Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » 1000 Tears. » 1

1000 Tears.

10 jan 2010 - 18:36

753

2

242



1

Laat gerust een reachtie achter :D

Weer een dag verveeld loop ik naar beneden toe, waar me broers en zussen staan te wachten,’kom op Jane,’ zucht Anna.
Ik rol met mijn ogen en loop achter hen aan, ik ben de jongste. Mijn grote broer Rick geeft me een por in mijn zei,’hou op,’ zeg ik boos. Als ik achterin ga zitten,’oh je moet vanmiddag gaan lopen, wij gaan met vrienden naar La Push toe,’ zegt Eva. Ik rol met mijn ogen,’waarom mag ik niet mee?’ Vraag ik boos. Ik hoor mijn zussen lachen,’omdat jij er gewoon niet bij hoort,’ zegt Rose lachend. Mag ik weer twee uur gaan wandelen. Als we uit eindelijk op school zijn aangekomen zucht ik, ik stap uit en loop naar school toe, ik voel paar ogen branden in mijn rug,’hey,’ zegt de bekende stem. Ik draai me om en zie Jasper staan, ik glimlach,’oh hoi Jasper,’ zeg ik zachtjes. Hij kijkt mij aan,’gaat het wel?’ Vraagt Jasper bezorgt. Hij is een van mij beste vrienden. In het begin werd ik al vaak geperst, en hij nam het voor me op met de rest van zijn familie. Ik en Jasper lopen samen naar onze lokaal toe,’Edward is verliefd op dat ene nieuwe meisje Bella ofzo,’ zegt Jasper. Ik grinnik,’eindelijk heeft hij misschien wel de ware gevonden,’ zeg ik. Hij haalt zijn schouders op, ik wist al wat ze zijn,’ja maar het zal moeilijk gaan,’ merkt Jasper op. En vooral heeft Jasper het nog moeilijk met mensen bloed, soms heeft er nog moeite om mij te weerstaan! Maar het gaat wel beter!
Als we op onze plek zitten,’He Jane, je moet vanmiddag zeker weer gaan lopen?’ Vraagt Alice. Ik knik,’ja,’ zucht ik. Alice kijkt me aan,’anders ga je met ons mee naar huis wij brengen je vanavond wel weer naar huis toe,’ zegt Alice. Ik knik dat het goed is.
Als de les begint let ik altijd wel beetje op.

Na school ga ik met de Cullens mee,’wat ga jij doen?’ Vraagt Rose boos.’Ik ga met de Cullens mee,’ zeg ik. Ze kijkt me aan, ik weet dat ze Jasper heel leuk vind!’Kom je,’ roept Jasper naar me. Edward grinnik even, als we in de auto zitten van Edward,’ze vind je echt nog steeds leuk hoor Jasper,’ zegt Edward.’Wie?’ Vraagt hij. Ik grinnik,’Rose,’ zegt Edward. Hij zucht,’nog steeds, ik ben verdoemt,’ zegt Jasper zielig.’Dat was je al,’ zegt Alice lachend. Als we in het bos zijn aangekomen, parkeert Edward zijn auto voor het huis, en we stappen uit, ik zie Esmé voor het raam kijken, ze glimlacht lief naar me. Als we binnen zijn, komt Esmé me even knuffelen,’hoe is het met je lieverd?’ Vraagt ze.’Goed hoor,’ zeg ik met een glimlach.
Emmett die tilt me onverwacht op,’laat me los,’ zeur ik.’Wie zeurt laat ik lekker niet los,’ grapt Emmett. Ik zucht,’Rosalie help,’ schreeuw ik. Ik hoor ze allemaal lachen,’Emmett laat me los ik krijg geen lucht,’ zeg ik. Uit eindelijk zet hij me neer, mijn mobieltje gaat af en ik zie dat het mam is.
‘Met Jane,’ zeg ik zacht.’Kom onmiddellijk naar huis toe,’ zegt mijn moeder boos.’Nee,’ zeg ik. En ik hang weer op,’het lijkt op dat je hier maar moet slapen,’ zegt Jasper grinnikend.’Maar jullie slapen niet,’ zeg ik met een pruillipje. Jasper lacht even,’dan blijf ik wel bij je,’ zegt Jasper. Ik glimlach,’lief van je,’ zeg ik. Als Carlisle binnen komt, ziet hij me zitten op de bank en loopt naar me toe,’leuk je weer te zien Jane,’ zegt Carlisle glimlachend. En hij knuffelt me, en ik ga weer op de bank zitten,’Alice,’ zeg ik zacht.’Ja,’ zegt ze.
‘Wist je nog de eerste dag dat ik op school kwam,’ zeg ik.’Ja dat weet ik nog heel goed,’ zucht Alice. Het was niet echt een leuke dag geweest, toen ik voor het eerst kwam, werd ik al gepest door de anderen, mijn broers en zussen deden dood leuk mee. Ik heb een groot familie, maar ze mogen me niet! Mam had een keer gezegd dat ik een fout was! Een traan verlaat mijn ooghoek,’he niet huilen,’ zegt Alice.
Ik zeg even niks meer, Emmett en Edward komen bij ons zitten,’wat is er met je?’ Vraagt Edward ongerust.’Niets,’ zeg ik zacht.’Niets ik geloof je niet,’ zegt Edward. En Emmett knikt mee,’oh gewoon, ik vroeg me gewoon af waarom mijn familie me niet mogen,’ zeg ik. Emmett die komt nu naast me zitten, en slaat zijn arm om mij heen,’wij mogen je, jij hoort nu ook bij ons familie,’ zegt hij lief. Ik knik eventjes.


Reacties:


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 20 mei 2010 - 17:11:
Nog een klein kritiekpuntje gevonden
Je keert doet de hele tijd deze ’ aan het begin van een zin Maar het moet die andere zijn ;P


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 20 mei 2010 - 17:09:
Je hebt een leuke schrijfstijl maar je moet letten op punten, komma's, hoofdletters en dat soort dingen =)
Voor de rest schrijf je wel erg goed