Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Journey through the Mono region {tijdelijke stop} » Prologue - The Characters

Journey through the Mono region {tijdelijke stop}

20 maart 2010 - 15:04

543

2

224



Prologue - The Characters

hier staan alleen maar beschrijvingen van karakters, dus je hoeft het proloog niet persé te lezen, maar het is wel handig om te weten over wie het verhaal gaat! :P Noa en Thomas staan inmiddels op deviantart, de link naar mijn profiel: http://xsunrisex.deviantart.com/

naam: Noa
leeftijd: 12 jaar
karakter: Noa is een meisje van twaalf, maar haar karakter is alles behalve een meisje-meisje karakter! Ze is eigenwijs, avontuurlijk en door haar behoefte aan avontuur werkt ze zichzelf vaak in onmogelijke situaties. Noa is veel te impulsief wat betreft keuzes maken, ze gaat altijd op haar gevoel af. Behalve dat is Noa erg gesloten, je zult nooit aan haar kunnen zien hoe ze zich voelt en als je haar vraagt hoe het gaat zal ze altijd "goed" antwoorden, al gaat het alles behalve goed. Ze is het liefste alleen en wilt niet dat anderen zich zorgen om haar maken. Ze redt zich wel. Noa wil coödinator worden.
uiterlijk: lichtblond, krullend haar tot op haar schouders, donkerblauwe ogen, klein voor haar leeftijd

naam: Thomas
leeftijd: 12 jaar
karakter: Als Thomas en Noa elkaar ontmoeten hebben ze meteen ruzie. Dat komt omdat hij net zo eigenwijs als haar is en graag wil dat iedereen het met hem eens is en naar hem luistert. Uiteindelijk gaan ze samen reizen, wat dus voor veel ruzies zorgt. Eigenlijk is Thomas diep van binnen alleen maar bezorgd om Noa, door haar talent om zich altijd en overal in de problemen te werken, maar Noa merkt dat niet en Thomas geeft het niet toe. Als het om meisjes gaat is Thomas vreselijk verlegen en dat botst met zijn zelfverzekerde uitstraling. Dus vaak wordt hij knalrood als hij in de buurt van een meisje komt en hij gaat zich heel anders gedragen dan dat hij is. Thomas wil League kampioen worden.
uiterlijk: lichtbruin haar, donkerbruine ogen, normale lengte

naam: Jesse
leeftijd: 13 jaar
karakter: Jesse hangt altijd de lolbroek uit, waar Noa en Thomas altijd heel erg moe van worden. Wel kun je altijd op hem rekenen en hij is degene die de ruziënde Thomas en Noa uit elkaar moet halen. Jesse heeft mensenkennis en ziet daardoor als enige dat Noa en Thomas alleen maar ruziën omdat ze elkaar leuk vinden. Maar als hij ze dat probeert te vertellen, krijgt hij alleen maar gesnauw terug. Jesse's droom is om een nieuwe Eevee soort te ontdekken, daarom spaart hij Eevee's.
uiterlijk: donkerblonde krullen, bruine ogen, net iets langer dan Thomas

naam: Sky
leeftijd: 11 jaar
karakter: Sky is het broertje van Jesse, maar ze zijn totaal verschillend. Sky kan niet tegen Jesse's humor en hij is veel stiller dan hem. Sky is een vredestichter en zal altijd voor iedereen klaar staan. Iedereen in zijn buurt zal hij beschermen als dat nodig is. Soms komt hij betweterig of meisjesachtig over, en als mensen dat tegen hem zeggen, doet hij alsof het hem niets kan schelen. Maar van binnen doet dat best pijn. Hij toont niet zo snel zijn echte emoties (net als Noa)
uiterlijk: donkerbruine (bijna zwarte) krullen, bruine ogen, net iets kleiner dan Thomas (dus tussen Noa en Thomas in)

naam: Yasmina
leeftijd: 12 jaar
karakter: Yasmina is een co-ordinator, Noa ontmoet haar bij haar eerste wedstrijd in Aroma town en later worden ze elkaars grootste rivaal. Yasmina traint alleen maar schattige en gezonde pokémon. Als een pokémon zwak is (bijv. een manke poot ofzo) zal ze die nooit verzorgen, maar laat ze gewoon staan. Veel jongens vinden Yasmina knap en vallen op haar. Thomas heeft ook een zwak voor haar.
uiterlijk: lang blond, golvend haar, felblauwe ogen, ongeveer net zo groot als Thomas


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 3 sep 2010 - 20:17:
ze zijn allemaal awesome
lol,een meisje bij in de klas heet Noa


Soragek
Soragek zei op 20 feb 2010 - 20:59:
tot nu toe is Noa mijn Favo! omdat ze net als Roxas een Vulpix heeft!!!