Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Twilight ft. Paramore » Hoofdstuk 4

Twilight ft. Paramore

18 jan 2010 - 13:21

1069

3

330



Hoofdstuk 4

Reacties zijn welkom :)

Ik zit in een met Jeremy en 5 andere leerlingen in een team. Josh, Zac en Taylor alle drie apart met 6 andere leerlingen in een team. Jeremy en ik zitten bij team 1, Josh bij 2, Zac bij 3 en Taylor bij 4. Ons team moet eerst tegen team 2. Ik sta midvoor. ‘Richt op Hayley, zij is klein!’ hoor ik Josh tegen zijn team zeggen, waarna hij grinnikt. Jeremy staat rechtsvoor, en als ik me omdraai zodat team 2 kan serveren knipoog ik naar Jeremy. De bal komt bij hem terecht, hij speelt deze naar mij en ik speel weer terug naar hem zodat hij kan smashen. Het andere team vangt de bal mooi op en Jeremy rent naar me toe. Als ze de bal recht voor mijn neus over het net willen smashen, tilt Jeremy mij op zodat ik de bal kan blokken. De bal komt op de grond terecht en wij kunnen doordraaien. Josh staat voor mijn neus. Ik loop naar het net om te voorkomen dat Josh de servering ziet. Als de bal aan de overkant is, loop ik naar achteren, omdat ik toch nutteloos ben met blokken. De bal komt precies op mijn armen terecht en ik speel deze naar Jeremy. Hij speelt hem, hoog, terug naar mij en rent naar me toe. Hij tilt me op en ik smash de bal recht in Josh zijn gezicht. ‘Auw!’ roept hij. ‘Oh Josh, het spijt me!’ lach ik. Zac en Taylor vallen bijna van de bank af van het lachen. Als ik zie dat er bloed onder Josh zijn handen vandaan druppelt, stop ik met lachen. ‘Josh? Gaat het?’ vraag ik. Hij reageert niet. ‘JOSH JE BLOEDT!’ roep ik dan hard. Opeens is iedereen stil. Ik pak zijn arm vast en trek hem mee naar de kleedkamers. Het boeit me niet dat ik de jongenskleedkamer in ga, op tour ben ik ook het enige meisje tussen de jongens. Ik trek de halve wc-rol leeg en druk dat tegen Josh zijn neus aan. ‘Sorry!’ zeg ik nog een keer. ‘Hayles, rustig! Dat was jou schuld niet!’ lacht hij. Hij wil zijn hoofd naar achteren doen. ‘Je moet je hoofd niet naar achteren doen! Dan komt er bloed in je maag en dan ga je kotsen!’ zeg ik. Hij doet zijn hoofd snel weer naar beneden.

‘Josh, gaat het?’ vraagt Zac, als hij even later binnen komt. ‘Ja, het is al bijna gestopt!’ antwoord hij. Hij haalt de stukken wc-papier van zijn neus, en meteen bloed het hard door. ‘Niet dus!’ roep ik. ‘Hayles, je moet eens uitkijken!’ grinnikt Zac. ‘Ja ja, sorry!’ antwoord ik zuchtend. Als ik zie dat het wc-papier al aardig doorweekt begint te raken haal ik nieuw papier. Ik geef dit aan Josh en hij drukt het tegen zijn neus. ‘Wat moet ik tegen haar zeggen?’ zegt Zac, terwijl hij naar de gymzaal wijst. ‘Zeg maar.. Dat het nog bloed!’ zeg ik, nadenkend. Zac loopt weg en ik Josh aan. ‘Sorry Josh!’ zeg ik nog een keer. ‘Hayles, je kunt er toch niks aan doen! Houd er over op! Het is jou schuld niet!’ antwoord hij met een glimlach. Ik ga voor zijn neus op mijn knieën zitten. ‘Ik maak het goed met je!’ zeg ik nadenkend. ‘Hoe dan? Doneer je bloed aan mij?’ vraagt hij sarcastisch. ‘Josh, dit is geen moment om sarcastisch te gaan doen!’ zeg ik, gespeeld boos. Dan hoor ik de stem van de gymlerares: ‘Kan ik binnenkomen?’ Ik rol mijn ogen, sta op en open de deur. ‘Ik ben hier ook, er gebeurt heus niks hoor!’ zucht ik. Zac staat grinnikend achter haar. Ik rol met mijn ogen en loop terug naar Josh. ‘Je moet goed snuiten!’ zegt de lerares. Ik haal nog wat papier en Josh snuit zijn neus. En even later is het gestopt met bloeden.

‘Hayley, kan ik even met jou spreken?’ vraagt de lerares terwijl we met zijn drieën weer de gymzaal inlopen. ‘Ja hoor!’ zeg ik. Josh kijkt me raar aan en ik haal mijn schouders op. Ik loop achter de lerares, waarvan ik nog steeds de naam niet weet, aan naar haar kantoortje. ‘Ga zitten!’ zegt ze. Verbaasd ga ik op een stoel zitten. ‘Waarom deed je dat?’ vraagt ze. ‘Deed ik wat?’ vraag ik, nog verbaasder. ‘Die bal. Op de neus van die jongen!’ gaat ze verder, ik hoor dat ze boos word. ‘Die jongen heet toevallig Josh, en ik ken hem al heel lang!’ antwoord ik, ‘En ik deed dat niet expres! Het ging per ongeluk, ik heb sorry tegen Josh gezegd en hij zei dat het hem niks uitmaakte!’ ‘En wat deed je daarna in de kleedkamer?!’ vraagt ze nu. ‘Ik hielp hem! Had ik hem daar dan alleen moeten laten zitten?’ vraag ik, ik word nu ook boos. ‘Jij hoort niet in de jongenskleedkamer!’ zegt ze. Ik sta op en wil het kamertje uitlopen, ik heb geen zin in dit soort discussies. ‘Hier blijven jij!’ zegt ze. ‘Waarom? U beschuldigd mij vals en u kent mij niet! U kent Josh, Zac, Jeremy en Taylor ook niet! U weet niet hoe lang wij elkaar al kennen en u weet niet wat wij allemaal met elkaar hebben meegemaakt! U hebt vooroordelen over ons. En vooral over mij, omdat ik me gisteren niet lekker voelde, naar huis ben gegaan en nu zo opgewekt ben! Maar weet u, ik voel me nu gewoon goed en gisteren kon ik wel door de grond zakken. Zo voelde ik mij!’ val ik uit. Vragend kijkt ze me aan en ik loop naar buiten. Chagrijnig ga ik bij de jongens op de bank zitten. ‘Wat moest ze?’ vraagt Josh. ‘Ze wou weten waarom ik die bal tegen je neus sloeg, waarom ik met je meeging naar de kleedkamer en zo!’ antwoord ik chagrijnig. Ze komt naar ons toelopen. ‘Ik wil jullie vijf na de les spreken!’ zegt ze, boos. Ik zucht en Jeremy wrijft met zijn hand door mijn haar. ‘Jerm, niet doen!’ gil ik. Vragend kijkt de lerares om, waarna ze de klas bij elkaar roept. ‘Deze gymles was anders dan ik had gehoopt. De meesten van jullie hebben goed meegegymd. Jullie mogen gaan, ik wens jullie een fijne dag verder en ik zie jullie morgen!’ zegt ze. Ik wil opstaan, geen zin in de preek die dadelijk gaat komen, maar Josh pakt mijn pols vast. ‘Blijf zitten, anders krijg je nog meer gezeur!’ sist hij.


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 8 feb 2010 - 20:21:
Postjemeer?


Lisaa
Lisaa zei op 18 jan 2010 - 17:25:
Leuukk <3
x


Earlinde
Earlinde zei op 18 jan 2010 - 16:07:
Whiehei, snel verder!
zeg je 't dan weer?
xx