Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH] Forbidden Dream ((TC)) » [TH] Forbidden Dream ((TC)) 8

[TH] Forbidden Dream ((TC))

15 jan 2010 - 18:53

682

2

194



[TH] Forbidden Dream ((TC)) 8

Ik voel een hand op mijn schouder. Ik kijk opzij en zie de zwart gelakte nagels van Bill. Ik kijk omhoog en kijk in een voldaan snoetje van Bill. Ooh, zo lief... (Nog TOm Pov)

Bill loopt om de bank heen en komt op mijn schoot zitten. Met zijn gezicht naar mij toe en zijn knieën langs mijn boven benen. Hij brengt zijn hoofd naar mijn oor. 'Ik hou van je.' fluiserd hij zwoel. Mijn nekhaartjes spingen omhoog en mijn hart bonsd mijn lichaam uit. Er komt een grote grijns op mijn gezicht. Jezus wat voelt dit ge-wel-dig!. Ik pak Bill bij zijn heupen en begin hem hevig te zoenen. Bill legt zijn handen in mijn nek. Zijn lippen zo zacht. Het is alsof ik een stukje hemel in mijn mond heb. Hij haalt zijn lippen van de mijne en kijkt me blozend en verlegen aan. 'Ik hou ook van jou.' zeg ik. Hij lacht en legt zijn hoofd tegen mijn borst. Ik leg mijn handen op de rand van zijn joggingbroek. Nog steeds heeft hij geen t-shirt aan.
'Je hart klop heel snel.' Zegt Bill na enkele minuten stilte. Stilte vol met perfectie. 'Dat komt omdat jij me gek maakt.' zeg ik. Bill grinnikt een beetje en houd zich dan weer stil. Ik voel langzaam hoe mijn ogen zwaarder worden. Daarna val ik in een diepe slaap.

'Als ik niet beter wist, zou ik jullie allbei über gay noemen.' Een schrille stem verbreekt de stilte. Verward open ik mijn ogen. Gush, wat heb ik last van mijn nek. Ik open mijn ogen. Ik lig half op de bank en Bill heeft natuurlijk het beste spotje. Hij licht in de goef van de bank en dan nog half op mij. 'Bill, Wakker worden.' zeg ik en schud hem zachtjes door elkaar. 'Hmsmammhm...' murmelt hij en nesteld zit beter op mijn lichaam. 'Bill, bitte, word wakker.' zeg ik een beetje geïriteerd en geef Bill een harde zet. 'íÃƒÅ¡HW!' Gilt Bill als een vis wijf en schrikt zich rot waardoor í­k dan maar weer van de bank moet afvallen. 'Gott Bill, Kun je wel!' zeg ik boos en sta op. Ik klop mijn kleren af. 'Ben douche.' zeg ik en loop naar de badkamer. Onderweg zie ik dat het al 15:30 uur is.

(Bill Pov.): Nog half slapend zit ik aan de eet tafel. Veel honger heb ik niet dus zit achter een glas water en niet veel meer. Als Tom binnen komt lopen sta ik op om ook te gaan douche. Als ik langs hem loop snuif ik zijn geur en ga nog met mijn vingers langs zijn hand. Gott, hij is het beste geschenk wat hemel ooit had kunnen geven.

In de tourbus zitten we de rest van de middag wat te kutten achter de X-Box en kijken wat films. Om 20:00 zijn we bij het vliegveld. Daar eten we wat en stappen dan maar op het vliegtuig. Tom beveelt mij om naast het raam te gaan zitten en de hele rit het luikje omlaag te houden. Ik gehoorzaam en schuifel wat naar de binneste stoel. Tom komt naast me zitten en begint al wat te zenuwen. Ik leg mijn hand op zijn knie en streel met mijn duim over zijn boven been. Het maakt hem blijkbaar wat rustiger. Ik leg mijn kin in zijn schouder. 'Dus vannacht was zéker geen droom.' fluister ik. Tom kijkt schuin me aan en schud van nee. Er verschijnt een kleine twinkeling in zijn ogen.
Tijdens het opstijgen zit hij als verstijfd voor zich uit te staren. Hij knijpt met man en macht de stoel leuningen fijn. Ik blijf met mijn duim zijn been strelen. Als we eenmaal in de lucht zijn kan hij tot rust komen. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder en onze vingers raken in elkaar verstrengeld. Gott, wat een cutie. 'Ich liebe dich.' Fluister ik terwijl ik mijn hoofd in zijn losse dreads verstop. Ik snuif zijn geur op. Hij ruikt lekker, Gewoon naar Tom. 'Ich liebe dich mehr.' zegt hij. Ik grinnik een beetje en druk een kusje op zijn kruin. Dé schat.

Als we geland zijn zitten we al in een busje naar huis. Eerst word Gustav afgezet en dan Tom en ik. Sinds vorig jaar wonen we samen in een klein schattig huisje. Wat best van pas komt...


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 3 okt 2010 - 11:23:
meermeeermmeeeeeeer!!!!<333


jorinloveth
jorinloveth zei op 8 aug 2010 - 18:02:
meer?