Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH] Forbidden Dream ((TC)) » [TH] Forbidden Dream ((TC)) 1

[TH] Forbidden Dream ((TC))

15 jan 2010 - 18:42

443

0

276



[TH] Forbidden Dream ((TC)) 1

1e! Reacties Bitte<3 Enjoy!!.

(Tom Pov.): Ik weet niet wat erger is, niet tergelijk klaarkomen. Of helemaal ní­et klaarkomen. Daar wil ik nu niet aan denken, want dit is een goddelijk moment. Ik breng er nog een harde kreun uit en ga bezweet naast haar liggen. Nagenietend probeerd ze op adem te komen. Ik stap uit bed en doe een boxer aan. Ik loop naar het balkon. Het is 2 uur en nog steeds leef de stad. New York is betoverend. Julia komt naast me staan. 'Het was geweldig.' zegt ze en schenkt me een lieve glimlach. 'Nee,' zeg ik in mijn beste engels, 'Jij was geweldig.' blozend kijkt ze me aan. Ik streel nog even haar wang en geef haar een zachte tedere kus op haar voorhoofd. Ze loopt de kamer weer in en schiet de badkamer in. Op het balkon naast me wordt ook de schuifdeur open gedaan en Bill stapt naar buiten. Het enige wat hij aan heeft is een strakke boxer. Ik laat mijn ogen over zijn hele lichaan glijden. Er komt een rare rilling over mijn rug en een raar gevoel stroomt door mijn lichaam die blijft hangen op mijn ''Tommie'' Ik voel bloed naar mijn hoofd stromen en loop terug naar binnen. Ik laat de deur open staan, want het is verdomd warm binnen. Ik ga in bed liggen. Niet veel later gaat de deur van de badkamer open en er komt een warm lichaam naast me liggen. Ik draam me om en Julia legt haar hoofd op mijn borst. Ik sla een arm om haar heen en druk een kusje in haar kruin. Niet veel later ben ik ver van deze wereld af.

'Oh Tom!' kreunt een bekende stem van genot. Ik pak zijn heupen wat steviger vast en begin harder te stoten. Ik voel mijn hoogte punt naderen en breng mijn tempo op een aangename snelheid. Zodra Mí­jn goedje eruit komt val ik achter over op het bed en hij komt naast me liggen. Ik kijk in zijn diep bruine ogen en streel zijn zwarte haren. Ik geeft een kusje op elk zwart opgemaakt oog en hij lacht lief naar me. Hij legt zijn hand op mijn heup en zijn zwart gelakte nagels kriebelen zacht en lieflijk heen en weer. Het voel perfect. Tot ik merk wie het is. Ik schiet overeind en kijk naar Hem. Naar Bill.
Ik schrik wakker en doe mijn deken omhoog. 'Gadverdamme' fluister ik in mezelf. Julia ligt aan de andere kant van het bed. Ik stap uit bed en doe mijn boxer uit. En doe een nieuwe aan. Ik ga op de bedrand zitten en moet nog even nadenken wat er nou precies is gebeurd...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.