijn moeder toch wel beter moeten kennen dan dit en moeten weten dat ze weer een enorm schuldgevoel zou hebben .

Liefste Caitlin ,

Alles goed met je ?
We hopen dat je het niet erg vindt dat we er weer niet zijn maar
Als er iets is bel je maar even en we komen er in een spoedtempo aan . En hoe gaat het met je vriendin ? Doe ze de groeten van ons en spreek nog eens samen af , dan zit je tenminste niet alleen .

Groetjes .

Typisch mijn ouders - meer naar mijn moeder toe gericht .
Ik had ze toch al zo vaak op het hart gedrukt dat het echt geen kwaad kon en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken . Ik zag altijd dat ze graag wouden gaan maar dat ze mij ook niet wouden achterlaten dus ik koos ervoor om de tijd met mijn ouders op te offeren om hun gelukkig te maken .
En met mijn “vriendin”ť afspreken , welke vriendin ! Maar ja , dat kon zij niet weten .
Ik besloot dan maar te antwoorden .







Liefste mama en papa ,
Met mij gaat alles goed … op een bepaalde manier .
Het zit namelijk zo dat ik ruzie heb met Katho maar het is echt niet erg hoor , ik vind wel iemand anders .
Genieten jullie nu maar van de reis naar Italië . Hoe gaat het trouwens bij jullie ?

Kusjes .

Na dat ik de mail had verzonden , had ik geen idee wat ik zou doen . Ik wou gaan wandelen maar door de regenbuien die hier in Stabroek zowat de meeste tijd waren , kon ik niet naar buiten . Ik begon dan maar met de was , daarna met strijken en mijn kamer op te ruimen - en geloof me , dat was echt nodig - maar dat was na vier uur al klaar . Het was nu kwart voor twee . Ik ging dan maar wat tv kijken om de tijd wat te doden . Tot mijn ergernis was er niets op tv en al mijn boeken had ik al uit en die waren ook niet zo goed om een tweede keer te lezen .
Ik begon dan maar de regendruppels op het raam te tellen , een onnozele en stomme bezigheid maar zo ging de tijd wel wat sneller .
Om zeven uur was ik het tellen beu en zette ik het nieuw op . Er was een man vermist . Hij woonde hier in Stabroek en had een vrouw en vier kinderen maar één daarvan was nog niet zolang geleden ook al vermist en dood teruggevonden in het bos , waarschijnlijk aangevallen door een dier .
Voor de rest was er alleen nog maar wat politieke zaken en de uitslagen van de voetbalwedstrijden . Na het eten ging ik douchen en kroop mijn bed in .
Ik pakte mijn mp3 speler en zette hem zo hard dat mijn oren een beetje pijn deden .
Na een uurtje was ik dat ook weer beu en legde hem weer netjes in de lade van mijn nachtkastje .
Het was een rustige nacht . Het was gestopt met regenen en ik had geen nare droom .

eerst en vooral , bedankt voor de reacties . Ik zal proberen om zo snel mogelijk een nieuw hoofdstuk te posten maar ik ga ook nog naar school en in de week kan ik helemaal niet vaak op de computer .


Reacties:


twilightsaga
twilightsaga zei op 2 april 2010 - 15:06:
dankjewel ,
ik heb nu vakantie dus ik zal waarschijnlijk snel weer een nieuw stukje posten .
ik heb trouwens nu ook een nieuw verhaal en ik weet helemaal niet of het goed is , het is gewoon een probeersel want het is ook niet echt over twilight ofzo maar je zult het er wel in herkennen .
het gaat ook over vampiers maar het is een "nieuwe" eigen verzonnen soort .
er zijn veel kenmerken gelijk met die van de twilight saga en de andere soorten maar wat kan je nu nog verzinnen over vampiers ? alles is er al zowat .
ik hoop dat dat verhaal jullie ook gaat bevallen .


MyReflection
MyReflection zei op 30 maart 2010 - 21:02:
heey,
door jouw stukje herrinner ik me weer dat ik ook nog mails moet sturen, dus bedankt daarvoor.

ik snap wat je bedoel met het naar school gaan, daar heb ik zelf ook last van dat ik dan geen tijd heb om te schrijven. Dus het maakt niet uit als we iets langer moeten wachten.

maar laat weer weten wanneer je een nieuw stukje hebt,
(dit kan ook gewoon in een gastenboek gezet worden.)
want dit stuk was ook weer goed,
xx