Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » 1000 Tears. » 2

1000 Tears.

10 jan 2010 - 18:38

750

1

244



2

Esmé kookt wat lekkers voor me,’ik hoop dat je pasta lekker vind,’ zegt Esmé. Ik glimlach,’ja natuurlijk,’ zeg ik lachend.’Ga maar aan tafel zitten liefje,’ zegt Esmé. Ik knik en ga aan tafel zitten, Edward komt naast me zitten,’wat vind jij van Bella?’ Vraagt Edward. Hij kijkt wel beetje moeilijk.’Ik heb haar nog niet echt gesproken,’ zeg ik. Hij zucht,’ze ruikt echt lekker, maar dan bedoel ik naar bloed haar bloed ruikt lekker, maar ik kan haar gedachte niet lezen,’ zegt Edward zinloos. Ik zucht,’eh Edward, ik ben geen vampier maar misschien moet je haar beter leren kennen,’ zeg ik zacht. Hij kijkt me aan,’ik weet niet, ik denk dat ik maar paar dagen even weg ga,’ zegt Edward. Ik knik even,’oke,’ zeg ik.’Eet smakelijk liefje,’ zegt Esmé.
‘Dankje,’ zeg ik. En ik neem een hapje,’vinden jullie het echt niet erg?’ Vraag ik met volle mond. Edward schiet in de lach,’nee joh ik vind het leuk om naar je te kijken als je eet,’ lacht Edward. Ik frons, en slik mijn eten door. Ik steek mijn tong uit, na het eten was ik af, ik spring bij Jasper op de bank,’he,’ zegt hij lachend.
Ik nestel tegen hem aan,’je word moe he?’ Vraagt hij.’Beetje,’ beken ik. Hij glimlacht even,’ga je zo maar lekker naar bed toe,’ lacht hij. Ik zeg niks meer en zit in me gedachte bij… Ja Jasper, ik ben al een tijdje verliefd op hem!
Nee dat mocht niet hij is mijn beste vriend,’wat zit je dwars Jane?’ Vraagt Jasper.’Niets,’ lieg ik.’Kom ga naar bed toe,’ zegt Jasper. Ik sta op,’welterusten,’ zeggen iedereen.’Dankje,’ zeg ik. En ik loop met Jasper mee naar boven toe naar zijn slaapkamer,’Jasper, waarom is het uitgegaan tussen jou en Alice?’ Vraag ik zachtjes. Hij kijkt mij aan,’omdat het gewoon niet meer ging,’ zegt hij. Ik knik, het was al voor mij tijd dat ze met elkaar hadden. Ik trok een shirt van Jasper aan,’als je slaapt ga ik even jagen hoor,’ zegt Jasper. Ik knik eventjes, en kroop in zijn ongeslapen bed, en gaapte even en ik sliep.

*Jasper Pov*

Ik zie dat Jane slaapt, ze is erg lief als ze slaapt! Ik loop voorzichtig naar beneden toe, ik hoor Edward grinniken,’he moet jij niet weg?’ Vraag ik verbaast.’Ja ik ga zo,’ zegt Edward. Ik grinnik,’je vind haar leuk he?’ Vraag ik lachend.’Bella weet niet,’ antwoord hij kortaf.
Ik en de rest gaan jagen, en daarna nemen we afscheid van Edward.
Alice kijkt me aan,’je vind Jane leuk he?’ Vraagt Alice. Ik kijk haar aan, wat moet ik er nou op zeggen, ja ik vind haar zeker leuk, maar we kunnen geen relatie beginnen!
‘Eh geen idee,’ zeg ik vlug. En ik ren naar boven toe. Ik hoor haar zachtjes praten in haar slaap. Ik hoor een keer mijn naam.

*Jane*

De volgende morgen word ik al vroeg wakker,’goedemorgen,’ zegt Jasper.’Eh jij ook,’ zeg ik slaperig. Hij lacht even,’hup uit bed, we moeten straks weer naar school toe,’ zegt Jasper.’Kunnen we niet spijbelen?’ Vraag ik. Jasper lacht,’nee,’ zegt Jasper. Dan herinner ik me weer dat we een toets hebben,’ik voel me opeens niet meer zo lekker,’ zeg ik nep zielig.’Goed geprobeerd daar trap ik niet in,’ lacht hij. Ik stap uit bed,’nou,’ zeg ik zielig. Ik douche me en kleed me aan, en loop naar beneden toe,’goedemorgen,’ zegt Emmett vrolijk.’Jullie ook,’ zeg ik. Esmé had al een broodje voor me klaar gemaakt, ik eet het rustig op,’veel plezier op school,’ zegt Esmé moederlijk.’Dankje,’ zeggen we in koor. Dan lopen we naar buiten toe, we gaan met Emmett zijn auto toe, als we op school zijn, zie ik het nieuwe meisje naar ons kijken, ze lijkt wel teleurgesteld te zijn, dat Edward er niet is.
Ik kijk op me rooster,’oh ik heb biologie,’ zucht ik.’Tot straks,’ zegt Jasper. En ik loop naar mijn les toe, ik zie het meisje zitten, ik ga naast haar zitten,’hier zit Edward Cullen hoor,’ zegt ze.’Oh die is ziek, ik ben een goede vriendin van hem,’ zeg ik. Ze knikt,’ik ben Jane,’ zeg ik.’Bella,’ zegt ze.’Aangenaam,’ zeg ik.
Dan zeggen we niks meer, we luisteren aandachtig naar de mentor.
Na de les is het eindelijk pauze, ik zie de rest zitten al aan tafel. Ik ga bij ze zitten, ik zie Eva en Rose kijken, ze hebben een gemene blik in hun ogen,’ik haat ze,’ fluister ik tegen hen. Alice kijkt me aan,’rustig maar er gebeurt niets als je thuis komt,’ zegt Alice. Ik kijk haar aan,’weet niet,’ zucht ik.


Reacties:


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 20 mei 2010 - 17:15:
Ff ter zake, is het nu uit met Alice en Jasper en ook met Emmett en Rose???