Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Twilight ft. Paramore » Hoofdstuk 3

Twilight ft. Paramore

18 jan 2010 - 13:20

813

2

247



Hoofdstuk 3

=D Reacties zijn welkom =D

Mijn moeder is ook blij met dit nieuws. De jongens hebben met zijn vieren een huis gekocht en zichzelf al aangemeld op school. Ze eisen een rondleiding van mij. Ik ga vroeg naar bed die avond, zodat ik de volgende dag goed uitgeslapen ben.

‘Goedemorgen lieve luisteraars! Wat leuk dat jullie ook vanochtend..’ ik sla mijn wekker snel uit, trek mijn favoriete kleren uit de kast en ren naar de douche. Snel douche ik me, doe mijn haren en make-up en pak mijn tas in. Ik ren naar beneden, smeer brood, ontbijt en dan kijk ik op de klok. Ik ben al bijna te laat, ik heb beloofd de jongens op te halen vandaag.

Ik stop voor het huis van de jongens en toeter een paar keer. Dan komen ze naar buiten lopen en stappen in. Ik rijd snel door naar school en breng ze naar de administratie. Ik moet mezelf ook weer beter melden, dus kan ik dat gelijk doen. ‘Hallo, ik kom me weer beter melden!’ zeg ik vrolijk. ‘Goed zo, en wie zijn dat?’ vraagt ze aan mij, wijzend op de jongens. Een voor een stellen ze zich voor en krijgen daarna dezelfde preek als die ik gisteren heb gehad. Over de briefjes laten tekenen en daarna terug te laten brengen. Josh zit bij alle lessen bij mij, Jeremy, Taylor en Zac alleen bij muziek en gym. Gelukkig hebben we muziek samen, en gym, dan ben ik daar niet meer alleen.

‘Ik moet jullie voorstellen aan een aantal personen!’ zeg ik tegen de jongens, als we de kantine inlopen. Bella was niet bij Duits, dus ik heb Josh nog niet aan haar voor kunnen stellen. Ik loop naar de tafel van de Cullen’s toe. ‘Jongens, dit zijn Edward, Alice en Emmett Cullen en Rosalie en Jasper Hale!’ stel ik ze voor, ‘Dit zijn Jeremy Davis, Zac en Josh Farro en Taylor York!’ We gaan bij hen zitten en beginnen met eten. Het valt me nu pas op dat de Cullen’s niet eten. Raar! Ook valt het me op dat Edward de hele tijd naar me kijkt. Af en toe kijk ik terug, en glimlach ik naar hem. Maar voor zover ik heb begrepen, gaat hij al met Bella.

De eerste lessen gaan snel met Josh, de leraren merken duidelijk dat ik nu beter in mijn vel zit. Bij muziek zitten we met zijn vijven achterin te praten over nieuwe muziek, Josh heeft namelijk zitten schrijven. Als de leraar doorheeft dat wij niet op zitten te letten word hij boos. ‘Maar meneer, wij hadden het ook over muziek!’ protesteert Josh. ‘Niks mee te maken, gaan jullie je maar melden!’ zegt hij boos. ‘Maar wacht. Als wij nou eens wat voordoen!’ zeg ik, terwijl ik opspring. Ik heb al een aantal weken niet meer opgetreden en dat heb ik nu wel weer nodig! ‘Wat wil je doen dan?’ vraagt hij, twijfelend. ‘Iets van onze eigen muziek!’ antwoord ik. Hij aarzelt nog even, en knikt dan. Jeremy pakt een bass, Josh en Taylor een gitaar en Zac neemt plaats achter de drums. ‘Wat?’ vraag ik hen. Ze halen hun schouders op. ‘Emergency?’ vraag ik dan. Ze knikken. Zac geeft het ritme aan en we beginnen te spelen.

‘Dat was.. geweldig!’ zegt de leraar, als we uitgespeeld zijn. ‘Goh, wat heb ik dit gemist!’ zucht ik, nu kan ik dat uurtje gymnastiek wel overleven. De leraar begint ons te ondervragen, over hoelang we al samen zijn en of we meer muziek hebben. Als hij net wilt beginnen over een schoolconcert waar wij op zouden kunnen treden gaat de bel. ‘We praten morgen verder!’ zeg ik vrolijk, ‘Nu hebben we gym, en ik heb al mot met die vrouw!’ Jeremy kijkt me vragend aan, ik geef hem een blik terug dat ik het op de gang wel uitleg. We lopen het lokaal uit, op weg naar de gymzaal. ‘Waarom heb je mot met die vrouw?’ vraagt Jeremy. ‘Nou, niemand vroeg mij gisteren bij zijn groepje, dus ging ik zitten. Ze werd boos, dus zei ik maar dat ik me niet lekker voelde!’ grinnik ik.

Even later zitten we met zijn vijven in de gymzaal. De rest van de klas was nog niet klaar, maar wij hadden afgesproken zo snel mogelijk om te kleden om een goede indruk te maken. ‘Zo mevrouw Williams, gaat het weer met je?’ vraagt de lerares, als ze ons al ziet zitten. ‘Ja, ik voel me geweldig nu!’ antwoord ik vrolijk. ‘Zouden jullie willen helpen met het volleybalnet klaar te zetten?’ vraagt ze dan. We knikken, lopen de berging in en zoeken naar het net en een volleybal. Als we die eindelijk gevonden hebben, beginnen we het net op te zetten in de zaal, die al een beetje volloopt. De jongens maken het net vast, omdat ik te klein ben en daar dus niet bij kan. Daarna worden we in teams verdeeld.


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 15 jan 2010 - 19:55:
leuuukkk<3
x


Earlinde
Earlinde zei op 15 jan 2010 - 17:13:
Aha, Paranoid is een band, ik dacht dat het een tv-progamma was...
But, i like it! Gaat Jasper nog atttacken? *Jasperverslaafd*
xx
Vertel je wanneer er meer is?
xx