Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ~Twincest Voor Dummies~ » ~Twincest Voor Dummies~ 5

~Twincest Voor Dummies~

18 jan 2010 - 9:03

1132

0

188



~Twincest Voor Dummies~ 5

Twee dagen later

A Love Letter from Bill;

Because of you,
it's like we're alone.
Because of you,
we hang hours on the phone.

Because of you,
I just want to say;
I love you,
each and every day.

Your twin brother.

-Bill-
Uitgeslapen ga ik rechtop in het bed zitten en kijk naar de velle zon die door het open raam schijnt. De winter is bijna voorbij en de lente komt terug.
een pracht dag nam ik mezelf voor! Me benen swiepte ik over de rand van me bed en gaapte nog is diep. Op het moment dat ik me uitrekte kwam Tom binnen en keek me haast met open mond aan. "Jaa?" zeg ik verstoord en kijk hem aan. "Eum.. mama vraagt of je zometeen meedoet met mens erger je niet?" Ik kijk hem met een glimlach aan en knik. "T-tot zo d-dan.." stamelt hij en loopt klunsig de kamer uit. Okee, dat was héél erg vaag! Veel aandacht aan Tom besteden doe ik niet, me bed maakt een harde kraak hoorbaar als ik opsta. Oud ding! Oké, wat nu? Ik loop in de richting van me klerenkast en trek de eerste deur open.
"Eum.. broek, broek, broek?" zeg ik hardop en pak een mooie zwarte te voorschijn. Wat een beauty! De broek gooi ik me bed op en sluit de deur.
Niet veel later trek ik de 2de deur open en pak een rood T-shirt met zilveren vleugels. "Boxer?" me tong hangt half uit me mond en ik trek me lade open.
Een mooie zwarte met me naam in witte letters haal ik eruit en houd hem omhoog.

"Bill?" Me moeders stem dringt maar net tot me door en ik voel een kleffe kus op me wang gedrukt. "Hey, mam" zucht ik en loop verder naar de keuken. "Doe je zo mee?" roept ze nog en geeft ook Tom een kus. "Géén zin" mompel ik en pak de fles cola uit de koelkast, zet me lippen aan de fles en neem een grote slok. "Bill!!" schreeuwt Simone waardoor ik van schrik me verslik en luid begin te hoesten. "S-sorry" zeg ik als ik uitgehoest ben en draai de dop er weer op. Plaats de fles terug in de koelkast en ga met een zonnebril op de tuin in. Liggend op een strandstoel -Zo'n klap naar acherding-.
TingDong!!
Nog geen tel later gaat de bel en ik schiet recht overeind. "Heey" Tom's stem klinkt opgelaten en een beetje té overdreven vrolijk.
"Hii" een meisjes stem, What the fuck!!?? een meisjes stem? Meteen loop ik naar binnen en zie Tom een meisje met lang blond krullend haar en vel blauwe ogen omlijnt met een lijntje zwart drie zoenen geven. langzaam wordt ik Jaloers en krijg ik waan idieën om het meisje met de grond gelijk te maken.
Bill verman jezelf! "Bill dit is Samantha, Samantha dit is Bill" zegt Tom en slaat een arm om het meisje heen. "Hallo Samantha!" ze steekt haar hand uit maar ik bekijk haar alsof ze een prullebak is, een zwerver die zich waagt om mijn terrein binnen te komen!! Onzeker doet ze haar hand in der zak en Tom schenkt me een dodelijke blik toe. "Zullen we maar naar boven gaan?" vraagt Tom en neemt Samantha de trap op. De kamerdeur hoor ik open en dicht slaan en ik slaak een zucht.
"Bill? doe je nu wel mee?" vraagt mama en kijkt me met pret ogen aan. "Is goed"

-Tom-
"Zo, even voor ons zelf" zucht ik en ga tegen de deur aan staan. Sam kijkt me met verlijdelijke ogen aan en haar in kijk lijd me af. Géén seconde kan ik me ogen van haar Boobs houden. "Tommii, wil je spelen?" hijgt ze in me oor en zoekt met haar handen een weg onder me T-shirt. "Met jou altijd" lispel ik haar toe en druk een kus op haar lippen. Hmm, de zoete smaak neem ik goed in me op en ik laat me helemaal door haar in me ban nemen. "Geile jongen" sist ze weer in me oor en krast met haar nagels over me borst. "Hmm" kreun ik en lik langs me piercing. Damned wat is ze Hot. Van binnen gloei ik! Ze zakt door haar knieën en ontknoopt me broek, met haar tanden ritst de me rits open en laat me broek tot aan me enkels zakken. Met haar hand glijd ze over de stijve die in me boxer zit. "Tommi toch" zegt ze en kijkt vanonder haar wimpers mij aan. Een grijns bedekt me gezicht en ik kijk haar over-vergeilt aan. Als ik plots haar mond om me stijve voel kreun ik luid. "Scheisse! sam.." me hoofd laat ik rusten en sluit genietend me ogen. Met me rechter hand streel ik haar door der haar en ze gaat steeds wilder met haar mond en tong tekeer. Het balletje van haar tongpiercing schuurt langs me eikel dat een nog lekkerder effect geeft. "S-sam!" Ik slik en voel al dat ik haar telaat kan waarschuwen. het gloedje dat uit me zwans komt spuit recht haar keel in. Ze komt overeind staan en drukt een kus op me lippen. Me handen glijden over haar heupen en ik duw haar me bed op. Ze giechelt en ik kom tussen haar benen liggen en me omhoog houden met me armen naast haar.
zoenent gaan we verder en ik voel me nog steeds stijve lul tegen haar aanprikken.
Nog geen 5 minuten later liggen we allebei naakt op bed en ik pak snel een condoom uit me nachtkastje. Daar bewaar ik ze altijd!
"Kom maar tommi!!" kreunt ze en ligt over-vergeilt onder me. Maar net als ik in haar wil gaan flitsen de beelden van Bill voorbij, Hoe hij zich uitrekte op zijn bed en daarbij zijn sexy tattoo zichtbaar werd, hoe hij in zijn boxer door het huis loopt en hoe geil hij met zijn piercing speelt. "Tom? waar wacht je op?" zegt Sam en kijkt me vragend aan. "I-ik kan h-het niet.." stamel ik. "Wat !!?" schreeuwt ze met opengesperde ogen. Ik kruip van haar af en trek me boxer aan. "Sorry.."
"Tom, dat had ik nooit achter je gezocht! Jij neukt elk wijf dat bij je over de vloer komt, maar mij niet? Vind je mij niet leuk? Heb ik té kleine borsten?" Tranen zijn duidelijk zichtbaar maar ik laat me hoofd hangen. Kwaad raapt ze al haar kleren bij een en trek het aan. "Tom ik haat je!!" schreeuwt ze en loopt kwaad me kamer uit, het huis uit.
Als ik aangekleed weer beneden kom kijken Bill en Simone me vragend aan. "Wat nou?" zeg ik geïrriteerd en voel een enorm schuld gevoel opkomen.
"Ruzie?" Merkt Bill op en vronst zijn wenkbrauwen. "Ik doe mee!" zeg ik pisneidig en schuif aan. "Is goed schatje" zegt mama en geeft me een kus op me wang.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.