Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ~Twincest Voor Dummies~ » ~Twincest Voor Dummies~ 1

~Twincest Voor Dummies~

17 jan 2010 - 12:47

824

2

239



~Twincest Voor Dummies~ 1

-Bill-
Dronken lopen Georg, Gustav, Tom en ik over de donkere straten van Loitsche. Na een tour van zes maanden zijn we nu weer thuis, en hebben we onze eerste avond al meteen zitten zuipen! Georg's idee, hij wou voordat we even gingen uitrusten nog één keer het gevoel hebben van Ik kan alles aan!
We hebben allemaal ingestemd en zijn meteen met de taxi naar de eerste kroeg gegaan. "Joehoe!!" Gustav komt als een soort vliegtuig langs me voorbij rennen en houd zijn armen tot aan zijn schouders omhoog. "Jumbie!!" gier ik van het lachen en ren achter Gustav aan. Georg en Tom zijn bij een lantaarn uitgegleden door de sneeuw en liggen nu helemaal dubbel van het lachen op de grond. "Onéé!! Het Bill monster!" schreeuwt Gustav en doet alsof hij een vogel is wilt uitvliegen maar geen centimeter de grond verlaat. "Ik monster?" meteen blijf ik stil staan en me onderlip begint te trillen. "Het monster krijgt een aanval!" Gilt Gustav verder en rent in de richting van Georg en Tom die weer opgestaan zijn. "Billa, wat is er?" zegt Tom en komt voor me staan. Tranen prikken in me ogen, Ik monster?
"GustavO zegt dat ik een monster ben!!" Gil uit en tranen druppelen op de ijsbedekte weg. "WAT ZEG JE OVER BILLA?" schreeuwt Tom overdreven naar Gustav.
De jongen die eerst nog een vogel was laat zich op de grond vallen en begint als een baby te huilen.
Meteen schieten Georg, Tom en ik in de lach en lopen we wankeld verder over straat. Bij ons huis aangekomen pak ik de sleutel uit me zak en steek hem in het slot. Wel na wat gemikt te hebben. "Ssst!" sis ik en druk me vinger op de lippen van Tom die net wat wilt zeggen. "Zeg maar niks".
Ik draai en de deur gaat krakend open. "Ziezo" Voor de guys hou ik de deur open en ze komen allemaal sluipend naar binnen. "Aaah, een muis1"Gilt Georg als een wijf en springt half op de nek van Gustav. "Tievus man, dat is gewoon een schoen!" fluisterd Gustav en duwt Georg van zich af.
Zodra ik me kamerdeur sluit en de jongens aankijk, slaak ik een zucht. "Wat gaan we nu doen?" zegt Tom en neemt plaats op em bed. Ik naast hem en Georg op de grond als kleermaker en Gustav op de bureaustoel. "Doen, Durf of de waarheid" stelt Gustav voor en grijnst. "Is goed" zeggen Tom en ik tegelijk en schieten in de lach. "Ssst" sist Tom later en kijkt me waarschuwend aan. "Oke, ik begin! Doen, Durf of de waarheid aan..." begint Georg en kijkt ons één voor één aan "Gustav". "Eum, doe mij maar Durf" zegt Gustav en kijkt Georg hoopvol aan. "Durf jij, durf jij... door een kippenren te rennen maar dan bloot!" Lacht Georg en we beginnen allemaal te lachen. "Natuurlijk" schept Gustav op. "Oké, nu ik.. Doen, Durf of de waarheid aan Tom!" zegt hij en kijkt hem aan. "Doen!" zegt Tom opgewonden en kijkt Gustav aan. "EUm.." mompelt GustaV en kijkt Georg aan. "Geef Bill een Tongzoen!" Zegt Georg lachend en wacht zijn antwoord af.
Me hart klopt 10x zo snel als net, ik wil Tom niet zoenen dat is vies! Wie zoent zijn eigen tweelingbroer nou? Mij niet gezien...
Maar voordat ik me mond open kan trekken om wat te zeggen zegt Tom "Oke". Hij keert zich naar mij en kijkt me doordringend aan.
De maan schijnt in zijn ogen en maakt een geweldige glim waardoor zijn bruine kijkers nog mooier zijn dan voorheen altijd. Verleidelijk likt Tom langs zijn lip en staart me maar wat aan. Prikkels voel ik in me maag, het lijkt net alsof hij dwars door me heen kijkt alsof hij stiekem weet dat ik dit héél graag wil!
Zijn gezicht komt dichter naar de mijne toe en hij sluit zijn ogen al. Met spanning wacht ik af! Nog geen centimeter is hij van me verwijdert en ik voel zijn adem tegen me lippen slaan. Me nek haren staan recht overeind en de prikkels in me maag blijken vlinders te zijn die door elkaar heen vliegen als een horde opholgeslagen stieren. Zacht voel ik zijn lippen tegen de mijne drukken, Ik sluit me ogen en neem dit moment goed in me op. Zijn puntje van zijn tong strijkt langs me onderlip en ik open voorzichtig me mond. Zierlijk brengt Tom zijn tong mijn mond in en beginnen we rustig rondjes te draaien. Bij elke keer als mijn tong de zijne raakt voel ik een shock door me heen gaat dat ik in de kleine bloedcellen en de meest gevoelige plekken nog na voel. Nog geen 30 seconde later trekt Tom zijn gezicht weer terug en likt zijn lippen af met het spuug dat we verwisselt hebben. "Mijn god!" zegt Georg na een stilte. "Zullen we maar slapen?" vraag ik snel en trek al me schoenen uit. "Isgoed" stemt Tom mee en rekt zich uit.


Reacties:


VAMPSEY
VAMPSEY zei op 17 jan 2010 - 13:06:
Woon je toevallig in Nederland? ^^ xp
Zo 'vraag ik snel en trek al me schoenen uit.' Ik vind dat echt zo grappig hé x'D
[Nee ik heb geen humor, let er maar niet op ^^]

Tis leukk <3 :'D


ngtlee zei op 17 jan 2010 - 13:01:
Ben benieuwd ! 't Begin is in ieder geval goed

(Eén klein dingetje, niet gemeen bedoelt ofzo ! Ik weet niet of je heel erg gefocussed bent op spelling/grammatica, maar twee keer gebruik je het woord 'me' op beetje een vreemde plaats. Bij 'Zijn puntje van zijn tong strijkt langs me onderlip' en ' vraag ik snel en trek al me schoenen uit' bedoel je waarschijnlijk m'n of mijn. Zelf vind ik het niet vervelend om te lezen zoals het er nu staat, want zo spreek je het ook uit. Maar voor het geval dat je je verhaal helemaal foutloos wilt hebben.. Bij deze dan, haha )

Snel verder?