Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Start all over » Hoofdstuk 6, Waking up sunshine!

Start all over

11 jan 2010 - 21:07

980

0

234



Hoofdstuk 6, Waking up sunshine!

Als ik de volgende morgen wakker wordt, is iedereen er al uit. Kiro zit trouw naast me en aait mijn bolletje. Ik glimlach naar hem. ‘’Hee schone slaapster.’’ Glimlacht hij. En hij drukt een kus in mijn nek. Ik geniet van zijn aanraking. Ik heb echt even behoefte om te kroelen. Ik kruip lekker in zijn armen en leg mijn hoofd tegen hem aan. Zachtjes wiegt hij me heen en weer. Zo blijven we zitten totdat Romeo ons roept. We eten lekker gezamenlijk ons ontbijt op. Ik praat vrijwel met iedereen. Alleen misschien iets te opvallend weinig met Yu. Als Romeo en Kiro de tafel afruimen sleurt Yu me mee naar gang. Die blijkbaar al een heel verhaal in zijn hoofd heeft zitten. Zodra de gangdeur dichtgaat begint hij. ‘’Het spijt me okee, ik weet niet wat wat er gisteravond was. Ik had dat nooit moeten doen. Het is niet zo dat ik je leuk vind. Ik mag je gewoon heel graag. Het voelde wel goed. Maar je moet niks vreemds gaan denken. En ook niet over hoe we daar zaten.’’ Zegt hij een beetje ongemakkelijk. ‘’Je hebt precies het zelfde als ik. We zaten gewoon buiten als vrienden, ik had het gewoon koud en jij warmde me gewoon op. Ik wist niet wat ik met die kus aanmoest. Maar het was ook weer niet zo dat ik het niet leuk vond. Maar het is ook niet zo dat ik je leuk vind.’’ Antwoord ik een beetje verlegen. Yu omhelst me dankbaar. Een beetje voorzichtig, maar toch doet hij het. Ik kijk hem aan, en zie dat het goed is zo. Onopgemerkt glippen we weer de kamer binnen. Shin zit naar zijn PSP te luisteren en zit mijn zijn drumstokjes op zijn knieën te trommelen. Drummen.. Iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. Maar ik heb er gewoonweg geen plek voor. En mijn ouders zouden het al helemaal niks vinden. Als Kiro de keuken uit komt roept hij meteen dat wij als eerst gaan douchen. Hij plukt een handdoek en schone kleren uit zijn tas en we verdwijnen samen naar boven. We kleden ons razendsnel uit en stappen onder het stromende water. Hij slaat zijn armen om mij heen. ‘’Dit vind ik nou zo fijn. Gewoon stil staan gewoon even knuffelen.’’ Zeg ik tegen Kiro. Hij glimlacht en legt zijn hoofd tegen de mijne.
Romeo en Yu zijn benieuwd wat wij aan het uitspoken zijn dus ze sluipen naar de douchedeur. Maar het enige wat ze horen is het kletteren van water. ‘’Die zijn ook saai.’’ Zegt Romeo zachtjes. Yu moet moeite doen om zijn lachen in te houden. ‘’Vind je het gek met Kiro. Die is niet zoon held hoor. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat ze het al gedaan hebben.’’ Zegt hij. ‘’Doen ze er ook lang over.’’ Bromt Strify. ‘’Ja als het aan jouw lag zou het de 1e dag al doen seksbeest.’’ Lacht Romeo.
Als Kiro en ik weer beneden komen klinkt er een koor van hehe. ‘’Wat hebben jullie allemaal gedaan waardoor het zo lang duurde?’’ Vraagt Romeo plagend. ‘’Niks raars hoor Room.’’ Antwoord ik een beetje op mijn teentjes getrapt. Ik heb al mijn make-up en haarzooi maar mee naar beneden genomen zodat we dat gewoon voor de grote spiegel kunnen doen. Strify is de volgende die naar boven verdwijnt. Kiro vind het heerlijk om mijn visagist te spelen dus ik laat hem lekker zijn gang gaan. Maar stiekem mis ik het om met mijn haar bezig te zijn dus neem ik dat van Kiro maar onder handen. Dat vind iedereen zo leuk dat ik daarna iedereen hun haartjes kan gaan doen. Wat ik stiekem wel grappig vind. Als iedereen er weer goed uit ziet, gaan we bij elkaar zitten om te verzinnen wat we gaan doen. Maar eigenlijk hebben we allemaal nergens zin in en zijn we allemaal nog moe. Dus Kiro en ik helpen iedereen zijn spulletjes bij elkaar te rapen. Opeens vind ik een boxer in een hoekje. ‘’Van wie is deze?’’ Terwijl ik hem in de lucht houd. Strify grist hem met een rood hoofd uit mijn handen? ‘’Wat heb jij uitgespookt?’’ Grinnik ik. Als alles weer in de tassen zit, geven ik en Kiro iedereen een dikke knuffel en zwaaien we ze samen uit. ‘’Shin als je een keer wat wil doen moet je het gewoon vragen he?’’ Omdat hij natuurlijk nooit iets vraagt zie ik hem al de hele vakantie zitten drummen, en dat vindik een beetje sneu. ‘’Zal ik doen.’’ Een hij tovert een klein lachje op zijn gezicht. Kiro en ik zwaaien ze samen uit.
De rest van de dag doen we vrijwel niks. Ik hang een beetje achter de computer en Kiro voor de tv. De rest van de week gaan we nog naar die bios en naar de stad. Maar helaas vliegt de tijd als je het leuk hebt. Dus de vakantie komt ten einde en ook Kiro moet zijn spulletjes weer pakken. We vinden het allebei maar niks om elkaar alleen te laten, maar er zit niks anders op. Omdat zijn moeder nog al dol op hem is, wil ze hem niet al te lang aan mij uitleveren. Ik sla mijn armen om zijn nek en druk mijn lippen op de zijne. Wat begint met een rustige tongzoen, eindigt er in een met grote passie. Met tegenzin laat ik hem los. ‘’Ik ga je missen.’’ Zeg ik met een pruillip. ‘’Ik jouw ook hoor liefie.’’ Antwoord hij. Dan stapt hij op de fiets en zwaait naar me totdat hij uit het zicht is verdwenen. De dagen daarna kruipen voorbij. Ik kan niet wachten totdat ik eindelijk weer naar school mag. De tijd vliegt voorbij. En zo staat ook al snel de kerstvakantie voor de deur. Waarin in jarig ben. Dus eerste kerstdag is de dag waarop ik me al maanden verheug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.