Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ~Twincest Voor Dummies~ » ~Twincest Voor Dummies~ 2

~Twincest Voor Dummies~

17 jan 2010 - 13:00

220

1

203



~Twincest Voor Dummies~ 2

Eerst gebeurt: Tom, Bill, Georg & Gustav waren gewoon fucking dronken en gingen een spelletje doen, durf of de waarheid doen. Maar tot Bill's 'Grote' schrik moest Tom hem een tongzoen geven!! Hallelujah. Hoe gaat dit verder?

-Tom-
Een gloed van de zon komt tussen een spleet van de gordijnen door. Een dronk walm snuif ik op en merk dat ik bij Bill inslaap ben gevallen. Op zijn bed, Bill zijn hoofd rust op me borst en zijn mond hangt een beetje open. Vandaar de drank lucht! weet ik dat ook weer.
"Hmm, niet weg gaan" bromt Bill in zijn slaap als ik hem probeer weg te duwen. "Bill, doe is normaal" sis ik om Gustav en Georg niet wakker te maken.
"Nein, liebeling!" zijn nagels drukt hij dieper me borst en zij in. "Bill!" zeg ik met een pijnlijke toon in me stem en duw hem verder weg. Zijn ogen schieten open en kijken me geschrokken aan. "Sorry!" zegt hij vlug en laat me los. Een diepe zucht verlaat ik en kruip over hem heen het bed uit. "Dankje" zei ik en geef hem een knipoog. "Dankje? voor wat?" zegt hij nog. ZOnder antwoord te geven sluit ik de deur en vervolg me weg door naar de badkamer. Het slot draai ik rood en ga op de w.c zitten.
-Bill-
"Dankje" zegt Tom en verlaat de kamer. Dankje? dankje? waarvoor? "Dankje, voor wat?" vraag ik vlug en kijk hem aan. Maar zonder antwoord verlaat hij de kamer.

Sorry kort stukje
Snel deeltje 3
Krijg ik dan een reactie?


Reacties:


VAMPSEY
VAMPSEY zei op 17 jan 2010 - 13:07:
Hahhaaa XD
"Nein, liebeling!" Omg XD Ik zou helemaal neer gaan x'D

Verderrr :'D <3