Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » My Obsession » 9.It's my birthday!

My Obsession

9 jan 2010 - 22:19

1080

3

210



9.It's my birthday!

sorry dat het zo lang duurde, jullie weten waarom ik ht niet heb kunne posten in de vakantie, echt sorry! maar hier is ie dan!

De volgende morgen word ik wakker door gepor in mijn zij en gezicht.
Laat me. mompel ik als ik mijn kussen over mijn hoofd trek. De persoon blijft mij maar porren. Ik zucht terwijl ik rechtop ga zitten. De jongens, Strify, Kiro, Shin en Yu, staan breed lachend naast het bed. Alleen Romeo zie ik nergens.
Wat? vraag ik wrijvend in mijn ogen. Ik word, voor ik het weet, weer tegen het bed getackled door hun.
Happy birthday! roepen ze tegelijk. Ze gaan van mij af en ik ga weer recht zitten en rek mij helemaal uit.
Moet ik daarom zo wakker gepord worden?vraag ik gapend.
We wisten, dankzij Kiro, dat je graag uitslaapt op je verjaardag. Dus hebben wij onze traditie uitgevoerd. Wel niet zo erg zoals we normaal doen, maar dit is een begin. Wees bereid op volgend jaar.zegt Shin lachend.
Niemand, maar ook echt niemand, word gespraard in de Bizarre family. zegt Strify breed lachend. Ik kijk hun lachend aan.
Alleen deed Romeo niet mee. Hij wou je sparen. zegt Yu grijnzend. Ik kijk hem bedachtzaam aan. Crap... hij weet het. Hij weet wat ik gedaan heb één van de vorige avonden. Ik kan het Romeo niet kwalijk nemen. Ik heb het ook tegen mijn broer verteld.

Eventjes later heb ik een zilvere armbandje van Kiro met aan de binnenkant er iets in gegraveerd. Het is op z'n Twilight's. Er staat 'I'm screaming I love you so... but my thoughts you can't decode'. Hij weet dat het één van mijn favoriete zinnen is.
Dan heb ik een ketting gekregen van Yu met een phoenix beeldje er aan hangen. En dat was ik al héél erg lang aan het zoeken. Ik ben hem heel erg dankbaar hier voor.
Van Shin kreeg ik een paar Spongebob dvd's omdat die ontbraken aan mijn collectie. Kiro zal hem wel geholpen hebben hier mee. Anders wist hij niet welke nummers van dvd's hij moest kopen.
Van Strify kreeg ik een heel nieuwe outfit, net hetzelfde als wat hij voor zichzelf heeft gekocht. Het is echt mooi. Een zwarte skinny jeans met scheuren aan de knieën. Een wit zwart geblokte riem met een paar kettingen aan de broek. Witte all stars. Dan daar op een wit T-shirt met een print er op. En nog van die bretellen aan de broek.
En het cadeautje van Romeo heeft Yu mij aangegeven. Ik doe het kleine doosje open en lach wat.
Hij heeft het echt onthouden. zeg ik lachend. Ik haal de ketting met de ring er aan van Lord Of The Rings. In één van onze gesprekken, had ik verteld dat ik de ring echt zo geweldig vond. Dat heeft hij dus onthouden.
Dit hadden jullie niet moeten doen. zeg ik glimlachend.
Toch wel. En we hebben nog één ding van ons allemaal. Het was Romeo zijn idee. Eigenlijk is het meer van hem uit. Maar we moesten dit zeggen. Maar dat heb je niet van mij. Dat heb je geraden, oké? ik schiet in de lach van wat Strify zegt.
Yu draait zich om en haalt wat van de grond af. Ik kan mijn ogen niet geloven. Dat hij dat echt heeft gedaan. De gitaar dat ik toen in mijn handen had. Waarvan het 'liefde op het eerste gezicht' was. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en bijt op mijn onderlip.
Ik ben zo terug. zeg ik glimlachen terwijl ik snel de kamer uit wandel. Ik hoor de jongens lachen. Weet je nog dat ik zei dat Yu het weet? Ik denk dat Strify en Shin het ondertussen ook al weten. Ik geef toe, je kunt er niet meer naast kijken.
Ik ga Romeo's kamer snel in. Hij draait zich verschrikt om en ik spring in zijn armen met mijn benen rond zijn middel.
Je hebt het onthouden. fluister ik in zijn oor. Hij houd mij stevig vast en gaat met zijn hand over mijn rug.
Tuurlijk, wat dacht jij dan. fluisterd hij terug. Ik verstop mijn gezicht in zijn warme nek, net zoals hij bij mij doet.
Hij laat mij terug met mijn benen op de grond glijden. Maar nog steeds blijven we tegen elkaar gedrukt. Geen van beide is vanplan los te laten. En ik vind het goed zo.
Ik... moet je iets vertellen. fluisterd hij in mijn oor. Ik laat een beetje los en kijk hem in zijn ogen aan terwijl zijn gezicht heel erg dicht bij het mijne staat. Hij trekt mij mee naar zijn bed. Hij gaat zitten en trekt mij op zijn schoot. Nog steeds zijn we heel erg dichtbij met ons hoofden.
Mijn oren staan open. fluister ik bijna onhoorbaar terug.
Het gaat over gisteren. Ik weet niet of je het zelf voelde. begint hij. Maar ik voelde iets. Een soort... aantrekking. ik kijk hem vraagend aan. Aantrekking tot jou. mijn wangen worden rood en ik wend mijn blik af van zijn ogen naar zijn borst. Hij voelde het zelfde. Oh, god! Ik denk dat ik ga smelten nu.
Ik wil alleen weten, of je hetzelfde voelde. Zo niet dan... laat ik je met rust. fluisterd hij nog. Ik word, al het mogenlijk is, nog roder en blijf mijn blik focussen op zijn borst. Ik prul zelf met de rand van zijn shirt. Zijn handen liggen nog steeds op mijn rug. Nu wel iets lager op mijn onderrug. Hij verplaatst één hand en duwt daar mee mijn gezicht naar boven. Zodat ik hem wel aan moet kijken.
Ik laat mijn wang tegen de zijne aanglijden terwijl ik mijn mond naar zijn oor breng.
Ik voelde het ook. fluister ik weer bijna onhoorbaar. Ik voel zijn grip wat verstevigen en dat hij zijn gezicht in mijn nek verstopt. Ik sluit mijn ogen en verstop mijn gezicht ook. Weer schuiven onze wangen weer tegen elkaar tot onze voorhoofden tegen elkaar rusten. Ik heb nog steeds mijn ogen dicht. Ik voel hem bewegen en dan zijn lippen tegen de mijne schuren. Het is nu of nooit.
En net op dat moment komt er iemand binnen gevallen.
Heeey duifjes! Julli- oow. het word dus nooit. Ik zucht en open mijn ogen en kijk naar de deuropening.
Strify weer. Geweldig, nog een derde keer, en ik ga hem echt wel een klap geven hoor.
Strify kijkt weer schuldig, net zoals gisteren.
Ik geef hem een zwakke glimlach. Romeo en ik laten elkaar los en kijken elkaar vlug aan. Onze ogen vertellen elkaar dat dit nog niet voorbij is. Oh, dit is zeker niet voorbij.



verder of niet?


Reacties:


FOREVERMORE
FOREVERMORE zei op 1 maart 2010 - 20:45:
VERDER
vol overtuiging
VERDER
I so love it Ãâ


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 27 jan 2010 - 21:57:
OMG deze is zooow lollig vooral dat laatste XD mwuahah naja snel verder ik dwing je XD mwuahaha xoxo linsoo <3<3


BliebX
BliebX zei op 18 jan 2010 - 21:31:
Geweldig!
Whaha, Strify is echt zooooooooooooooo'n sukkel hier ^^
And I love it <3

Oh My Josh!!!!
ik wil SPONGEBOOOOOAWP! *zeurstem*
[en Boooooawp ook maar, want hij is droog ^^ en de rest van de docenten *wbw*]

serieus!

Du, schreibe! ^^

xxx <3


[btw, I'm still sparkly BD are you also a bit sparkly today? ;D L = AWESUM!]