Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH] Forbidden Dream ((TC)) » [TH] Forbidden Dream ((TC)) 6

[TH] Forbidden Dream ((TC))

15 jan 2010 - 18:50

237

0

185



[TH] Forbidden Dream ((TC)) 6

'Genade Bill, Genade.' Zegt hij uiteindelijk. Ik stap van hem af en veeg mijn tranen van mijn wangen. Gelukkig had ik nog geen make-up op. 'Auw Auw Auw, mijn buik doet zeer.' Zegt Tom nog nalachend en krult als een balletje op de grond. Wat is hij toch schattig... (Nog Bill Pov.)

Ich bin da,
Ich bin da, wenn Du willst.
Ich bin da, ganz egal wo Du bist.
Ich bin da, schau in Dich rein dann siehst Du mich.
Ganz egal wo Du bist.
Wenn Du nach mir greifst dann halt ich Dich.
Ich bin da wenn Du willst, ganz egal wo Du bist.

An Deiner Seite, nur eine Weile.
Du bist nicht alleine.



Dreun ik er als laatste uit. Ik spreid mijn armen om het geschreeuw naar binnen te laten. Met z'n 4e lopen we naar de voorkant van het poduim en schreeuwen dankjewel en die shit. Daarna doet Gustav nog z'n ding en de rest loopt het poduim af. Wat was dí­t een ge-wel-dig concert zeg. Morgen gaan we terug naar Europa daar nog 2x alles geven, en dan terug naar huis. 2 maanden vakantie. Ik zak in de bank neer en kom nog even bij van alle adrenaline.

(Tom Pov.): Wiebelend op mijn benen sta ik te wachten tot dat die Biatch klaar is met die oortjes uit mijn oren te halen. Als ze klaar is sprint ik naar het toilet en draai de deur op slot. Ik doe de wc-bril omhoog. Met een zucht laat ik mijn last in de pot vallen. Dí¡t voelt goed. Ik doe alles goed en was mijn handen. Als ik de wc uitloop staat Bill naast de deur. 'Hey' zeg ik. Hij lacht naar me en begint te blozen. Hij schiet snel de wc binnen. Okéee dat was rí¡aaar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.