Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ~Twincest Voor Dummies~ » ~Twincest Voor Dummies~ 3

~Twincest Voor Dummies~

17 jan 2010 - 13:08

512

0

250



~Twincest Voor Dummies~ 3

[red]A Love Letter from Bill; [/red] [i]There is a boy on my mind. Someone like him is hard to find. And there is one thing I have to say. I will love him in each and every way. Every night I see him in a dream. And now I know what it means. So don't forget and it's true. I will never stop loving you![/i] [b]your twin brother[/b]

-Bill-
Een lichte bloos verschijnt op me wangen. Die knipoog was geweldig! Nee wacht, Tom is geweldig! Meteen schrik ik van me eigen gedachte.
Ik wordt gek! dit kan niet, dit mag niet! het hoord niet, wie wordt er nou verliefd op zijn tweelingbroer? Vanuit de slaapkamer hoor ik Tom de trap aflopen.
Meteen stap ik uit bed en trek een joggingbroek aan. Met een ruk trek ik de deur open en hol de badkamer in. Daar aangekomen zet ik het slot rood en neem plaats op het toilet. Zacht neuriënd loop ik de trap af naar de keuken waar Tom an de tafel zit met een broodje. "Goeiemorgen" gaap ik zo nep mogelijk en trek de vriezer open om brood te pakken. "Goeie morgen" zegt Tom terug en neemt nog een hap van zijn brood. Ogen voel ik in me rug prikken als ik de broodjes in de broodrooster doe. "Lekker geslapen?" duidelijk Tom's stem.
"Uhu"
"Mooi, en dat voelde ik ook!" grinnikt hij. Meteen draai ik me geschrokken om "W-wat?" stamel ik en vergeet de broodjes die langzaam aanbranden.
"Dove!" lacht hij nee schuddend. Zou hij alles gehoord hebben? Ik praat nogal vaak in me slaap als ik dronken ben maar deze droom was niet zomaar een droom.
Het was een... natte Tom&Bill droom. "Bill!" schreeuwt tom en wijst naar de broodrooster waar donkere grijze walmen uitkomen. "Kut!" meteen trek ik de stekker eruit en hoor Tom het uit gieren van het lachen. "Lach maar.." zeg ik, normaal kan ik nu wel door de grond zakken maar dit is me al zovaak overkomen dat het went. "Hallo everyone" Georg's stem vult de keuken en hij schuift aan de keukentafel. "Effe dimmen!"zegt Tom en kijkt Georg aan met een grijns.
"Bill heeft weer is zijn brood laten aanbranden" giert Tom weer. Jezus! hij kan ook nooit iets voorzig houden! Laat staan als ik hem ga vertellen dat ik verliefd op hem ben? dan weet straks de hele wereld het! Vanuit een ooghoek bestudeer ik Georg's reactie die simpel weg alleen zijn schouders ophaalt. Dood staar ik wat naar me lege bord waar nu me broodje op hoord te liggen besmeerd met jam of vruchtenhagel. en zucht ontsnapt me en ik haal een pluk haar uit me ogen.

-Tom-
Ik zwijg zodra Georg niet met me meelacht. Normaal lacht iedereen om me grappen of als Bill weer iets doms heeft gedaan. Plots begint Georg te grinniken.
"Wat?" meteen richt ik me ogen op Georg die steeds harder begint te lachen. "Wat een sukkel ben je ook weer!!" Giert hij uit en kijkt Bill aan. Zelf krijg ik ook weer een grijns en even later liggen Georg en ik helemaal dubbel van het lachen. Behalve Bill die staart nog steeds dood naar het lege bord.
"Bill zeg nou zelf ! Je bent ook niet de slimste!" grinnik ik en kijk me broertje aan met pret ogen. Langzaam verschijnt er ook op Bill's gezicht een glimlach.
Het lijkt net alsof hij trots is op zijn aangebranden brood! en bij die gedachten proest ik het weer uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.