Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Woordloze relatie [afgelopen] » 1. Proloog

Woordloze relatie [afgelopen]

9 jan 2010 - 20:09

287

7

563



1. Proloog

Weer was er een scheldpartij. Het scheelde niet veel of ze waren beginnen vechten. Echt vechten. Niet gewoon elkaar eens een kleine mep geven. Nee. Echt met de vuist erop kloppen.
Georg kon net Tom tegenhouden en Gustav Bill. Ze riepen en schreeuwde van alles tegen elkaar. Ze waren beide in tranen. En toch hadden ze geen medelijden met elkaar. Vroeger was het anders. Dan omhelsde ze elkaar en zeiden ze wel honderd keer sorry. Nu was het anders. Ze zeiden geen sorry meer. De begrijpende blikken waren verdwenen. Hun hoofd zat vol met geheimen over zichzelf. Niets werd nog gedeeld met de ander. Alles werd opgekropt. Bill zat op de bank tegenover waar Tom zat. Ze zaten beide in dezelfde houding met hun armen over elkaar. Ze keken elkaar kwaad en moordend aan. Als hun ogen kogels waren, waren ze beide neergeschoten. De spanning was te snijden. Ze konden zo elkaar weer in de haren vliegen. Ze keken beide in elkaars ogen. En toch zagen ze geen medelijden of pijn en verdriet. Hun manager kwam binnen. Beide keken ze hem aan. Hij schrok van de blik in de jongens hun ogen. Ook hij voelde de spanning. De tweeling keek elkaar weer aan. Met nog een strakkere blik in hun ogen. Hun manager schraapte zijn keel. De tweeling keek hem nu met strakke ogen aan. Hij had schrik dat ze hem nog wat zouden aan doen. “Het is het best dat hier een eind aan komt, Tokio Hotel stopt hier dan”ť zei hij. Nu keken de jongens weer in elkaars ogen. In koor zeiden ze ja. De ondertoon was vreselijk. Beide stonden ze op en gingen de deur uit. Men heeft hen toen niet meer samen gezien.


Reacties:

1 2

SaarForYou
SaarForYou zei op 24 april 2010 - 19:48:
wow. nu ga ik echt verder lezen <3.


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 10 jan 2010 - 15:30:
Waarom zo vijandig man O.o


VampireFangs zei op 9 jan 2010 - 23:57:
Jij gaat verder,en ik krijg er nu niets zinnegers meer uit!
Paar foutjes maardas niet erg,verder is het super!:3


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 9 jan 2010 - 23:39:

Sprakeloos

wow

ik MOET wetn hoe dit afloopt!!
Anders ga ik mij 3 jaar zitten afvragen hoe dit verdergaat en dan ga ik zwijgen en dan word ik gek, ow wacht dat ben ik al...
Opnieuw, dan word ik depressief en dan moeten mijn vrienden mij weer gaan redden en dan sta ik ben Romy in het krijt en geloof me, ik heb geen zin om deze keer mijn liefde te verklaren aan een pauk of een gong ofzo!!

Dus ald jij nu gewoon verder gaat is er niets aan de hand


Xpam05
Xpam05 zei op 9 jan 2010 - 22:00:
Waauuww,
Mooi begin!
Snel verdeer?
xxxx