Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH] Forbidden Dream ((TC)) » [TH] Forbidden Dream ((TC)) 4

[TH] Forbidden Dream ((TC))

15 jan 2010 - 18:47

685

0

189



[TH] Forbidden Dream ((TC)) 4

'Na die ene übergay discussie nou jou en Bill, hebben Bill en ik toen wel of niet gezoent uit eindelijk?' vraag ik. 'Jaa, man en je zei dat je het nog lekker vond ook man, aarde aan Tom!' zegt Geo en kijkt weer tv. Ik voel me rood worden en loop terug naar mijn bed. Dus toch... (Bill Pov.)

(Bill Pov.): Oké, dat was echt heel erg beschamend. Dadelijk gaat Tom nog dingen denken ook. Dat was ní­et de bedoeling!

De rest van de dag en een gedeelte van de nacht rijden we door naar Manhattan.
10 minuutjes voor we er zijn loop ik naar de cabine met de bedden om mijn schoudertas klaar te maken. Ik pak wat nodige spulletjes uit het kastje boven mijn bed en pak ook nog wat kleren. In het bed tegenover me licht Tom, met een foto sterk tegen zijn borst gedrukt, te slapen. Zijn ogen zijn rood omrand, dus waarschijnlijk heeft hij gehuild. Ik ga op zijn bedrand zitten en haal de foto uit de sterke greep, voordat het glas breekt. Het is een foto van hem en Julia. Ze staan er heel schattig op. Die foto heeft hij echt í¡ltijd bij. Ik zet de foto op het plankje boven zijn bed. Zachtjes schud ik Tom door elkaar. ‘Hmm…’ komt er uit zijn keel. Ik knijp zachtjes in zijn arm en zeg:’We zijn er bijna.’ Tom brabbelt wat onverstaanbaars en komt daarna zachtjes omhoog. Futloos trekt hij een gezicht dat hij er geen ruk zin in heeft. ‘Sorry, Tom, maar morgen avond hebben we toch nog een concert.’ Zeg ik medelevend en geef hem een speelse pets op zijn dij. Ik sta op en pak mijn schoudertas. ‘Maak je tas maar klaar.’ Zeg ik en loop terug naar de keuken. Daar zitten Gustav en Georg helemaal in hun spel. Ze bewegen mee met hoe hun karretje gaat. Ze schreeuwen af en toe naar het tv scherm of naar elkaar. En zo nu en dan word er een duw uitgedeeld. Best komisch om te zien. Ik ga nog maar even bij hun zitten. Ik zet mijn tas op de bank en laat me naast Gus zakken. Niet veel later ben ik ook diep in het stomme Mario Cart Game gezonken.
Zodra we aan het inchecken zijn in het hotel, praat David half door de telefoon en half tegen de receptioniste.
Met de sleutels lopen we met z’n allen naar de lift. Ondertussen word er nog maar even snel besloten dat ik en Tom maar weer in de Suite moeten, zoals gewoonlijk. Met z’n allen lopen we naar de lift. Ik haat het als het stil is in de lift. Je hoort alleen af en toe een kleding stuk verschuiven of een zucht. Op verdieping 12 stapt Gus uit en we spreken een tijd af voor morgen en nemen afscheid.
Op verdieping 16 stapt Georg eruit en nemen we afscheid. En pas op 22 moeten ik en Tom eruit.
In de kamer worden er weinig tot geen woorden gewisseld. Alleen van Tom:’Ik ga douche en daarna maffe.’ Ik knik en loop naar mijn tas om mijn haar te kammen. Ik hoor hoe de douche wordt aangezet. Ik probeer me er een beeld bij voor te stellen, een naakte Tom onder de douche. Ik krijg een kleine rilling over mijn rug en krijg een raar gevoel bij mijn “Billie’’. Ondanks niemand het ziet voel ik me toch rood worden.
Na enkele minuten komt Tom met alleen een handdoek om zijn middel de badkamer uit. Hij heeft zo’n prachtig gespierd lichaam. Ik schiet ook snel de badkamer in. In de spiegel kijk ik naar mezelf. Ik voel me moe, en dat is ook goed te zien. Ik doe mijn make-up af en kijk nog eens in de spiegel. Zonder make-up zie ik er echt belabberd uit. Ik stap ook onder de douche. Die warme druppels over mijn lichaam doen me goed. En ik snap niet dat Tom in 10 minuten gedoucht kan zijn. Ik sta er minstens een half uur onder. Ik was mijn haar en nog eens. Ik blijf schrobben tot ik een schoon gevoel krijg en dan stap ik eruit. Ik poets mijn tanden en trek een boxer aan. Als ik de badkamer uitloop licht Tom al te slapen. Met zijn mond een klein stukje open. Vertederd kijk ik hem aan. Wat schattig. Ik leg mijn kleren op een willekeurige stoel en kruip naast Tom in bed. Na niet heel lang lig ik in dromenland.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.